hening Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Kedves egészségedre :rolleyes: :blink: Mindenkiére. :lol:
Alex0403 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Mindenkiére. :rolleyes: Így van...minden kedves márkatárséra :blink:
zotya975 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Túl a sövényen Pityu :blink: Nézem. ;) Sörike. :rolleyes: :lol: Idd csak, van még fél üveg vörösborom, este megcsináltatom forralt bornak az asszonnyal. ( Nem az asszony-nyal!) :D
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes: Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :D Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :lol:
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :blink: Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :rolleyes: Azt hiszem én ma este a golyóból fogok fogyasztani. :lol:
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :blink: És még mindig van legalább 3 :rolleyes:
hening Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Én már elfogyaszottam hármat ezekből. :D Egs Karcsi! :virtuális koccintás, monitor segítségével: :blink: KOCC. :lol: Én már nem bírok többet enni. Igaz a hallé után is alig ment le a rántotthús. Na meg a sütik. Az asszony egész nap azzal xarozott, most meg nem fogy, mert mindenki tele van már. :rolleyes:
zotya975 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 És még mindig van legalább 3 :rolleyes: Még ha innák is! :blink:
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 KOCC. :lol: Én már nem bírok többet enni. Igaz a hallé után is alig ment le a rántotthús. Na meg a sütik. Az asszony egész nap azzal xarozott, most meg nem fogy, mert mindenki tele van már. :rolleyes: :D Nálunk nincs süti, de nem is baj. Már elfogyott volna. :blink:
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :rolleyes: Jó kis karácsony ez. :blink: De jó ez a könyv amúgy ;) Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :lol: Mindenkinek ajánlom!!! :D
zotya975 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :rolleyes: Jó kis karácsony ez. :blink: De jó ez a könyv amúgy :D Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :lol: Mindenkinek ajánlom!!! :D Állítsd fejre, és rázd! ;) Praktikeres-teleszkópos -mágneses csavarhúzó? Pillanatragasztó pötty egy pálcika végére?
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Állítsd fejre, és rázd! :lol: Praktikeres-teleszkópos -mágneses csavarhúzó? Pillanatragasztó pötty egy pálcika végére? Ha kiszedem azt a műanyag részt amit küldtem már képben is délután.... Akkor most végülis beesik a váltóba a fogaskerék, vagy nem? :blink: Mert ha azt kiszedném akkor zsír lenne, mert könnyen kiszedném a spiráldarabot, de így nehéz :rolleyes:
zocsa Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ha kiszedem azt a műanyag részt amit küldtem már képben is délután.... Akkor most végülis beesik a váltóba a fogaskerék, vagy nem? :rolleyes: Mert ha azt kiszedném akkor zsír lenne, mert könnyen kiszedném.... Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :blink: Kicsavarod a csavart és már jön is ki.
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :blink: Kicsavarod a csavart és már jön is ki. Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes:
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: Ha rajta a biztosítógyűrű akkor nem.
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ha rajta a biztosítógyűrű akkor nem. hmm... holnap akkor kísérletezünk faterral, remélem jó lesz. Dáwid! Az a bontó.... :blink: :rolleyes: Hát én eltudnék ott szórakozni.. :lol: Nézegettem lámpák hada, indítómotorok. Vettünk egy tolatógombát is. :D
zocsa Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Tuti? Oké lesz minden?De beletud esni a váltóba úgy mint Invinek? :rolleyes: A másik topicban írták már,hogy van rajta gyűrű,invinek valszeg az hiányzott. Bár személy szerint én nem emlékszem,de nem esett bele semmi. :blink:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Nem esik bele,már szedtem ki párszor.De azért óvatosan. :rolleyes: Kicsavarod a csavart és már jön is ki. Invi pont erről beszélt, hogy neki kiesett...
zocsa Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Invi pont erről beszélt, hogy neki kiesett... Én meg pont arról,hogy nekem nem. :blink: :rolleyes:
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Én meg pont arról,hogy nekem nem. :blink: :rolleyes: De amikor nekem beleesett váltóba akkor még elvileg rajta volt gyűrű... most mikor visszatettem az újat azon nincs. A lényeg hogy óvatosan.
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Lehet kicsit opelbuzi vagyok.... Ülök az opelfórum előtt, opeles könyvet olvasok, és ha elmek a sörikétől dobni egy sárgát akkor azon gondolkozok hogy hogy szedhetném ki a beletört spiráldarabot a váltórészből? :blink: Jó kis karácsony ez. ;) De jó ez a könyv amúgy :) Ott ahol legyártották a drágámat, arról a gyárról is írnak benne :D Mindenkinek ajánlom!!! ;) Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D :lol: majd elmúlik :D (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :lol: :lol: szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :rolleyes: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :D
zocsa Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 De amikor nekem beleesett váltóba akkor még elvileg rajta volt gyűrű... most mikor visszatettem az újat azon nincs. A lényeg hogy óvatosan. Jah,már értem,akkor nem biztos,hogy biztosít,a biztosító gyűrű. :rolleyes:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D :blink: majd elmúlik ;) (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :D ;) szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :rolleyes: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :lol: 86 kg voltam, már ez is sok... most meg majnem 90 :D
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 86 kg voltam, már ez is sok... most meg majnem 90 :lol: 1 vacsi alatt? :rolleyes: :blink: :D
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Amikor megkaptam a könyvet állandóan fél oldalakat idéztem belőle a fórumra :D ;) majd elmúlik :lol: (ettől függetlenül ma is belenéztem reggel, az nem múlik el :lol: :) szeretem azt a könyvet, eszembe se jutott hogy már lassan egy éve megvan :lol: Asszem hogy hazafelé nem fogok rallyzni mert rosszul leszek. Ha már első nap betegre ettem magam mi lesz még holnap? :D :D :rolleyes: Beleragasztottam 1 képet a verdáról ahol van az első oldalon hogy Tulajdonos: Király László Az én autóm <kép> Olyan jó.. Mostmár suliba tudom álcázni hogy olvasok!!!! ;) és tényleg olvasni fogok.. csak nem vegyi dolgokat hanem Opeles dolgokat :D :blink:
Recommended Posts