invictus Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Én ma már nem nagyon leszek. Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! üdv, ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Én ma már nem nagyon leszek. Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Detto! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Detto! :D Te is Ádám? :lol: :blink: Bujjékmindenkii :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Boldog Új Évet Kívánunk Mindőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Boldog Új Évet Kívánunk Mindőtöknek! Neked is. most kicsit be vagyok zsongva, most néztem meg a Tokiói hajszát, beülők kicsit a verdába ellenfeleket keresni, és hallgatom a zenét. :rolleyes: Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Jelzem mindazoknak akik 2009-re minden jót kívántak, szar sem teljesült belőle. Éppen ezért 2010-re KIZÁRÓLAG készpénzt, alkoholt vagy üzemanyagutalványt fogadok el. :rolleyes: Buék nektek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Sajnálom, hogy elrontom ezt a színvonalas Újévi Jókívánság sorozatot a magam kis eccerű BUÉK -jával, de nekem többre nem tellllik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Minnyá éjfél. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Minnyá éjfél. :blink: Ja mingyá, még elugorhatnék tankolni, holnap drágább a benzin. :lol: De hol vannak a többiek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Minnyá éjfél. :blink: Nem mentél messzire. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Újév. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Újév. :rolleyes: Az, már egy órája. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Az, már egy órája. :D Jó, neszójjábe, én csak most keveredtem fel a szobába... :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Jó, neszójjábe, én csak most keveredtem fel a szobába... :lol: :D ;) Én meg itt ülök tegnap óta aztán sehol sámli. Most akármilyen gondom van a kocsival kivel beszélem meg? :rolleyes: :D Na akkor olyan "saus parkosan" húztam gyíkarcok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Én meg itt ülök tegnap óta aztán sehol sámli. Most akármilyen gondom van a kocsival kivel beszélem meg? :rolleyes: :lol: Na akkor olyan "saus parkosan" húztam gyíkarcok! :blink: Helyesen: "gyíkok. én leléptem". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek! És Mindenkibe :D :rolleyes: Elkezdtem az évet- Szolgálat... ;) Ja, és kénytelen voltam tavalyi kaját hozni... :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Te is Ádám? :D :blink: Igen én is. ;) Ja mingyá, még elugorhatnék tankolni, holnap drágább a benzin. :D De hol vannak a többiek? :rolleyes: Tele tankkal kell várni az újévet. (amatőr) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Neked is. most kicsit be vagyok zsongva, most néztem meg a Tokiói hajszát, beülők kicsit a verdába ellenfeleket keresni, és hallgatom a zenét. :lol: Klikk ide! Thx! :lol: Kicsit régi a filmecske de azért az Evo 8 nagy kedvencem, rally-szimulátoron sokszor pályarekordot döntöttem vele :lol: a Supra meg hmmm ;) egyszer téphetnék vele keresztül az országon üres autópályán :D :D de azért sajátnak sem lenne rossz :rolleyes: tudom, álmodik a nyomorult.. :D ;) Tele tankkal kell várni az újévet. (amatőr) :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 :blink: Hú de röhög- hú de röhög! :lol: Félig van a tankom, és felesben járok etanollal, max. 12.5 Liter benzin tudnék tankolni, mennyit is emeltek, 10-20 forintot? Msot azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Hú de röhög- hú de röhög! :D Félig van a tankom, és felesben járok etanollal, max. 12.5 Liter benzin tudnék tankolni.. Most azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes: Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. ;) :D Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Msot azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes: Én akartam elindúlni éjfél előtt tankolni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 TIV! Boldog Szülinapot!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. :D :D Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :lol: :rolleyes: De igen, csak aztán rájöttem, hogy astrával nehéz driftelni. :D Én akartam elindúlni éjfél előtt tankolni? :blink: Nézd el nekem, fejembe szállt a bubi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts