Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Speciel valamelyik csatornán az erő velem van. :D mi meg szétoffoltuk az msnt kimoderált az is :blink: :lol: :D D:D:D D:;) D: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Megyek kocsikázok egyet a városban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Megyek kocsikázok egyet a városban. :blink: Nekem műszeregységet kéne kiműteni, de lustaaa vaaagyoook. :lol: Inkább nézek valami filmet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Speciel valamelyik csatornán az erő velem van. :blink: Ő lehet hogy fura, de nincs TV-m. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ő lehet hogy fura, de nincs TV-m. :rolleyes: akkor nemtod nézni a borsót a TV-be... :blink: Borsótszállítottam valamelyik nap a caravannal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 akkor nemtod nézni a borsót a TV-be... :lol: Szabad kérdeznem milyen borsót???? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 ezt a (bor)sós szutykot le kéne mosni... Megeszi a kasztnit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Szabad kérdeznem milyen borsót???? :rolleyes: :blink: Hát konzerveset... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 a gravírozós névnapiborsót... :rolleyes: viva jeles? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 viva jeles? de még mennyire :rolleyes: :blink: Kék volt a doboza. De a caravan jól vitte :D :lol: Jó kis erőforrás ez az 1.7DR ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ma délután BORSÓNYI esőcseppek estek! Meg villámlott is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Repedt a másik lámpám is... Veszek majd két újat és lőn világosság :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Dáwid! Jó az avatarod? Friss? :rolleyes: Lali! Még meleg.... :blink: olyan friss :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 miért mi van az avatarján??? ja jo látom már BORSÓ mit megkínlódtok ezzel a sz@ros borsóval wazeg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ő lehet hogy fura, de nincs TV-m. :rolleyes: Óóhhh. még egy ember aki nem butul a TV előtt, ahogy én se. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Óóhhh. még egy ember aki nem butul a TV előtt, ahogy én se. :rolleyes: a józsika són, meg a mónika són kívül van más is atvben :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a józsika són, meg a mónika són kívül van más is atvben :blink: Jerry Springer... :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 na jóéjt mkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 mi meg szétoffoltuk az msnt kimoderált az is ;) :D ;) D:D:D D::D D: :D Nekem, még most sem működk az msn. :blink: ezt a (bor)sós szutykot le kéne mosni... Megeszi a kasztnit :lol: Autómosó? :rolleyes: Óóhhh. még egy ember aki nem butul a TV előtt, ahogy én se. :D Én sem, én okosodok tőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a józsika són, meg a mónika són kívül van más is atvben :blink: Igen, és azok mind letölthetők a netről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Autómosó? :rolleyes: Hiányzik a verdám eleje nem gyanús? ;) :lol: :D :D Majd ha rögzítettem a hűtőmaszkot akkor benézek egy kézi sikálóba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hiányzik a verdám eleje nem gyanús? :D :blink: :lol: ;) Majd ha rögzítettem a hűtőmaszkot akkor benézek egy kézi sikálóba :rolleyes: Olcsó kifogások.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Igen, és azok mind letölthetők a netről. :rolleyes: pazarlás :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=2165 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=1905 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=496 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Szép jó napot mindenkinek! Tiszta tavasz van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts