Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 És amit talán el is olvasol? :rolleyes: :blink: sajnos abból több van.. mondjuk az Egri csillagokat szerettem :D meg a boys of street Pál -t is :lol:
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :rolleyes: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :D ;) :D ;) :D Minden eddig legyártott Opel benne van :D Én tavaly kaptam névnapomra :lol: bibii :blink: már tudom fejből az egészet :) Novy! Debrecenben ott volt az ülésen, miért nem kérted el akkor? :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ja az önteszt, kevertem a gyujtás ráadásával, amikor elindul a mutató. De ha semmi köze a szintjelzőhöz, akkor miért világítt amíg a mutató mászik ki a szegénységi zónából? Én megtámasztottam két laposvassal hátul-oldalt, mert féltem hogy megrogyik. Ja és elkészült a fa.: :blink: Ha már a kocsi nem fér be, hogy megnézze, legalább egy darabja legyen velünk. Aranyos fa :rolleyes: :lol:
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :D :lol:
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :D :lol: :D ;)
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: ;) :lol: TÉnyleg... a régi hengereimet előbányászni... :D fel a fára..bár lehet elhúzná az egészet ;) Sörikét valaki? :D
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Én tavaly kaptam névnapomra :) bibii :blink: már tudom fejből az egészet ;) Novy! Debrecenben ott volt az ülésen, miért nem kérted el akkor? :lol: :D hát mert a km óra maradékait se hoztam el ;) de majd eccő :D Az a dísz tetszik :D nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :lol: ;) hát pedig az felmehetett volna csillog is nem is nehéz :lol: nemértem :D
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 TÉnyleg... a régi hengereimet előbányászni... :lol: fel a fára..bár lehet elhúzná az egészet :D Sörikét valaki? ;) Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes:
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Mekkora zéger kell oda?
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes: ahj nekem meg henike nekem kellene, de nem vár sehun pedig pedig :lol:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Mekkora zéger kell oda? a nagyobbtól egy kicsivel kisebb :rolleyes: nemtudom cimbora.... de behatárolásra kicsi, ha jól emlékszem, pár mm es tengely van ott.
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 hát mert a km óra maradékait se hoztam el :lol: de majd eccő :D hát pedig az felmehetett volna csillog is nem is nehéz ;) nemértem :rolleyes: én se... pedig direkt nem a hűtőmaszkot kérdeztem meg, pedig a piros díszekhez egész jól menne :D :blink:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 én se... pedig direkt nem a hűtőmaszkot kérdeztem meg, pedig a piros díszekhez egész jól menne :blink: :rolleyes: nemtudtammit venni fateromnak, csak a kis dózert... na majd összegyűrök pár ezrest, és úgy csinálom, mint ahogy a szemetet toljuk melóban :lol: én is a fábaszúrva találtam meg a 10est :D
Dáwid Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Nah jólvan, mentem "karácsonyolni" Majd este felnézek mit műveltetek :blink: Kellemes estét mindenkinek :rolleyes:
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 a nagyobbtól egy kicsivel kisebb :rolleyes: nemtudom cimbora.... de behatárolásra kicsi, ha jól emlékszem, pár mm es tengely van ott. Oké, majd ha lesz 1-2 szabad órám akkor hozzálátok bnőméknél, náluk tuti van mindenféle méretű.
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 én is lépek barátaim! Mindenkinek további szép estét, és mégegyszer Boldog Opelekben gazdag karácsonyt kívánok! :rolleyes: Estefele újra leszek
zotya975 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :lol: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: ;) :D Ha ez vigasztal, velem is visszavitették a pincébe a vizpumpát, meg a régi műszeregységet. :blink:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Oké, majd ha lesz 1-2 szabad órám akkor hozzálátok bnőméknél, náluk tuti van mindenféle méretű. ha tényleg van mindenféle, meg meg van a helye, megvan az 10 perc alatt is :rolleyes: arrol sajna nem csináltam képet...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ha ez vigasztal, velem is visszavitették a pincébe a vizpumpát, meg a régi műszeregységet. :blink: Elvileg az autót kaptam karácsonyra de a jóistennek sem akar a fa alá beférni.... :rolleyes:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Elvileg az autót kaptam karácsonyra de a jóistennek sem akar a fa alá beférni.... :rolleyes: szerintem nem azzal vana gond, hogy a fa alá, hanem azzal, hogy a lakásba bevidd :blink:
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
Alex0403 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Sörike. :rolleyes: :blink: http://kepfeltoltes.hu/091224/20091224056_...ltoltes.hu_.jpg Kedves egészségedre :lol: :D
Recommended Posts