zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: És ha beleesik? Max. leveszed a váltó alját ott meg kipottyan. ;) 1 vacsi alatt? :blink: :lol: :D Á dehogy hová gondolsz. Kettő vacsi alatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 1 vacsi alatt? :rolleyes: :blink: :D nemtom, de tényleg pár napja voltam 86 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 És ha beleesik? Max. leveszed a váltó alját ott meg kipottyan. :lol: Á dehogy hová gondolsz. Kettő vacsi alatt. :D Holnap megyünk ki díszmagyarba nagyszülőkhöz... Úgyis ott fog ránkjönni a szerelhetnék... Ez biztos! :blink: és akkor nyakig olajos leszek, meg az autóalá is be kell bújni :lol: :D ;) Inkább ne legyen plusz munka. Ma mentünk ki a külsőkertbe, és akkora rohadt nagy sár volt.. :D vitte az autút a sár. Jobbra tekertem a kormányt és balra ment az autó... :rolleyes: Kormánymű...? Sár...? Mindkettő? ( na jó tom..csak a sár ;) ) ooolyan rohadt jó hogy ki van centírozva. Mentünk X tempóval országúton, elengedtem a kormányt, és se jobbra se balra meg sem moccant. Nagyon jó. Sose volt még ilyen élményem az astrával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Jobbra tekertem a kormányt és balra ment az autó... Futómű mikor volt állítva? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Holnap megyünk ki díszmagyarba nagyszülőkhöz... Úgyis ott fog ránkjönni a szerelhetnék... Ez biztos! :lol: és akkor nyakig olajos leszek, meg az autóalá is be kell bújni :D ;) :D Inkább ne legyen plusz munka. Ma mentünk ki a külsőkertbe, és akkora rohadt nagy sár volt.. ;) vitte az autút a sár. Jobbra tekertem a kormányt és balra ment az autó... :blink: Kormánymű...? Sár...? Mindkettő? Most hoztam előre egy talicska kavicsot a kocsibejáróra, még egy talicskával meg levittem a pincébe tartaléknak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 És ha beleesik? Max. leveszed a váltó alját ott meg kipottyan. :blink: Á dehogy hová gondolsz. Kettő vacsi alatt. :rolleyes: Azért ez nem ilyen könnyű. Nekem a váltómban már csak reszelék volt. Szerintem pár nagyobb darabka átkerülhetett máshova is, fennakadhatott...stb. Bajt nem csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Most hoztam előre egy talicska kavicsot a kocsibejáróra, még egy talicskával meg levittem a pincébe tartaléknak. :rolleyes: nekem a téligumi 165/65 ös 14es felnin.. ez alacsonyabb, mint a gyári méret, és fel is szokott koppanni a kipuff a garinál, de még ősszel vittem megint sódert :lol: am jó itt lakni, belátom az egész környéket, árviz se lesz soha az életben itt :D de mozog a föld, vagyis mászik lassan lefelé az egész, ezért kell időnként megemelni a bejárót is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Futómű mikor volt állítva? :blink: aszoongyaaaa.... az autó 1993mas hááát... :lol: nekm a téligumi 165/65 ös 14es felnin.. ez alacsonyabb, mint a gyári méret, és fel is szokott koppanni a kipuff a garinál, de még ősszel vittem megint sódert :D am jó itt lakni, beláto az egész környéket, árvi lesz soha az életben itt :D de mozog aföld, vagyis mászik lassan lefelé az egész, ezért kell időnkéntmegemelni a bejárót is :rolleyes: Nekem meg üresen is úgy űl az autó hátulja hogy a kezem nem fér be a keréjárat és a gumi közé... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Készül a forralt borrrrr.......jaaaaaaj lessz. A kis Jézussal én is ujjászületek ma éjjel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Azért ez nem ilyen könnyű. Nekem a váltómban már csak reszelék volt. Szerintem pár nagyobb darabka átkerülhetett máshova is, fennakadhatott...stb. Bajt nem csinál. neked nem de valakinek megrepedt a váltó, mert olyan helyen szorult be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 nekm a téligumi 165/65 ös 14es felnin.. ez alacsonyabb, mint a gyári méret, és fel is szokott koppanni a kipuff a garinál, de még ősszel vittem megint sódert :lol: am jó itt lakni, beláto az egész környéket, árvi lesz soha az életben itt :D de mozog aföld, vagyis mászik lassan lefelé az egész, ezért kell időnkéntmegemelni a bejárót is :rolleyes: Mennyit ittál Novy? Ez még tőled is darabos volt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mennyit ittál Novy? Ez még tőled is darabos volt! :rolleyes: Hát ez 10 fölött van 100-on. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mennyit ittál Novy? Ez még tőled is darabos volt! :rolleyes: :blink: :lol: :D Unokatesóm kadettjáról a Manta felniket egy srác el akarta cserélni alufelnikre... Uncsim nem adta :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mennyit ittál Novy? Ez még tőled is darabos volt! :rolleyes: valami van a gépemmel, mert ha megnézed egymás után több betű, sőtt néha komplett szó is kimarad :S minjá javítom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 valami van a gépemmel, mert ha megnézed egymás után több betű, sőtt néha komplett szó is kimarad :S minjá javítom Persze persze...mindig a gép a hibás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 valami van a gépemmel, mert ha megnézed egymás után több betű, sőtt néha komplett szó is kimarad :S minjá javítom Ezt már megszoktuk. Amúgy is csak az első, meg az uccsó betü legyen jó, a többi keveredhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ámberek! Mi a különbség a puha fékbetét és a keményebb fékbetét között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 valami van a gépemmel, mert ha megnézed egymás után több betű, sőtt néha komplett szó is kimarad :S minjá javítom Jah a gép... ahha pörszepörsze :lol: szóval valljál, mit ittál amiből mi nem kapunk? asszem sírva fakadok :D eltűnt a söröm. egész nap szemezgetek vele, hűtöm, átteszem onnan ahol sokan vannak oda ahol nincsenek, erre valaki lehúzza... áhh... karácsony-nem karácsony, itt vér fog folyni :blink: ámberek! Mi a különbség a puha fékbetét és a keményebb fékbetét között? A kemény keményebb mint a keménynél puhább puha? :rolleyes: A puha jobban kopik, a kemény meg visít mint azzállat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ámberek! Mi a különbség a puha fékbetét és a keményebb fékbetét között? Na várjál, ez most vicc lesz, vagy komolyan kérdezed? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Jah a gép... ahha pörszepörsze :blink: szóval valljál, mit ittál amiből mi nem kapunk? asszem sírva fakadok :lol: eltűnt a söröm. egész nap szemezgetek vele, hűtöm, átteszem onnan ahol sokan vannak oda ahol nincsenek, erre valaki lehúzza... áhh... karácsony-nem karácsony, itt vér fog folyni :rolleyes: ilyen gagyikólát iszok... szar, de mindig iszok belőle azért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ilyen gagyikólát iszok... szar, de mindig iszok belőle azért :rolleyes: Kofóla? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Jah a gép... ahha pörszepörsze :D szóval valljál, mit ittál amiből mi nem kapunk? asszem sírva fakadok :D eltűnt a söröm. egész nap szemezgetek vele, hűtöm, átteszem onnan ahol sokan vannak oda ahol nincsenek, erre valaki lehúzza... áhh... karácsony-nem karácsony, itt vér fog folyni :lol: A kemény keményebb mint a keménynél puhább puha? :rolleyes: A puha jobban kopik, a kemény meg visít mint azzállat :D Ennyi a titok? ;) ÁGYNEMŰTARTÓ!!!!!! Nekem nyártól egészen tegnapig ott volt... :D :) Na várjál, ez most vicc lesz, vagy komolyan kérdezed? :blink: Halálkomoly... Vettünk ma fékbetétet, aztán mondja a csávó hogy ez egy puha fékbetét. Hát mondom jóvan....Csak fogjon. Aztán foggalmam sincs miért jó az nekem ha puha... ;) Kofóla? :lol: Tescola! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Jah a gép... ahha pörszepörsze :blink: szóval valljál, mit ittál amiből mi nem kapunk? asszem sírva fakadok :lol: eltűnt a söröm. egész nap szemezgetek vele, hűtöm, átteszem onnan ahol sokan vannak oda ahol nincsenek, erre valaki lehúzza... áhh... karácsony-nem karácsony, itt vér fog folyni :rolleyes: A turbó alá kellett volna tedd, ott senki nem kereste volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Halálkomoly... Vettünk ma fékbetétet, aztán mondja a csávó hogy ez egy puha fékbetét. Hát mondom jóvan....Csak fogjon. Aztán foggalmam sincs miért jó az nekem ha puha... :rolleyes: Nem hallottam még ilyenről, puha-kemény. Én csak simán fékbetétet kértem 94-es c14nz-hez. És adtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 A turbó alá kellett volna tedd, ott senki nem kereste volna. :lol: Főleg, hogy nincs is turbó a DR-ben. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts