Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 namivan naplopók? :rolleyes: Itthonlevés. Tegnap elmentem asszonyhoz mert egy rokonycsaj kapott karácsonyra cocktail-gyártó cumót, és mi voltunk a főpróba. Há' gyerekek... Az első pohár amikor megjött... belenéztem, és azthittem a csomagtartómból a téli ablakmosóm van benne. Elkértem a lapot amiről csinálta (engem nem b.sznak át, nem itatnak meg ablamosóval :D :blink: ) és a lapon a képen is úgy nézett ki. Frankón jó volt... ha ilyen az ablakmosóm íze is akkor mostantól azt iszom ;) 5L csak 390 pénz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 :blink: :lol: Jah, hidegen megnézi, kinyomja a szemét aztán kiszáll és megmondja hogy "jó vót" :D ;) Dáwid tegnap hun jártál? :lol: Tegnap is rendeztünk partyt :D Remélem ma jössz ;) :) :rolleyes: Itthonlevés. Tegnap elmentem asszonyhoz mert egy rokonycsaj kapott karácsonyra cocktail-gyártó cumót, és mi voltunk a főpróba. Há' gyerekek... Az első pohár amikor megjött... belenéztem, és azthittem a csomagtartómból a téli ablakmosóm van benne. Elkértem a lapot amiről csinálta (engem nem b.sznak át, nem itatnak meg ablamosóval ;) ;) ) és a lapon a képen is úgy nézett ki. Frankón jó volt... ha ilyen az ablakmosóm íze is akkor mostantól azt iszom ;) 5L csak 390 pénz :D akkor megvan merre jártál! ;) :D Nekem az ablakmosóm illatosított :lol: olyan jó illata van, néha azt hiszem hogy valami pálinka. Mert ez az alkoholos szag keveredve gyümölcsel. -40 fokig fater szerint garanciát vállalnak rá. ő szerezte. Én nemtom miféle, kiféle, kefél-e ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Dáwid tegnap hun jártál? :D Tegnap is rendeztünk partyt :blink: Remélem ma jössz :D ;) :rolleyes: Délelőtt rokonoltam, este meg asszonyoltam. Ott is volt party ne félj ;) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én most haragszom az asszonyomra, mert lekarcolta a kocsim :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én most haragszom az asszonyomra, mert lekarcolta a kocsim :lol: :D ;) :blink: Nagyon? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én most haragszom az asszonyomra, mert lekarcolta a kocsim :D :lol: mit csinált vele? :blink: Nagyon gáz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 :D :D :D Nagyon? :lol: :D mit csinált vele? :blink: Nagyon gáz? :rolleyes: Nem nagyon, vagyis mihez képest nem nagyon ;) : http://pics.coldline.hu/pics/13422-20091227-zyUqUZ.jpg Véletlenül neki tolta a bevásárló kocsit...még ünnepek előtt, de ma reggel merte elmondani ;) Igazából nem is ez bosszant, hanem az, hogy szóltam neki hogy legközelebb óvatosabban, erre ő azt válaszolta, hogy úgyis fényező vagyok, majd meg csinálom! Felment bennem a agyvíz...ennyi erőből le is önthetem kromofággal, mert úgyis fényező vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nem nagyon, vagyis mihez képest nem nagyon :blink: : http://pics.coldline.hu/pics/13422-20091227-zyUqUZ.jpg Véletlenül neki tolta a bevásárló kocsit...még ünnepek előtt, de ma reggel merte elmondani :D Igazából nem is ez bosszant, hanem az, hogy szóltam neki hogy legközelebb óvatosabban, erre ő azt válaszolta, hogy úgyis fényező vagyok, majd meg csinálom! Felment bennem a agyvíz...ennyi erőből le is önthetem kromofággal, mert úgyis fényező vagyok! Komolyan jobban idegesít egy ilyen karc egy szép autón (ami nem az enyém) mint a sajátomon ;) :lol: horpadás nincs csak a festék ment le ugye? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nem nagyon, vagyis mihez képest nem nagyon :rolleyes: : http://pics.coldline.hu/pics/13422-20091227-zyUqUZ.jpg Véletlenül neki tolta a bevásárló kocsit...még ünnepek előtt, de ma reggel merte elmondani :lol: Igazából nem is ez bosszant, hanem az, hogy szóltam neki hogy legközelebb óvatosabban, erre ő azt válaszolta, hogy úgyis fényező vagyok, majd meg csinálom! Felment bennem a agyvíz...ennyi erőből le is önthetem kromofággal, mert úgyis fényező vagyok! hú.... :D 1 polírozás megoldja? Amúgymég teljes képen nem láttam az ótódat!!!!!!!! ;) Majd küldök később egy PÜ-t és a címet és mutass képeket :blink: Na de én most lépek le itthonról. Majd jövök! Szeruuu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 hú.... :blink: 1 polírozás megoldja? áhh... lemez kilátszik, oda már rá is kell tenni valamit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Komolyan jobban idegesít egy ilyen karc egy szép autón (ami nem az enyém) mint a sajátomon ;) :D horpadás nincs csak a festék ment le ugye? :rolleyes: Köszi :blink: Horpadás nincs, csak a festéket tolta le róla a drágám :lol: Igazából bárkivel előfordulhat. Pont ezt a felét javítottam nyáron mert egy hülyegyerek bringás beleszált az indexbúrámba, és a kormánnyal le bacta a festéket... http://pics.coldline.hu/pics/13423-20091227-IzUGsq.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 áhh... lemez kilátszik, oda már rá is kell tenni valamit :rolleyes: jól mondod :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Köszi :rolleyes: Horpadás nincs, csak a festéket tolta le róla a drágám :blink: Igazából bárkivel előfordulhat. Pont ezt a felét javítottam nyáron mert egy hülyegyerek bringás beleszált az indexbúrámba, és a kormánnyal le bacta a festéket... http://pics.coldline.hu/pics/13423-20091227-IzUGsq.jpg Erre emlékszem. Ez is felidegesített :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Erre emlékszem. Ez is felidegesített :lol: :blink: Ha téged ídegesített, mit szóljak én? Azt hittem akkor ráhajlítom a biciklit a gyerekre...de aztán bőgőtt is, meg mejelent az apja a szánom bánom tekintetével, úgyhogy lehígattam. (Nem sokára 1000 hozzászólásom lesz :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ha téged ídegesített, mit szóljak én? Azt hittem akkor ráhajlíttom a biciklit a gyerekre...de aztán bőgőtt is, meg mejelent az apja a szánom bánom tekintetével, úgyhogy lehígattam. (Nem sokára 1000 hozzászólásom lesz :rolleyes: ) Le ne maradj róla :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 A kolléga autóvásárlásánál szerintem pont az lenne a lényeg, hogy hideg legyen a motor a vasban, de értem mire célozgatsz :lol: azt mondtam szó szerint, hogy nemnéznék meg melegen benzinest se tehát hideg motorral lenne jó indítani ugyan azért, mint egy dízelt Hátha kinéztem áldozatomat akkor felkereslek. OK :D Majd együtt eldöntjuk hogy kell-e nekem vagy nem. Amugy nem rég jártam Bekecsen. megbeszélhetjük, de én se tudok mindent róluk, ne az én szavam legyen döntő ;) namivan naplopók? :rolleyes: déltől fát vágtunk, szal erről ennyit DÁW te meg nézzed már a postafiókdat, és másszál fel msnre biznisz :D nekem legalbbis :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sanci! Ha lesz februárban megint itt debrecenben opeltalálkozó jössz? :rolleyes: Ennyire azért nem tudok előre tervezni :blink: ha nem lesz "munkaügyi" elfoglaltságom megyek.. ;) déltől fát vágtunk Gáz-ár kompenzáció? :lol: :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 azt mondtam szó szerint, hogy nemnéznék meg melegen benzinest se tehát hideg motorral lenne jó indítani ugyan azért, mint egy dízelt Nos igen..Mikor én vettem a vasat, rengeteg f astrát megnéztem. Neten láttam egy szép pezsgőmetált....füredi autókereskedőnél. Nincs messze füred úgyhogy meló után kollégámmal leugrottunk, és még bőven nyítvatartás vége előtt mondtuk a pasinak hogy akkor röffetsük be és probáljuk ki. A pali el kezdett dadogni, hogy miért nem hívtuk előtte hogy megyünk...stb stb. Nyomta a dumát hogy nincs nála a kulcs.... Na jó gondoltam magamba akkor ennek is over. Haver elmondta(autókereskedőnél dolgozik) hogy előtte járatni szokták a motor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mikor én vettem a vasat.. Mikor én vettem akkor minusz 16-17 fok volt reggel, nyitás előtt 2 órával már ott fagyoskodtam a kapuban (mint egy Michelin baba úgy néztem ki beöltözve :rolleyes: ) szal esélye sem sok volt, hogy beindítsák előtte :D aztán pár héttel később (Debrecenbe jövet beugrottak hozzánk) nagybátyámnak ismerős volt a kivitel meg hogy német, utána jártunk azt kiderült, hogy valami fél-unokatestvéréé volt a verda, km is nagyjából passzolt mikor elvitték tőle és ide került -lecserélték egy C Vectra caravanra. Mondjuk nem is volt gond vele egy darabig :lol: egy darabig... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ennyire azért nem tudok előre tervezni :rolleyes: ha nem lesz "munkaügyi" elfoglaltságom megyek.. :) Gáz-ár kompenzáció? :blink: :lol: :D ;) valahol meg kell fogni a pénzt nesze neked klímacsúcs :D Mikor én vettem akkor minusz 16-17 fok volt reggel, nyitás előtt 2 órával már ott fagyoskodtam a kapuban (mint egy Michelin baba úgy néztem ki beöltözve :D ) szal esélye sem sok volt, hogy beindítsák előtte :lol: aztán pár héttel később (Debrecenbe jövet beugrottak hozzánk) nagybátyámnak ismerős volt a kivitel meg hogy német, utána jártunk azt kiderült, hogy valami fél-unokatestvéréé volt a verda, km is nagyjából passzolt mikor elvitték tőle és ide került -lecserélték egy C Vectra caravanra. Mondjuk nem is volt gond vele egy darabig :lol: egy darabig... ;) hát igen... egy darabig :D de már jó, és ez alényeg vagy nemjó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nos igen..Mikor én vettem a vasat, rengeteg f astrát megnéztem. Neten láttam egy szép pezsgőmetált....füredi autókereskedőnél. Nincs messze füred úgyhogy meló után kollégámmal leugrottunk, és még bőven nyítvatartás vége előtt mondtuk a pasinak hogy akkor röffetsük be és probáljuk ki. A pali el kezdett dadogni, hogy miért nem hívtuk előtte hogy megyünk...stb stb. Nyomta a dumát hogy nincs nála a kulcs.... Na jó gondoltam magamba akkor ennek is over. Haver elmondta(autókereskedőnél dolgozik) hogy előtte járatni szokták a motor :D :D Mi németországból hoztuk :blink: :D Túl vagy te is az 1000. hsz-en ;) Én az enyémről lemaradtam :lol: mire észrevettem 1002 volt ;) nnna majd a 10ezrediknél odafigyelek :lol: Ennyire azért nem tudok előre tervezni :rolleyes: ha nem lesz "munkaügyi" elfoglaltságom megyek.. :lol: Okés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 ;) Mi németországból hoztuk :rolleyes: :D Túl vagy te is az 1000. hsz-en :lol: Én az enyémről lemaradtam :blink: mire észrevettem 1002 volt :D nnna majd a 10ezrediknél odafigyelek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 http://kepfeltoltes.hu/091227/P271209_11.1...ltoltes.hu_.jpg Most beszéltem az egyik kolléggámmal és a rohamcsapat máris egy autóbalesetnél van....sztem lessz még mert a tegnap esett, most fagypont alatt van és a hó alatt tiszta jég. Milyen kár, hogy új kocsid van, és nem mersz vele elmenni csúszkállni! :rolleyes: Nem akarok bele szólni, mert nem ismerem a dízeleket annyira, de egy dízel vételekor az órákat sokszor felezik állásilag sajnos, + nyáron nem vennék dízelt, sőt meleg motorral meg sem nézném a vasat télen. A régi dízelek jó masinák, de a magyar ember is leleményes tud lenni 50-100e forint + haszonért sajnos és nagyon sokat azért adnak el, mert kezdi szegény kilehelni a lelkét és költeni kéne rá. De nem értek hozzájuk, ez csak hallomás Hát ja, majd ha megint -17fok lesz, oda kell menni nyitásra, ha elindul az már jó jel. :blink: Érdekes, hogy a díezel szét van pörgetve, mert semmi értelem pörgetni. A céges boxernél is visszakapcsolok előzékor megszokásból, de semmi értelme oda kell neki lépni és húz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Milyen kár, hogy új kocsid van, és nem mersz vele elmenni csúszkállni! :blink: Hát ja, majd ha megint -17fok lesz, oda kell menni nyitásra, ha elindul az már jó jel. :lol: Érdekes, hogy a díezel szét van pörgetve, mert semmi értelem pörgetni. A céges boxernél is visszakapcsolok előzékor megszokásból, de semmi értelme oda kell neki lépni és húz. nem azért van szét, mert szétpörgették hanem a milliós futás km től :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Milyen kár, hogy új kocsid van, és nem mersz vele elmenni csúszkállni! :blink: Hát ja, majd ha megint -17fok lesz, oda kell menni nyitásra, ha elindul az már jó jel. :lol: Érdekes, hogy a díezel szét van pörgetve, mert semmi értelem pörgetni. A céges boxernél is visszakapcsolok előzékor megszokásból, de semmi értelme oda kell neki lépni és húz. Enyém a szívó mivoltából nem olyan. Én ha előzni akarok van hogy 5ből 3asba kell visszatenni :rolleyes: Magas fordulaton úgy húz hogy nyom az ülésbe. :D Csak nem szeretem húzatni mert tudom hogy az autó se szereti. De sztem minden szívódízel magas fordulaton húz. Annakidején az 1.6D Golf is olyan volt. Ahogy emelkedik a fordulatszám, egyre jobban gyorsul, egyre erősebben nyom. Aztán van 1 pont ahol megáll, és már csak kormol. Gyári adatok szerint az enyém 4200on adja le a 60lóerőt, és 2400on a 105Nm nyomatékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts