brezsó Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Szerintem is :lol: főleg mert a hifim nem ismeri az mp3-at és usb sincs rajta ;) és mikor abban a néhány hónapban 1x odab#sznék neki, hogy a redőnyt is rázza és omlik a plafonról a vakolat :rolleyes: :D akkor nem szeressem a nótabukkomat is nyomatni közben mert valami zizegés van a hangjában akkor -így meg nincs- és azok a mixek pedig nem férnek fel egy lemezre... :D :D ;) Azért ez a transmitter is elég sok zajt csinál...főleg ha igy akarod nyomatni...vagy nem? Igy nem próbáltam, pedig én is meg tudom dübörögtetni a cuccost hogy a fal is mozog... :D De akkor már nyomatom a PC-ről, ha úgy van kedvem. :blink:
Guest Sanci Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Miért is van két egér? :rolleyes: Ha nem tűnt fel ott lent az asztal bal oldalában van egy asztali gép (amit vagy 1 éve eladtam :D kár volt :lol: ) igaz ez a kép régebbi :D jól néz ki ;) nekem most ez van az astrámban :blink: (áttettem a fábiából) Én azért nem teszek bele komoly cuccost, hogy lerázza róla a festést is.. :D :lol: Azért ez a transmitter is elég sok zajt csinál...főleg ha igy akarod nyomatni...vagy nem? De akkor már nyomatom a PC-ről, ha úgy van kedvem. ;) Nekem nem zajos :D igaz van vagy fél méterre a hifitől :) Én azért nem szeretem nyomatni notiról mert akkor zajos, valami "hang" kijön a töltőből, valami nem egyenáramú (vagy szakaszos egyenfesz vagy passz mi) ami érdekes cirippelést csinál ;) de ha csak akkuról megy akkor nem de akkuról még talán vagy 15x ment a nótás.. :lol:
astrásgyerek Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Én azért nem teszek bele komoly cuccost, hogy lerázza róla a festést is.. :D ;) igaz ami igaz.... :rolleyes: reszket is mindene a kicsikének... 240.000 km után már nem az igaziak az illesztések :blink: :D de a fábiában igazán szépen szól :D ebbe csak próbaképpen raktam be ;) a baj az, hogy nagy helyet foglal, és nem sok minden fér mellé :D (főleg a fábiában :lol: )
Dáwid Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Faca. :blink: Írtam erre már egypárszor, hogy mindíg a lehető legmesszebb parkolók az áruházak bejáratától. Olyan messze, ahonnan rajtam kívül már senki nem akar gyalogolni, és mindíg sarokban, legalább egyik oldal védve legyen. Persze ez sem 100%-os garancia, kisebb az eséy, hogy lezúznak, mint amikor beállok a többiek közé, és nézem mikor baccák nekem az ajtót, meg hogyan szerencsétlenkednek kiálláskor-beálláskor. Azt tudod ahogy akik igazán szerencsétlenek, és eszükbe se jut hogy esetleg be tudnak parkolni egy kisebb helyre azok mennek a távoli részre? :rolleyes: Esélyt se látnak rá hogy be tudnak vergődni egy szűkebb helyre, úgyhogy inkább messzebbre mennek (legalábbis felénk ez a felosztás :lol: )
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 jól néz ki :lol: nekem most ez van az astrámban :rolleyes: (áttettem a fábiából) így mutat éjjel :D azé' ez se kutya :blink: :D ;) Mi a túró ez, fluxuskondenzátor? ;) :lol: Ha nem tűnt fel ott lent az asztal bal oldalában van egy asztali gép (amit vagy 1 éve eladtam :lol: kár volt :D ) igaz ez a kép régebbi :D Ja gondoltam is, meg kerestem a képen, de nem találtam.
Dáwid Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Mi a túró ez, fluxuskondenzátor? :rolleyes: :blink: Ja gondoltam is, meg kerestem a képen, de nem találtam. Ez egy olyan fogyasztáscsökkentő eszköz ami a légnyomást használja kiegészítő hajtásként. Új típusú hibrid. Nem villanymotor a kiegészítés, hanem membrán, ami tolja hátra a levegőt, és ezzel hajtja előre az autót :lol: :D
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Ez egy olyan fogyasztáscsökkentő eszköz ami a légnyomást használja kiegészítő hajtásként. Új típusú hibrid. Nem villanymotor a kiegészítés, hanem membrán, ami tolja hátra a levegőt, és ezzel hajtja előre az autót :lol: :D Tudtam ám, csak most nem volt eszemben. ;) :blink: Úgy mint itt.:Klikk ide. :rolleyes:
Dáwid Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Tudtam ám, csak most nem volt eszemben. :lol: :blink: Úgy mint itt.:Klikk ide. :rolleyes: Nem ez a rovar riasztós változat. Nugodtan lehúzhatod az ablakot bármikor, nem tud berepülni rajta egy dög sem mert a légnyomás visszaküldi. Kapható hozzá a szomszédriasztó kiegészítő is, csak egy firmware frissítés kell hozzá (másik szám) és már használható is. :D
Opelaner Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Hello Skacok ! Mindnyájatoknak LE- ben és olcsó alkatrészekben gazdag, balesetmentes Új Évet kívánok a " G-frakció " nevében! :rolleyes:
daykiller Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 BUÉK mindenkinek. Jövőre újra. :rolleyes:
Laleekirály Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
Novy Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Jóóóreggelt urak! Jó ez a Miskóc ;) lehet venni minden ócsóságot -legalábbis Debrecenhez képest, bár volt ami nem gyengén drágább volt de az nem műszaki cikk meg olyan Db.-ben nincs is :rolleyes: No, amin a hangsúly: vettem egy ilyen fm transmittert -leírásától kicsit olcsóbban a miskóczi kórában.. Leírás róla. Tapasztalatok: a hangerőt nem szabad fullra felvinni mert baromira torzít (30 a max, 26-27.-en jó a hangja), próbáltam 2 GB-os SD kártyával, 4 GB-os pendrive-val és pozitív az eredmény, szépen kezeli mindkettőt. :D :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ami viszont a rossz a jóban, hogy a Pandát megint lezúzták -a Brikósztór parkolójában :blink: még jó, hogy nem az Astrával voltam ;) mondjuk nem nagy a kár (??? -olyan 70-75 ropi a márkaszervíz szerint a cseréje) elcsattant az első lőkös, egy idősebb csávó pótcsokival rámászott de hála az égnek más részének nem lett baja. És ami jó ebben a rosszban, hogy korrekt volt az öreg, nem lépett le hanem megvárt és rendezi a kárt :D ilyen is ritka a világban, simán leléphetett volna de mégse tette. Dícséretes.. :lol: :lol: :) Esküszöm kitüntetném a becsületesek érdemrendjével.. :lol: :D Mondjuk asszony meg majdnem agyvérzést kapott, az idegtől az orrvérzés jött rá... ;) nekem is van, de az enyém néha eléggé zúg, meg recseg... de annyit megért
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Most hogy emelik az üzemanyag árát, gondolom időszerű egy kütyü beszerzése.: Kütyü 1 Kütyü 2 Kütyü 3 Hmmm? :rolleyes:
rtomi Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Ti hisztek ezekben a fogyasztáscsökkentő sz@rokban? :rolleyes: Én a lábamban hiszek és a rendszeres szűrő és egyéb járulékos dolgok cseréjében. :blink:
invictus Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Ti hisztek ezekben a fogyasztáscsökkentő sz@rokban? :rolleyes: Én a lábamban hiszek és a rendszeres szűrő és egyéb járulékos dolgok cseréjében. :blink: Teljesen igaz. :lol: Most is sok város, kevés országút, tempósan....6,6-os fogyasztás.
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Ti hisztek ezekben a fogyasztáscsökkentő sz@rokban? :rolleyes: Én a lábamban hiszek és a rendszeres szűrő és egyéb járulékos dolgok cseréjében. :blink: Nem dehogy. Csak untam magam, és ráakadtam ezekre. :lol:
spzoli Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 na buék mindenkibe :rolleyes: :blink: :lol: :D
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 na buék mindenkibe :rolleyes: :blink: :lol: :D Beléd is! ;)
rtomi Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Teljesen igaz. :rolleyes: Most is sok város, kevés országút, tempósan....6,6-os fogyasztás. Nekem is ezekkel a paraméterekkel 10,1 liter/100 km. a B.C. szerint. Sosem megyek 140-nél gyorsabban,ha bent ül a gyerek. :blink:
invictus Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Nekem is ezekkel a paraméterekkel 10,1 liter/100 km. a B.C. szerint. Sosem megyek 140-nél gyorsabban,ha bent ül a gyerek. :rolleyes: Amúgysem úgy ismerlek mintha nagyon szívbajos lennél...vagy tévedek? :blink:
rtomi Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Amúgysem úgy ismerlek mintha nagyon szívbajos lennél...vagy tévedek? ;) Nem szoktam duhajkodni. :blink: De megszoktam,ha a Rekord megindult akor mindenki félreállt. :lol: Én szeretném felnevelni Juniort. :D Viszont holnaptól már17 éves lesz a jogsim. :rolleyes:
brezsó Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Ugyan az aláirásomban is benne van, de azért igy mégis "közvetlenebb" a dolog. Aki bulizni megy, jó bulizást, aki meg aludni annak jóccakát, de mindenkinek boldog új évet kivánok! :blink: :rolleyes: ..én léptem zülleni hogy "tiszta fejjel" essek bele a 2010-es évbe.. :lol:
Recommended Posts