hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kedves egészségedre :rolleyes: :blink: Mindenkiére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mindenkiére. :rolleyes: Így van...minden kedves márkatárséra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Túl a sövényen Pityu :blink: Nézem. ;) Sörike. :rolleyes: :lol: Idd csak, van még fél üveg vörösborom, este megcsináltatom forralt bornak az asszonnyal. ( Nem az asszony-nyal!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes: Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :D Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :blink: Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :rolleyes: Azt hiszem én ma este a golyóból fogok fogyasztani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :blink: És még mindig van legalább 3 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :D Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :blink: KOCC. :lol: Én már nem bírok többet enni. Igaz a hallé után is alig ment le a rántotthús. Na meg a sütik. Az asszony egész nap azzal xarozott, most meg nem fogy, mert mindenki tele van már. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 És még mindig van legalább 3 :rolleyes: Még ha innák is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 KOCC. :lol: Én már nem bírok többet enni. Igaz a hallé után is alig ment le a rántotthús. Na meg a sütik. Az asszony egész nap azzal xarozott, most meg nem fogy, mert mindenki tele van már. :rolleyes: :D Nálunk nincs süti, de nem is baj. Már elfogyott volna. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :rolleyes: Jó kis karácsony ez. :blink: De jó ez a könyv amúgy ;) Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :lol: Mindenkinek ajánlom!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :rolleyes: Jó kis karácsony ez. :blink: De jó ez a könyv amúgy :D Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :lol: Mindenkinek ajánlom!!! :D Állítsd fejre, és rázd! ;) Praktikeres-teleszkópos -mágneses csavarhúzó? Pillanatragasztó pötty egy pálcika végére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Állítsd fejre, és rázd! :lol: Praktikeres-teleszkópos -mágneses csavarhúzó? Pillanatragasztó pötty egy pálcika végére? Ha kiszedem azt a műanyag részt amit küldtem már képben is délután.... Akkor most végülis beesik a váltóba a fogaskerék, vagy nem? :blink: Mert ha azt kiszedném akkor zsír lenne, mert könnyen kiszedném a spiráldarabot, de így nehéz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ha kiszedem azt a műanyag részt amit küldtem már képben is délután.... Akkor most végülis beesik a váltóba a fogaskerék, vagy nem? :rolleyes: Mert ha azt kiszedném akkor zsír lenne, mert könnyen kiszedném.... Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :blink: Kicsavarod a csavart és már jön is ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :blink: Kicsavarod a csavart és már jön is ki. Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: Ha rajta a biztosítógyűrű akkor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ha rajta a biztosítógyűrű akkor nem. hmm... holnap akkor kísérletezünk faterral, remélem jó lesz. Dáwid! Az a bontó.... :blink: :rolleyes: Hát én eltudnék ott szórakozni.. :lol: Nézegettem lámpák hada, indítómotorok. Vettünk egy tolatógombát is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: A másik topicban írták már,hogy van rajta gyűrű,invinek valszeg az hiányzott. Bár személy szerint én nem emlékszem,de nem esett bele semmi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :rolleyes: Kicsavarod a csavart és már jön is ki. Invi pont erről beszélt, hogy neki kiesett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Invi pont erről beszélt, hogy neki kiesett... Én meg pont arról,hogy nekem nem. :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én meg pont arról,hogy nekem nem. :blink: :rolleyes: De amikor nekem beleesett váltóba akkor még elvileg rajta volt gyűrű... most mikor visszatettem az újat azon nincs. A lényeg hogy óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :blink: Jó kis karácsony ez. ;) De jó ez a könyv amúgy :) Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :D Mindenkinek ajánlom!!! ;) Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D :lol: majd elmúlik :D (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :lol: :lol: szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :rolleyes: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 De amikor nekem beleesett váltóba akkor még elvileg rajta volt gyűrű... most mikor visszatettem az újat azon nincs. A lényeg hogy óvatosan. Jah,már értem,akkor nem biztos,hogy biztosít,a biztosító gyűrű. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D :blink: majd elmúlik ;) (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :D ;) szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :rolleyes: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :lol: 86 kg voltam, már ez is sok... most meg majnem 90 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 86 kg voltam, már ez is sok... most meg majnem 90 :lol: 1 vacsi alatt? :rolleyes: :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D ;) majd elmúlik :lol: (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :lol: :) szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :lol: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :D :D :rolleyes: Beleragasztottam 1 képet a verdáról ahol van az első oldalon hogy Tulajdonos: Király László Az én autóm <kép> Olyan jó.. Mostmár suliba tudom álcázni hogy olvasok!!!! ;) és tényleg olvasni fogok.. csak nem vegyi dolgokat hanem Opeles dolgokat :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts