Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol: húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 De az is amikor ott a csaj a kocsi mellett, várjál csak, bedugod a kulcsot, gyujtást adsz, és aztán tudod csak leengedni az ablakot. :lol: Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 "A fő, uctranyalis összes forrásból az élet ad squeaking és a csörgő hangok. Ezen kívül egy külső vizsgálatot végeztek jelenléte a kopott részek, az egyes konkrét döntés született Expert Papers 8-). Nagy része megtalálható a normális működése a jármű nem szabad megtörténnie. De a lehetőségek szerint a megközelítés a "tücsök" - a lehetséges források hatékony és eredményes volt elismerték:" :lol: :lol: :P Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :lol: húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot ;) :lol: Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol: Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol: Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol: Nem tudom, még nem próbáltam. Amúgy nyáron át fogom kötni a gyujtás előtti szálra az elektromos ablakot, nem is tudom ki írta, neki is úgy van, és bírja az akku. És akkor nincs ilyen gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :P Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :lol: ... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond... Indításnál kuplung? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Kobra 11. Roncsderbi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 ... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond... Indításnál kuplung? :lol: Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol: Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták. nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :lol: Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk. nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :P :lol: :lol: De azért jobb elkerülni a bajt. Berakom rükibe, és akkor nem kell a megdermedt olajjal bírkózni, amig kitolatok kicsit melegszik. Már ha van benne még olaj. Nyáron majd azt is cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk. Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda. Nem tudom, a többiek megkérdezték, és ott mondták hogy este zár. Ahol állnak a daruk ott dolgozunk, csak már fel van húzva, bellül kartonozunk.Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek) :lol: :lol: :P őőő...... mindegy... nemlényeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek) Car ügy. :lol: Na és ez.:Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Car ügy. :lol: Na és ez.:Klikk ide! :lol: :P :lol: :lol: Hátt...ilyet se olvasni mindennap. Én már mentem át a hídon :P ;) Sztem nagyon szép fater meg bőszen fényképezett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 :lol: :P :lol: Hátt...ilyet se olvasni mindennap. Én már mentem át a hídon :P ;) Sztem nagyon szép http://kep.ivpicture.hu/269827.jpg fater meg bőszen fényképezett :lol: Én meg álltam az egyik pillérjénél is, amikor még épült. :lol: A képen is látszik az a pillér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Én meg álltam az egyik pillérjénél is, amikor még épült. :lol: A képen is látszik az a pillér. :lol: amúgy közelről valami rettentően nagydarab ez a híd....félelmetes az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 egy kis autós humor: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=177328&am...77237&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol: gyóóóó neked :lol: :P Nekem cserélni kéne...jövőhéten veszek bele 1et, mert kartonnal kellett fedni a hűtőt és csak 60 fokig melegszik... :lol: Meg nem fűt olyan normálisan. Meg ugye így jobban is kopik mert nincs üzemi hőn... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol: Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát? Tiltásig? ez olyat nem csinál. Nem tiltakozik :lol: , csak csinálja amit mondanak neki :lol: :lol: úgy láttam ott nyitott. Legalábbis attól följebb nem ment, csak lejjebb, lefelé meg megállt 90-nél tehát valószínű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts