Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Neked is.

most kicsit be vagyok zsongva, most néztem meg a Tokiói hajszát, beülők kicsit a verdába ellenfeleket keresni, és hallgatom a zenét. :lol: Klikk ide!

Thx! :lol:

Kicsit régi a filmecske de azért az Evo 8 nagy kedvencem, rally-szimulátoron sokszor pályarekordot döntöttem vele :lol: a Supra meg hmmm ;) egyszer téphetnék vele keresztül az országon üres autópályán :D :D de azért sajátnak sem lenne rossz :rolleyes: tudom, álmodik a nyomorult.. :D ;)

Tele tankkal kell várni az újévet. (amatőr) :D

nagylol.gif

:blink:

Megosztás:

Hú de röhög- hú de röhög! :D

Félig van a tankom, és felesben járok etanollal, max. 12.5 Liter benzin tudnék tankolni.. Most azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes:

Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. ;) :D

Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :D :blink:

Megosztás:

Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. :D :D

Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :lol: :rolleyes:

De igen, csak aztán rájöttem, hogy astrával nehéz driftelni. :D

Én akartam elindúlni éjfél előtt tankolni? :blink:

Nézd el nekem, fejembe szállt a bubi. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.