Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Az biztos. Eddíg műszakin nem volt gond, vagy csak most került bele? Két éve volt műszakin, és utána lett fóliázva az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Két éve volt műszakin, és utána lett fóliázva az autó. Hova viszed? Húzd le az ablakot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 LINK LOL. A telefon dobozáról készült képet nézzétek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Hova viszed? Húzd le az ablakot! :blink: Nem akartam ezt mondani hátha lehülyéztek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Hova viszed? Húzd le az ablakot! :rolleyes: :blink: :lol: Nyáron még be is jönne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Neked is. Jó duma, nekünk elmodhatod, hogy csak most ébredtél fel. :D Amúgy én is minden évben mondogatom, hogy még a mult remdszerben ahol volt az magyar 1-2 akkor jobb volt a műsor, mint most amikor váltogatom, melyik csatorna tűrhető egy kicsit. :rolleyes: Alig vártuk a Szeszélyest a szegény Antal Imrével. :D :blink: Neked is van gyermeked. Szerinted? ;) Igen régen sokkal jobb műsorok voltak, nem gondoltam volna hogy Titaniccal töltöm a szilvesztert, dokumentumfilm változatban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 LINK LOL. A telefon dobozáról készült képet nézzétek. :blink: Mi van vele? Nem értek hozzá... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Nem akartam ezt mondani hátha lehülyéztek. :rolleyes: Aha. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Neked is van gyermeked. Szerinted? :D Igen a régen sokkal jobb műsorok voltak, nem gondoltam volna hogy Titaniccal töltöm a szilvesztert, dokumentumfilm változatban. :rolleyes: Van, ne is mond, azt hittem ahogy nőnek csak jobb lesz, de úgy néz ki tévedtem. :blink: Titanic? Izgultam mi lesz a vége. ;) Azért elég gáz úgy filmet csinálni, hogy mindenki tudja nem lesz happy end a végén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Tud valaki segíteni? Ki az előadó, és mi a szám címe? Hát ezt a sok ülőrészen tojáshéjas nem fogja tudni. :blink: :rolleyes: Hogy a visszapoént lelőjem, nem a NÉNI meg nem ismeri ezt a számot, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Van, ne is mond, azt hittem ahogy nőnek csak jobb lesz, de úgy néz ki tévedtem. :rolleyes: Titanic? Izgultam mi lesz a vége. ;) Azért elég gáz úgy filmet csinálni, hogy mindenki tudja nem lesz happy end a végén. :blink: A gáz az lett volna, ha Bruce Willis kapja meg a főszerepet, és a végén mindenkit megment. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 A gáz az lett volna, ha Bruce Willis kapja meg a főszerepet, és a végén mindenkit megment. :rolleyes: :blink: Nem Willis, nem is Caprio. Dokumentumfilm. :lol: Abból is az a fajta, ahol felkutatják és szép vízalatti felvételeken láthatod. Már ami maradt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Na, én is előkerültem. :rolleyes: A babonások kedvéért megvártam míg Ti (mármint a férfiakon van a hangsúly) kiboldogújévezitek magatokat. :D Szóval... Boldog új évet kívánok Mindenkinek! :blink: Minden évben szilveszterkor biztosra veszem, hogy nem lehet alulmúlni az előző évi TV műsort, de mindig tévedek. :D :lol: Szia Edit! Boldog új évet Neked is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Nem Willis, nem is Caprio. Dokumentumfilm. :blink: Abból is az a fajta, ahol felkutatják és szép vízalatti felvételeken láthatod. Már ami maradt belőle. Abban meg mi az izgi? Már rég szétrabolták a maradékot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 A gáz az lett volna, ha Bruce Willis kapja meg a főszerepet, és a végén mindenkit megment. :rolleyes: :blink: Aha, mezitláb, szakadt véres atlétában, másnaposan, csipásan, közben meg kérdezgetni a túlélőket, nincsen vkinek aszpirinje, kibacottul fáj a fejem! :lol: Chuck Norris, viszont vagy eltolta volna az útból a jéghegyet, vagy befogta volna a léket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Aha, mezitláb, szakadt véres atlétában, másnaposan, csipásan, közben meg kérdezgetni a túlélőket, nincsen vkinek aszpirinje, kibacottul fáj a fejem! :rolleyes: Chuck Norris, viszont vagy eltolta volna az útból a jéghegyet, vagy befogta volna a léket. :blink: Jaaaj....dehogy tolná el.... Körbe pörgő-forgó rugással aprítja darabokra... a darabokat pedig felhasználja koktélba, meg mindenféle jeges italokba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 LINK LOL. A telefon dobozáról készült képet nézzétek. :D Simán be lehet jelenteni szabálytalan aukciónak. Viszont ami érdekes, hogy a telefonon már o-val van. :blink: Most olvasom az elötted kérdezőnél, hogy nem EU-s országból való és nincs is rá garancia. :lol: Szép! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Simán be lehet jelenteni szabálytalan aukciónak. Viszont ami érdekes, hogy a telefonon már o-val van. :lol: Most olvasom az elötted kérdezőnél, hogy nem EU-s országból való és nincs is rá garancia. :D Szép! :blink: Aham már látom-értem, kiváncsi vagyok mit válaszol rá. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 LINK LOL. A telefon dobozáról készült képet nézzétek. :blink: Ez 1 kínai hamisítvány. Az összes "TV phone" kínai gagyi, Hong Kongból. Tele van az ebay is ilyenekkel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Aham már látom-értem, kiváncsi vagyok mit válaszol rá. :rolleyes: Ha bejelenti valaki,biztos törölve lesz. http://www.alibaba.com/product-gs/24452321...bile_phone.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ez 1 kínai hamisítvány. Az összes "TV phone" kínai gagyi, Hong Kongból. Tele van az ebay is ilyenekkel. :rolleyes: Amúgy de felesleges mindenféle ilyen hülyeségekkel telepakolni egy telefont. Nekem van egy Nokia 2600c-m, és egy siemens A35. Most a siemens A35öst használom. Valamiért jobban bírom mostanában mint a nokiát. Siemens A35 Nokia 2600c Nokia is jó telefon...nincs vele bajom, csak van hogy a régit használom. :blink: De az hogy érintőképernyő, gps, tv, meg a Jóisten tudja mik....na nekem az nem kéne. Inkább akkor már egy kis notebook. Az tényleg tud mindent és normális nagy kijelzője van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Amúgy de felesleges mindenféle ilyen hülyeségekkel telepakolni egy telefont. Nekem van egy Nokia 2600c-m, és egy siemens A35. Most a siemens A35öst használom. Valamiért jobban bírom mostanában mint a nokiát. Siemens A35 Nokia 2600c Nokia is jó telefon...nincs vele bajom, csak van hogy a régit használom. :blink: De az hogy érintőképernyő, gps, tv, meg a Jóisten tudja mik....na nekem az nem kéne. Inkább akkor már egy kis notebook. Az tényleg tud mindent és normális nagy kijelzője van. Azért néha jól jönnek a Jet plusz funkciói. Pl. mikor a kocsiban vártam vagy háromnegyed órát valakire, addig néztem a telon a Retekklubbot, vagy a You Tuben a gumimacikat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Azért néha jól jönnek a Jet plusz funkciói. Pl. mikor a kocsiban vártam vagy háromnegyed órát valakire, addig néztem a telon a Retekklubbot, vagy a You Tuben a gumimacikat. :rolleyes: hát.... :blink: Nekem marad a kocsiba a rádió, meg a zene :D Közbe nézegetem az elhaladó Hűhákat, meg astrákat. ;) Volt hogy 4 órát vártunk 1 parkolóőrre Nyiregyen..... megbüntetett, faterral meg visszavártuk, megmondani neki hogy nembiztos hogy jó lesz az úgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 A legpofátlanabb a srácban, hogy hazudik (Hogy nem kínai hamisítvány)és 3x annyiért akarja eladni. "NOKIA N98" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 hát.... :lol: Nekem marad a kocsiba a rádió, meg a zene ;) Közbe nézegetem az elhaladó Hűhákat, meg astrákat. :D Volt hogy 4 órát vártunk 1 parkolóőrre Nyiregyen..... megbüntetett, faterral meg visszavártuk, megmondani neki hogy nembiztos hogy jó lesz az úgy :D Lehet élni így is, de azért nem dobban meg a szívem, ha látok egy astrát. A hűhák, az más. De csak nézegetni, hát,,,, te tudod. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts