Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Lehet élni így is, de azért nem dobban meg a szívem, ha látok egy astrát. A hűhák, az más. De csak nézegetni, hát,,,, te tudod. :rolleyes: :blink: ezt most nem értem... Minden 1es jócsajsziért ugorjak ki a kocsiból és mutatkozzak be neki? :D Nem azzal a szándékkal állok ott, hogy most lecsapjak 1re. Ha le akarok akkor nem úgy fogom hogy megállok kocsival valahol, és ha jön 1 rátámadok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Lehet élni így is, de azért nem dobban meg a szívem, ha látok egy astrát. A hűhák, az más. De csak nézegetni, hát,,,, te tudod. :rolleyes: :blink: :lol: Engem a retekklub se hat meg a telón... :D Én is vettem magamnak most telót,voltam bent csomagot váltani 5E-ért kaptam egy w595-öt. 3-4évente cserélek telót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 ezt most nem értem... Minden 1es jócsajsziért ugorjak ki a kocsiból és mutatkozzak be neki? :D Nem azzal a szándékkal állok ott, hogy most lecsapjak 1re. Ha le akarok akkor nem úgy fogom hogy megállok kocsival valahol, és ha jön 1 rátámadok. :lol: Meg is értenélek NYÁRON. Na de télen egy sétáló nagykabát. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Meg is értenélek NYÁRON. Na de télen egy sétáló nagykabát. :rolleyes: :blink: Olyankor meg az arcát kell nézni :lol: Bár amúgyis elsőnek az arcát nézem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Olyankor meg az arcát kell nézni :rolleyes: Bár amúgyis elsőnek az arcát nézem meg. Nagy arcának kell lennie, hogy messziről is lásd. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Nagy arcának kell lennie, hogy messziről is lásd. :D Előfordul hogy olyan.... :rolleyes: De mindíg van közelebb is hely. És az a járda mellett van. Nyiregyen amikor vártunk 4 órát akkor közvetlen a járda mellett volt... huhúúúú....tavasz is volt ;) minden összejött... És a nyiregyi csajszik nagyon szépek :lol: Igaz Lali? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Előfordul hogy olyan.... :rolleyes: De mindíg van közelebb is hely. És az a járda mellett van. Nyiregyen amikor vártunk 4 órát akkor közvetlen a járda mellett volt... huhúúúú....tavasz is volt ;) minden összejött... És a nyiregyi csajszik nagyon szépek :lol: Igaz Lali? :blink: Lali is szép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Lali is szép? :lol: Most direkt nem érted mit mondok, vagy valóban nem érted....??? :rolleyes: Vagy Lalit esetleg nőnek nézed? Sztem mégcsak nem is nagyon hasonlít. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Most direkt nem érted mit mondok, vagy valóban nem érted....??? :rolleyes: Vagy Lalit esetleg nőnek nézed? Sztem mégcsak nem is nagyon hasonlít. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 :blink: kedvencem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Tiv. a lehúzott ablak télleg bejövős :D (csak nem januárban ;) ) anno a céges Seat Inca- szép piros volt, tök fekete első ablakokkal :rolleyes: pfúúúdejólnézettki :blink: - az úgy vizsgázott hogy két első ablak le, könyök ki, vizsgasorra be :D Aztán egyik kollégával fél évvel később a süni szedette le az út szélén télen :D mondta hogy ő most el fog venni valamit, vagy a forgalmit, vagy a fóliát, úgyhogy szegény srác vakarhatta :lol: Novy, szerinted mikor küldtem? :D Húsvétkor b+ csak eltévedt ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Tiv. a lehúzott ablak télleg bejövős :D (csak nem januárban ;) ) anno a céges Seat Inca- szép piros volt, tök fekete első ablakokkal :rolleyes: pfúúúdejólnézettki :blink: - az úgy vizsgázott hogy két első ablak le, könyök ki, vizsgasorra be :D Aztán egyik kollégával fél évvel később a süni szedette le az út szélén télen :D mondta hogy ő most el fog venni valamit, vagy a forgalmit, vagy a fóliát, úgyhogy szegény srác vakarhatta :lol: Novy, szerinted mikor küldtem? :D Húsvétkor b+ csak eltévedt ;) :lol: :lol: Na igen, de ha valamelyik vizsgáztató ugy gondolja hogy....... Na akkor bachatom, mert nem szedeti ott le, hanem kivonja a forgalomból. Ez már nem játék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Na igen, de ha valamelyik vizsgáztató ugy gondolja hogy....... Na akkor bachatom, mert nem szedeti ott le, hanem kivonja a forgalomból. Ez már nem játék. Igen... ez 5 éve még nem volt probléma :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Igen... ez 5 éve még nem volt probléma :rolleyes: :blink: Minden jó...rosszá válik, vagy elveszik. :lol: Sosincs hogy a rossz válna jóvá....vagy csinálnának valami jót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Minden jó...rosszá válik, vagy elveszik. :blink: Sosincs hogy a rossz válna jóvá....vagy csinálnának valami jót :lol: Dehogynem... Csak az nem nálunk történik :D :rolleyes: Nah jólvan menek asszonyhoz. Majd este leszek. Pacsi mindenki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Dehogynem... Csak az nem nálunk történik :lol: :blink: Nah jólvan menek asszonyhoz. Majd este leszek. Pacsi mindenki csucsu! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Előfordul hogy olyan.... :rolleyes: De mindíg van közelebb is hely. És az a járda mellett van. Nyiregyen amikor vártunk 4 órát akkor közvetlen a járda mellett volt... huhúúúú....tavasz is volt :D minden összejött... És a nyiregyi csajszik nagyon szépek :D Igaz Lali? :blink: Bezony! :lol: Akad bőven errefelé! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Bezony! :rolleyes: Akad bőven errefelé! :blink: hááááth itt az én emberem :lol: Így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Na igen, de ha valamelyik vizsgáztató ugy gondolja hogy....... Na akkor bachatom, mert nem szedeti ott le, hanem kivonja a forgalomból. Ez már nem játék. Az enyémen műbizonylatos betörésgátló volt de én is inkább leszedtem minthogy a forgalmiért kuncsorogjak az okmányirodában... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Tiszta szopacs... A vizsgáztatóknak a haver-köre meg fog többszöröződni egy fél éven belül ;) :D Mindenki ismerőshöz akar menni vizsgáztatni :D Idefelé lemosattam az autót, minnyá' máshogy néz ki :rolleyes: Csak így tisztán még jobban látszik hogy csámpás az eleje :blink: Fizetéstakaroook ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Tiszta szopacs... A vizsgáztatóknak a haver-köre meg fog többszöröződni egy fél éven belül ;) :D Mindenki ismerőshöz akar menni vizsgáztatni :D Idefelé lemosattam az autót, minnyá' máshogy néz ki :rolleyes: Csak így tisztán még jobban látszik hogy csámpás az eleje :blink: Fizetéstakaroook ;) :lol: Ha jól tudom, mostmár kamerás lesz a műszaki. Innentől kezdve azok, akik olcsóért megúszták a vizsgabiztos kenésével, már nem fognak ilyen könnyen átmenni. Ugyanis a kamerás rendszer miatt nagyobb a rizikó, a vizsgabiztos kevesebb kenést fog magának megengedni, viszont az összeg biztosan nő a nagyobb rizikó miatt. Pl egy tuning füstokádó 1,9ptdi golf-ot kenéssel átengednek a műszakin. Egyszer forgalomban véletlenül egy nkh-s ellenőrzésen kibukik. Megnézik hol műszakizott, visszanézik a felvételeket, és a vizsgaállomás/vizsgabiztos is nagyon rosszul jár. Éppen ezért kevésbé lesznek kenhetős, de akkoris jóval többet fognak kérni. Végülis érthető, hisz az állásuk nagyibb veszélynek lesz kitéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ha jól tudom, mostmár kamerás lesz a műszaki. Innentől kezdve azok, akik olcsóért megúszták a vizsgabiztos kenésével, már nem fognak ilyen könnyen átmenni. Ugyanis a kamerás rendszer miatt nagyobb a rizikó, a vizsgabiztos kevesebb kenést fog magának megengedni, viszont az összeg biztosan nő a nagyobb rizikó miatt. Pl egy tuning füstokádó 1,9ptdi golf-ot kenéssel átengednek a műszakin. Egyszer forgalomban véletlenül egy nkh-s ellenőrzésen kibukik. Megnézik hol műszakizott, visszanézik a felvételeket, és a vizsgaállomás/vizsgabiztos is nagyon rosszul jár. Éppen ezért kevésbé lesznek kenhetős, de akkoris jóval többet fognak kérni. Végülis érthető, hisz az állásuk nagyibb veszélynek lesz kitéve. Így van, viszont azt a hülyeséget felejtsük már el végre, hogy kivonják a forgalomból a megbuktatott kocsit, mert nem igaz. Egyszerűen a műszaki érvényesség még hátralevő része szűnik meg, mintha abban a pillanatban lejárt volna a műszakija, hiába volt előtte még esetleg hetekig érvényes ez előző. Lekaparják a régi matricát a rendszámról, így hivatalosan nem közlekedhetsz a kocsival közúton (csak útvonalengedéllyel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Így van, viszont azt a hülyeséget felejtsük már el végre, hogy kivonják a forgalomból a megbuktatott kocsit, mert nem igaz. Egyszerűen a műszaki érvényesség még hátralevő része szűnik meg, mintha abban a pillanatban lejárt volna a műszakija, hiába volt előtte még esetleg hetekig érvényes ez előző. Lekaparják a régi matricát a rendszámról, így hivatalosan nem közlekedhetsz a kocsival közúton (csak útvonalengedéllyel). "Januártól megszűnik a korlátozottan megfelelt minősítés, így az is előfordulhat, hogy olyan apró hibák miatt, mint egy rosszul beállított fényszóró, vagy egy egyenlőtlen fékerő, kivonják az autót a forgalomból. Az új szabály szerint a forgalmi engedélyt érvényteleníteni kell, a rendszámtábláról pedig el kell távolítani az érvényesítő címkét, és mindezt közölni kell az elektronikus nyilvántartóval." "Az új szabály szerint a forgalmi engedélyt érvényteleníteni kell, a rendszámtábláról pedig el kell távolítani az érvényesítő címkét, és mindezt közölni kell az elektronikus nyilvántartóval." Ezek mást mondanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Na B.U.É.K. mindenkinek! 4 napból csak egy felet voltam kómában ugyh. jó a statisztika :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 "Januártól megszűnik a korlátozottan megfelelt minősítés, így az is előfordulhat, hogy olyan apró hibák miatt, mint egy rosszul beállított fényszóró, vagy egy egyenlőtlen fékerő, kivonják az autót a forgalomból. Az új szabály szerint a forgalmi engedélyt érvényteleníteni kell, a rendszámtábláról pedig el kell távolítani az érvényesítő címkét, és mindezt közölni kell az elektronikus nyilvántartóval." "Az új szabály szerint a forgalmi engedélyt érvényteleníteni kell, a rendszámtábláról pedig el kell távolítani az érvényesítő címkét, és mindezt közölni kell az elektronikus nyilvántartóval." Ezek mást mondanak. Ez megint mást, és én ennek hiszek inkább: katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts