Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 És amit talán el is olvasol? :rolleyes: :blink: sajnos abból több van.. mondjuk az Egri csillagokat szerettem :D meg a boys of street Pál -t is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :rolleyes: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :D ;) :D ;) :D Minden eddig legyártott Opel benne van :D Én tavaly kaptam névnapomra :lol: bibii :blink: már tudom fejből az egészet :) Novy! Debrecenben ott volt az ülésen, miért nem kérted el akkor? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ja az önteszt, kevertem a gyujtás ráadásával, amikor elindul a mutató. De ha semmi köze a szintjelzőhöz, akkor miért világítt amíg a mutató mászik ki a szegénységi zónából? Én megtámasztottam két laposvassal hátul-oldalt, mert féltem hogy megrogyik. Ja és elkészült a fa.: :blink: Ha már a kocsi nem fér be, hogy megnézze, legalább egy darabja legyen velünk. Aranyos fa :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :blink: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: ;) :lol: TÉnyleg... a régi hengereimet előbányászni... :D fel a fára..bár lehet elhúzná az egészet ;) Sörikét valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én tavaly kaptam névnapomra :) bibii :blink: már tudom fejből az egészet ;) Novy! Debrecenben ott volt az ülésen, miért nem kérted el akkor? :lol: :D hát mert a km óra maradékait se hoztam el ;) de majd eccő :D Az a dísz tetszik :D nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: :lol: ;) hát pedig az felmehetett volna csillog is nem is nehéz :lol: nemértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 TÉnyleg... a régi hengereimet előbányászni... :lol: fel a fára..bár lehet elhúzná az egészet :D Sörikét valaki? ;) Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Mekkora zéger kell oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ne idegelj, apu most jött be a szobába hogy ugye haza is én viszem nagyiékat? csak mert most konyakoztunk be... :blink: ott vár a heinekenem és nem jutok hozzá soha :rolleyes: ahj nekem meg henike nekem kellene, de nem vár sehun pedig pedig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mekkora zéger kell oda? a nagyobbtól egy kicsivel kisebb :rolleyes: nemtudom cimbora.... de behatárolásra kicsi, ha jól emlékszem, pár mm es tengely van ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 hát mert a km óra maradékait se hoztam el :lol: de majd eccő :D hát pedig az felmehetett volna csillog is nem is nehéz ;) nemértem :rolleyes: én se... pedig direkt nem a hűtőmaszkot kérdeztem meg, pedig a piros díszekhez egész jól menne :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 én se... pedig direkt nem a hűtőmaszkot kérdeztem meg, pedig a piros díszekhez egész jól menne :blink: :rolleyes: nemtudtammit venni fateromnak, csak a kis dózert... na majd összegyűrök pár ezrest, és úgy csinálom, mint ahogy a szemetet toljuk melóban :lol: én is a fábaszúrva találtam meg a 10est :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nah jólvan, mentem "karácsonyolni" Majd este felnézek mit műveltetek :blink: Kellemes estét mindenkinek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 a nagyobbtól egy kicsivel kisebb :rolleyes: nemtudom cimbora.... de behatárolásra kicsi, ha jól emlékszem, pár mm es tengely van ott. Oké, majd ha lesz 1-2 szabad órám akkor hozzálátok bnőméknél, náluk tuti van mindenféle méretű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 én is lépek barátaim! Mindenkinek további szép estét, és mégegyszer Boldog Opelekben gazdag karácsonyt kívánok! :rolleyes: Estefele újra leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Az a dísz tetszik :lol: nekem nem engedték felakasztani a törött indexet :rolleyes: ;) :D Ha ez vigasztal, velem is visszavitették a pincébe a vizpumpát, meg a régi műszeregységet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Oké, majd ha lesz 1-2 szabad órám akkor hozzálátok bnőméknél, náluk tuti van mindenféle méretű. ha tényleg van mindenféle, meg meg van a helye, megvan az 10 perc alatt is :rolleyes: arrol sajna nem csináltam képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ha ez vigasztal, velem is visszavitették a pincébe a vizpumpát, meg a régi műszeregységet. :blink: Elvileg az autót kaptam karácsonyra de a jóistennek sem akar a fa alá beférni.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Elvileg az autót kaptam karácsonyra de a jóistennek sem akar a fa alá beférni.... :rolleyes: szerintem nem azzal vana gond, hogy a fa alá, hanem azzal, hogy a lakásba bevidd :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Túl a sövényen Pityu :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sörike. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sörike. :rolleyes: :blink: http://kepfeltoltes.hu/091224/20091224056_...ltoltes.hu_.jpg Kedves egészségedre :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts