Opeles90 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :lol: :D ;) Homáros ótvar talicska :D Alkatrész esetleg.:Klikk ide! :rolleyes: :blink: :D :D Egyrészt fáj így látni egy cabriot, aminek csak az üvege az ajtóban rohadt sokat ér..... Másrészt a felinje kellene ;) harmadrészt nagyon sajnálom szegényt.. :lol:
Novy Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Alkatrész esetleg.:Klikk ide! :rolleyes: ott laknék, este már mennénk érte :blink:
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte :rolleyes: Megváltás lenne neki... Kommentek között van 1 olyan hogy "A gépjármű azért hagyta ott !! lezárt állapotban!! a tulaj, mert ittasan vezette azt, és lekapcsolták. Az csak a gépjármű tulaj hanyagsága, hogy X hete felé sem nézett a kocsinak. A fű alatti adok- veszek miatt nem tudni ki is a tulaj, ha tudni lehetne, már értesítették volna a rendőrök. De mivel nem tudni ki is az, ezért neki kéne jelezni, a rendőrség felé, ha valami jogsérelem érte. A lopások ténye nem bizonyított, mivel be senki sem jelentette, azt senki nem tapasztalta. Sajna ez a magyar törvényhozás egyik hibája a sok-sok közül" vajon igaz-e
Reeckatee Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes: Az a vicces, hogy nála 180-nál vége van. Szegény Astrának meg 240-ig van skálázva. Nekem 6-ban 160-nál 3000 pörög és tuti nem hagytam volna annyiban, hogy azzal a borítékkal lezúzzon. :blink:
invictus Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 140-nél 4500-at pörög a motor! :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) Sírok. :D Éppen ezt akartam írni én is....ezek a mai autók ezért olyan fürgék...rövid váltó. Nem csoda.
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Lali! Magy a polírozás... :rolleyes: :blink:
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte ;) Jól mondod :rolleyes: szomszédtól elkérném a trailert... :D :blink: :lol:
daykiller Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Jól mondod :rolleyes: szomszédtól elkérném a trailert... :D :D ;) Holnap odanézek. :blink: :lol:
brezsó Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: :blink: :lol: :D féktisztitóval takaritani a konyhát...ezt már nem hiszem el....hú, de bete-e-e-e-g! ;) ;) :D
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Holnap odanézek. :D ;) B+, összvissz 1 hónapja nem indítottam be a kocsit.. :lol: :blink: féktisztitóval takaritani a konyhát :D ;) Ha más nem vitte.. :rolleyes: :) Volt egy yutubos videó amiben a nő a kocsi belsejét is mosta a nagynyomásúval :D a másik oldalt meg a kiskölyök épphogy ki tudott belőle menekülni :lol: na az ám a beteg! :D :lol:
Alex0403 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: Photoshop-al csináld meg az ikonokat...nyomtasd ki, és utána pedig szépen ragaszt fel :blink:
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 haláli.... ilyenkor hátul darabokban jött kifele valami cuccos, aztán ha beindult elárasztott minden sűrű korompor....
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Na ez aztán a Hűűhaaa :rolleyes: :blink: :lol: :D
Novy Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Holnap odanézek. :rolleyes: :blink: intézzél csak nekem belőle vmit :lol: mondjuk ha 1.4es lenne,és központis, akkor pl alapjárati mocit ;) :D
zotya975 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte :D Kérdezném, hogy mi kell, de magamnak sem veszek ki belőle semmit. :lol: Elvégre mégiscsak van gazdája. :blink: :lol: :D féktisztitóval takaritani a konyhát...ezt már nem hiszem el....hú, de bete-e-e-e-g! ;) ;) :D Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. :D Photoshop-al csináld meg az ikonokat...nyomtasd ki, és utána pedig szépen ragaszt fel :lol: Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :rolleyes: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. :)
daykiller Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Kérdezném, hogy mi kell, de magamnak sem veszek ki belőle semmit. :D Elvégre mégiscsak van gazdája. Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. :lol: Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :blink: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. ;) Legalább most tudod mit érez, mikor ő takarít ki és észre sem veszed. :rolleyes:
zotya975 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Legalább most tudod mit érez, mikor ő takarít ki és észre sem veszed. :rolleyes: Most te végülis kinek szurkolsz? :blink: :lol:
brezsó Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. ;) Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :rolleyes: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. ;) :blink: :lol: :D ...de azt már észrevenné ha egy órán át kinyalnád.... :D :D (kifordulok a fotelból a röhögéstől, b+)
zotya975 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: ...de azt már észrevenné ha egy órán át kinyalnád.... :D ;) (kifordulok a fotelból a röhögéstől, b+) Féktisztítóval kombinálva biztos. De ez már itt is off. :D
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes:
Novy Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes: nekem se ez se az előző nem jött be. de már igen
zotya975 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes: Cromofág. De nem tudod, mi volt az előjáték, lehet lezúzta valaki kocsiját a tecsó parkolóban, vagy valami hasonló. Vagy leléptette a nőjét. Vagy a hapsiját. Vagy mindkettőt. :lol:
Novy Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Na ez aztán a Hűűhaaa :rolleyes: :blink: :lol: :D jah kicist soka http nem?
Novy Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Cromofág. De nem tudod, mi volt az előjáték, lehet lezúzta valaki kocsiját a tecsó parkolóban, vagy valami hasonló. Vagy leléptette a nőjét. Vagy a hapsiját. Vagy mindkettőt. ;) vagy nem adta oda a fizetést, Szerencsről miért nincsenek ilyen hírek? :blink: neménvoltam :lol: :D :rolleyes:
zotya975 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 jah kicist soka http nem? Aha, ha a www-nél kezded akkor jó. Nem olyan nagy eresztés, meg aztán szőke, biztos nem lehet vele atomfizikáról beszélgetni.
Recommended Posts