zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 De be tudja tenni sima F-esbe? Szerintem igen, a kasztni ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 De be tudja tenni sima F-esbe? a rugót,és agátlót igen a gátlónak vastagabba szára, de a keménysége lehet ugyan azmint egysima F nek, legalábbis tlem járatosabbak ezt mondták. GSInek vasagabb stabilizátora van, és hátl pedig van külső stabilizátor rúdis, bár ilyet még senki setudott mutatni. alaposanmeg kell nézni milyen gsiből szeded ki a rugókat pl, mert ha kisblokkos mocid van, akkor meleni fogja az orrát, egy 2.0 16 klímásbólszármazórugó aztui Johnnynak(1.7d) meg Udinak(1.4 8v) van Gsi rugó, nekik bevált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 a rugót,és agátlót igen a gátlónak vastagabba szára, de a keménysége lehet ugyan azmint egysima F nek, legalábbis tlem járatosabbak ezt mondták. GSInek vasagabb stabilizátora van, és hátl pedig van külső stabilizátor rúdis, bár ilyet még senki setudott mutatni. alaposanmeg kell nézni milyen gsiből szeded ki a rugókat pl, mert ha kisblokkos mocid van, akkor meleni fogja az orrát, egy 2.0 16 klímásbólszármazórugó aztui Johnnynak(1.7d) meg Udinak(1.4 8v) van Gsi rugó, nekik bevált Sajna eddig nem tudtam írni mert valami miatt nem engedett be a fórumra. Azalatt, hogy bevállt mit értesz? Jobb lett a kanyarfekvése az autóiknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sajna eddig nem tudtam írni mert valami miatt nem engedett be a fórumra. Azalatt, hogy bevállt mit értesz? Jobb lett a kanyarfekvése az autóiknak? Én a sima stabilizátort kicseréltem egy gsi-ből származó 22mm-es átmérőjűre. Egyértelműen kisebb az oldaldőlés, stabilabb, jobb kanyarban az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Én a sima stabilizátort kicseréltem egy gsi-ből származó 22mm-es átmérőjűre. Egyértelműen kisebb az oldaldőlés, stabilabb, jobb kanyarban az autó. a rugóktól is ez erősödik Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 :lol: :rolleyes: szép. feltéve hogy a delejtárat kell nézni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 szép. feltéve hogy a delejtárat kell nézni. :rolleyes: A micsodát? :blink: Amúgy szép, ha nem is annyira mint JOhnny-é a diesel topicban. Most nem azért, hogy nyaljak. De komolyan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Most nem azért, hogy nyaljak :D Mosni kell nem vakarni.. :lol: ;) :D ------------------------------------------------------------- Hazajöttem délután, na mondom ideje már a Pandában kicserélni a fényszóró izzókat elvégre is lassan 2.5 évesek :D szal kerültek bele Bosch +30%-osak ;) de kicserélni egy művészet :lol: le kell szedni a hűtőmaszkot -4 csavar ki a műanyag(!) zárhídból majd felhúz, aztán a fényszórók 2 lefogató csavarját kiszedni és így ki lehet billenteni annyira, hogy a takaró műanyagokat le lehet piszkálni a helyükről. Majd csati lehúz, utána a kis drótokat a kampós lemezből kiakasztani és ki is jött az izzó, összerakni ugyanez visszafele :D nagyjából 15-18 perc alatt végeztem is vele :blink: ezt szervízben olyan 15-20 zseton körül mindjárt meg csinálták volna vagy 2 óra alatt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 szép. feltéve hogy a delejtárat kell nézni. :rolleyes: Jaja! Meg azt,hogy a szelepdekli pakolás cseréje előtt úszott a motor az olajban. :lol: A gyertyákat nem is lehetett látni a fedél leszedése után. :D Aztán a drágábbik pakolást tettem fel tömítő paszta nélkül és azóta porszáraz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Jaja! Meg azt,hogy a szelepdekli pakolás cseréje előtt úszott a motor az olajban. :lol: A gyertyákat nem is lehetett látni a fedél leszedése után. :D Aztán a drágábbik pakolást tettem fel tömítő paszta nélkül és azóta porszáraz. :rolleyes: Aki nem tudja, hogy aktuálisan mit hekkelsz a kocsin annak egy bifór/áftör képösszeállítás folytán jobban leesne, hogy mi a szitu. :blink: Szerk: nekem az olcsóbb tömítés, a parafás jött be, az előző gumissal nyomta az olajat, ezzel szép száraz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Jaja! Meg azt,hogy a szelepdekli pakolás cseréje előtt úszott a motor az olajban. :blink: A gyertyákat nem is lehetett látni a fedél leszedése után. :lol: Aztán a drágábbik pakolást tettem fel tömítő paszta nélkül és azóta porszáraz. :rolleyes: OKé-oké, de mi az a delejtár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 OKé-oké, de mi az a delejtár? :rolleyes: Akksi. :blink: Csak most ilyen hóbortos kedvemben vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 az első idításost nem merem felrakni, me az gáz :rolleyes: kösz Invi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Nah, ma meló közben volt párszor 10 perc szünetem és még a nap is virított szépen, úgyhogy nekiugrottam az ótónak rozsdakezelés, meg festeketés témában. A törésnél csiszolgattam, aztán rozsdamartam, aztán ezt még 2x :lol: aztán kapott egy rendkívül gyönyörű rozsdaszínű alapozót me' az volt :blink: sötétben már pirosnak tűnik ;) meg véglegesítettem a hűtőmaszkot, az is föntvan már. Most hogy jöttem haza, sötétben megfordultam, és kb 10 méterről, enyhén balról nézve már szép is volt :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Akksi. ;) Csak most ilyen hóbortos kedvemben vagyok. Ja persze rájöhettem volna... :lol: az első idításost nem merem felrakni, me az gáz :D kösz Invi :D Szépen brümmög, de messze még a fekvés. :D . Most hogy jöttem haza, sötétben megfordultam, és kb 10 méterről, enyhén balról nézve már szép is volt :rolleyes: :blink: Ja, így nekem sem látszanak a rohadások. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok megint én. Találtam egy vasat egyik volt osztálytársam árulja 250000-ért 1.4 1993 képet mutatnék ha lehet ide linket berakni? Az a baj vele hogy álitplag zug a diffi Menyi lehet egy új váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok megint én. Találtam egy vasat egyik volt osztálytársam árulja 250000-ért 1.4 1993 képet mutatnék ha lehet ide linket berakni? Az a baj vele hogy álitplag zug a diffi Menyi lehet egy új váltó Ennyi, de nem új. Linket meg tudsz beszúrni amikor írod a hsz-t van egy zöld ikon+jellel, azzal. Ha kéri a Windóz engedélyezni kell, majd ismét az ikon, és bemásolod a megjelenő ablakba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Szépen brümmög, de messze még a fekvés. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Aha, nem fáztál papucsban? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Aha, nem fáztál papucsban? :blink: szeptemberi a vidijó, szóval nein :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ennyi, de nem új. Linket meg tudsz beszúrni amikor írod a hsz-t van egy zöld ikon+jellel, azzal. Ha kéri a Windóz engedélyezni kell, majd ismét az ikon, és bemásolod a megjelenő ablakba. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3472853 itt a link az ár nem lényeg mert olcsoban adja meg kétszere fizetném A vátot nehéz kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3472853 itt a link az ár nem lényeg mert olcsoban adja meg kétszere fizetném A vátot nehéz kicserélni? Hát azt még nem cseréltem, de kezdőnek ha semmi tapasztalat, segítség nincs nem a legegyszerübb feladat. Alufelnistől együtt adja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hát azt még nem cseréltem, de kezdőnek ha semmi tapasztalat, segítség nincs nem a legegyszerübb feladat. Alufelnistől együtt adja? Igen. De csak ő mondta hogy a diffi zug mert a váltóból jön a hang szerintetek mi zughat még Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Igen. De csak ő mondta hogy a diffi zug mert a váltóból jön a hang szerintetek mi zughat még Hát akár főtengelycsapágy is moroghat azon a felén, nincs messza a váltótól, meg kell hallgatni, aláfeküdni, bár ezt így kívülről megállapítani....esetleg egy tapasztaltabb szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts