Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Minden újabb autóban sok az elektromos, kütyü, ugye can-bus...stb

Ez tendencia. Aki szeret szerelgetni otthon, ne vegyen friss gépet.

Az biztos. Már ha csak abból indulok ki, hogy a munkagépek is agyon vannak pakolva elektronikával... Pl a sógornak a trktorjában is van vagy 3 féle fedélzeti, még a világításnak is külön van egy... A kombájnról meg ne is beszéljek! A fülkében van egy kb 25*20 cm-es TFT kijelző, az még mutatja a napi híreket is! :rolleyes: Viszont ha valamelyik érzékel valami hibára utaló jelet, nem kérdez, hanem büntet. Letilt... Volt olyan, hogy a traktor 2 napot állt egy 80hektáros föld közepén, mert a számítógép letiltotta a gépet. Kijött a szerelő, laptop rádug, majd fél napnyi számítógépelés után kiderült, hogy felszívott valami trutyit és a szűrőben akadt meg az anyag.

Gizibe meg a legbonyolultabb elektronika a CD! :blink:

Megosztás:

Kopik is rendesen a téli gumi! :blink:

Már akiének.. mf1.gif

Hát néha megfordul a fejemben, hogy váltok Kadett caravanra.

Mi az? Megtetszett Opelos Fater kadija? ;) :D De egyébként nem vagy egyedül ezzel ;) alulírott Berlina Zsóti komáméknak volt egy céges E Caravanjuk eladósorban, lett volna meló bőven vele (váltó, kaszni + vizsga me lejáróban volt) de asszem megérte volna mert baromi jó motorja volt, ment mint a zavarodott pedig csak egy 1.3S 75 lovas blokk volt benne 1 torkú Solex karbival.. :rolleyes: :)

milyen jó is Berlina cimbimnek a szivatóra várni, meg tökölni vele ;)

Hát én abból a tökölésből nem kérnék inkább ;) lassan olyan az az autó mint az enyém, többet van garázsban mint pályán de ha megmoccan menten kitör rajta a nemteccésnyilvánítás... ;) :D :D

Ja Lalee, kössze az iw-üzit :lol: csak lusta vagyok már válaszolni :D full spammos a levéltáram.. :lol: :lol:

Megosztás:

Már akiének.. mf1.gif

Mi az? Megtetszett Opelos Fater kadija? :D ;) De egyébként nem vagy egyedül ezzel ;) alulírott Berlina Zsóti komáméknak volt egy céges E Caravanjuk eladósorban, lett volna meló bőven vele (váltó, kaszni + vizsga me lejáróban volt) de asszem megérte volna mert baromi jó motorja volt, ment mint a zavarodott pedig csak egy 1.3S 75 lovas blokk volt benne 1 torkú Solex karbival.. :rolleyes: ;)

Hát én abból a tökölésből nem kérnék inkább ;) lassan olyan az az autó mint az enyém, többet van garázsban mint pályán de ha megmoccan menten kitör rajta a nemteccésnyilvánítás... :D ;) :D

Ja Lalee, kössze az iw-üzit :blink: csak lusta vagyok már válaszolni :lol: full spammos a levéltáram.. :D :lol:

hát én lemostam, beálltam vele a gariba, remélem egy darabig ki se kell hozni :lol:

majd ha ujra esik a hó, vagy már porzani fog az út :)

kadifórumon néztem kojak kocsijáról képet, tiszta jól néz ki azzal az ültetéssel ;)

rat

;)

ütött kopott kasztni nagyfelni ;)

Megosztás:

kadifórumon néztem kojak kocsijáról képet, tiszta jól néz ki azzal az ültetéssel :D

Hát még milyen beton menésű ;) az az XE pedig benne a tortahab :rolleyes: megy is mint a zavarodott :D ha nem akkor nem Kojak hajtja.. :blink: :lol:

Megosztás:

ha lenne link, akkor szerinted nem találnék videót? :rolleyes:

DÁW a zetekbe vezérléscserekor vegyétek meg a főtengelybe menő csavart, mert az egyszerhaználatos csak

Tudjuk, de ismerős ford márkaszervizesünk van :lol: ért is hozzá, és nem is drágán ért hozzá :blink:

Megosztás:

www.reklamadatbazis.hu

Software. Tudok olyat, akinek a vadi új, pár napos 307-ese elfelejtette, hogy hátramenet is létezik. Úgy kellett kitolni a parkolóból, a szervízben meg csak rádugtak egy laptopot, két kattintás, és jó lett. A mostani francia autók elektromosan nagyon gyengék, bár a régiek se arról voltak híresek, hogy olyan megbízhatóak lennének. Amikor a kocsit vettem, szóba került nálam is Peugeot 205 és 405 diesel (elpusztíthatatlan a motorja), 306 sedan, de lebeszéltek róla ismerősök és szerelők, így lett Opel. Mikor megláttam a használtautó.hu-n (az avatarom képe még onnan származik), rögtön megtetszett, nem olyan gyakori szín, és jó állapotban volt. Többe került, mit amit a dologra szántam (650e), de azt hiszem, megérte.

Havernak meg a csomagtartó ajtaját (elektromos pattintós záras) amikor lecsuktuk, visszanyitotta a központizár :rolleyes: nem néztek hülyének a teszkóparkolóban amikor 10 percig csapkodtuk az ajtót 3-an váltásban :blink:

Megosztás:

Én kimennék szívesen szerelni az autót, de sajna nincs itthon... :lol: Majd az ünnepek után folytatjuk a szerelést! :rolleyes:

És még hogy én nem bírok magammal. :D ;) :D

1-re benne is volt. Csak a motortérbe menő kábeleket nem húztam át, mert közben el kezdett esni. Dobja is a kühlmittel stand-ot, meg az oelmangel-t. :blink:

Megosztás:

mi az a luk? :blink:

Az hát ;) még nagyobbat lehet belőle csinálni.. :lol: :rolleyes:

1-re benne is volt. Csak a motortérbe menő kábeleket nem húztam át, mert közben el kezdett esni.

Húzz fölé ponyvát.. :D

Megosztás:

Sziasztok!

áááá... de rohadt szar napom volt.... :lol: Senkinek se kívánok ilyen karácsonyt... Rövid az élet.... :D

-----

Lali! Láttam felvettél msnre.

Fel hát! ;)

Miért volt kaki a napod? Nekem annyiból volt rossz, hogy tiszta tavaszias volt az idő. Borult, de pulcsiba simán lehetett kint szaladgálni. Erre most meg zuhog az eső! :rolleyes:

Megvan hülyülve az idő: :blink: http://www.idokep.hu/?oldal=radar

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.