egyhapsi Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Na tegnap blokkolt először a lézer! +30000Ft Pécsen a 6-os mellett levő volt Vám és Pénzügyőrség kerítésén belül volt a mérő. Szép kis karácsonyi ajándék lesz ez pár embernek. Szia Gergő. Hol van az a volt Ám és pénzügyőrség ? Mennyivel mentél ?
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 mindekinek megvan a véleménye rólam, aki megérti h miért vagyok ilyen, az általában elfogadja, és eljut odáig ahova most Te meg Lacika..csak írásban nem szokták tudatni. és vannak olyanok is akik annak ellenére h mennyit tettem, semmibe vesznek. dehát van ilyen is. ez van. :blink: ezt nemtom, nem néztem mennyi a darabos, így könnyebb vót packolni :lol: én is megértettem, vagy még nem adam elég jelét? :D Ja, csak a mutató állásának semmi köze ahhoz, hogy mikor villan ki a szegénységjelző. Kikötheted te a szintjelzőt, akkor is világítani fog öntesztnél valamint ha üres a tank. :rolleyes: A kettő független egymástól. ja ezt én is néztem már, hogy van mikor a mutató még bele se egy a piros közepébe, és akkor is világít a tankocska, de van hogy a piros alján van és nem világít...
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 DAY: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3c46&s=4257
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 DAY: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3c46&s=4257 Ebben mi a tuning? :rolleyes:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ebben mi a tuning? :rolleyes: nem a tuning miatt mutattam, de neked nem ilyen van? nem ír szinte semmit a srácc, hogymégis miféle 1.6os amúgy a bővítés is egy tuning...nagyobb lyukai lettek, de ezt tudod te is. (am képről én is valami szebbet vártam :blink:) persze gyári csonkokkal ne sokat ér, de az ára nem olyan rossz szerintem
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 nem a tuning miatt mutattam, de neked nem ilyen van? nem ír szinte semmit a srácc, hogymégis miféle 1.6os amúgy a bővítés is egy tuning...nagyobb lyukai lettek, de ezt tudod te is. (am képről én is valami szebbet vártam :blink:) persze gyári csonkokkal ne sokat ér, de az ára nem olyan rossz szerintem Hja, occsó valóban. Csakhát ugye azért nem mindegy, hogy NZ vagy SZ/R motorra való. :rolleyes:
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Hja, occsó valóban. Csakhát ugye azért nem mindegy, hogy NZ vagy SZ/R motorra való. :rolleyes: erről beszélek,hogy nem írja mirejó ez kérdezd meg :blink:
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 erről beszélek,hogy nem írja mirejó ez kérdezd meg :blink: Először derüljön ki, hogy wtf van a mostanival. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Na.. voltunk a bontóba. Megvettük a spirált, ( kaptam 1et ajándékba is :lol: Rendes volt a srác ) Beszereltük a kilóméterórába a végét, másik végét meg dugnánk be a váltóba....Na de most jön a baj... Nem megy bele, több mint valószínű hogy az előző spirálból beletörött 1 darabka. Kérdésem a következő... Azt a fehér szart amibe belemenne, le lehet-e szedni? Pontosabban tudom hogy le lehet, de alatta mi van? és nem cseszek el vele semmit? Valami okosságot mondjatok már erre :rolleyes: vagy ha van valami ötlet hogy a spiráldarabot hogy a fenébe szedjem ki a kis csatlakozásból? :blink: :D A bekarikázott cuccos alatt mi van? leszedhetem hogy kiszedjem a beleragadt spiráldarabot?
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Na.. voltunk a bontóba. Megvettük a spirált, ( kaptam 1et ajándékba is :lol: Rendes volt a srác ) Beszereltük a kilóméterórába a végét, másik végét meg dugnánk be a váltóba....Na de most jön a baj... Nem megy bele, több mint valószínű hogy az előző spirálból beletörött 1 darabka. Kérdésem a következő... Azt a fehér szart amibe belemenne, le lehet-e szedni? Pontosabban tudom hogy le lehet, de alatta mi van? és nem cseszek el vele semmit? Valami okosságot mondjatok már erre :rolleyes: vagy ha van valami ötlet hogy a spiráldarabot hogy a fenébe szedjem ki a kis csatlakozásból? :blink: :D Le lehet szedni. De inkább ne szedd le. Csak a kis 10-es kulccsal kiszedhető csavar tartja. Ebben van a fogaskerék. Én is így b@sztam el. Kiszedtem, és a fogaskerék becsúszott a váltóba...azóta is darálja, és egy új fogaskerék 4 ropi. Ha leszeded akkor óvatosan, figyelve, hogy a kis műanyag fogaskerék is jöjjön vele.
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Le lehet szedni. De inkább ne szedd le. Csak a kis 10-es kulccsal kiszedhető csavar tartja. Ebben van a fogaskerék. Én is így b@sztam el. Kiszedtem, és a fogaskerék becsúszott a váltóba...azóta is darálja, és egy új fogaskerék 4 ropi. Ha leszeded akkor óvatosan, figyelve, hogy a kis műanyag fogaskerék is jöjjön vele. Köszi! Akkor az úgymarad, inkább hozzáértő emberre bízom. Valami ötletetek van, hogy hogy szedjük ki a kis spiráldarabkát?
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Szinte totál elolvadt a hó! :blink: Apró foltokba még megvan! Nem így képzeltem a karácsonyt! :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :rolleyes:
yankee Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Előszöris Bódog karácsonyt mindenkinek. Másodszor is azl enne a kérdésem hogy a gyári f astra hátsó hídra fel tehető a gsi stabilizátor rúd? A hídon lévő rugótányér alatt vana felfogatása elvileg csak nem tudom h a kettő meg egyezik e?
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :blink: mostanában, hogy szerelés alatt áll az autó nézegettük és frankón nincs bajom a kasznival. Nem rohad! Egy dolgot fogok kijavíttatni, mégpedig a jobb első irányjelző alatt volt javítva, még az előző gazdája csinált vele valamit és begittelte, majd lefestette. Nem fogom csináltatni, hanem cserélem a jobb oldali sárvédőt! Meg ami szúrja a szemem egy kicsit, az a csomagtartóajtó, mert a szélvédő alatt a gumiperemnél kezd bebarnulni egy két helyen. Azt sem csináltatom, hanem cserélem a hátsó ajtót. Majd szétnézek, mennyiért lehet venni egyet. Mert azt is elcsesztem, amikor tavaly vettem fillérekért a donorautót, arról nem cseréltem át, pedig az szinte új volt... :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 mostanában, hogy szerelés alatt áll az autó nézegettük és frankón nincs bajom a kasznival. Nem rohad! Egy dolgot fogok kijavíttatni, mégpedig a jobb első irányjelző alatt volt javítva, még az előző gazdája csinált vele valamit és begittelte, majd lefestette. Nem fogom csináltatni, hanem cserélem a jobb oldali sárvédőt! Meg ami szúrja a szemem egy kicsit, az a csomagtartóajtó, mert a szélvédő alatt a gumiperemnél kezd bebarnulni egy két helyen. Azt sem csináltatom, hanem cserélem a hátsó ajtót. Majd szétnézek, mennyiért lehet venni egyet. Mert azt is elcsesztem, amikor tavaly vettem fillérekért a donorautót, arról nem cseréltem át, pedig az szinte új volt... :rolleyes: én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :blink: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :lol: :D ;) :D ;) Minden eddig legyártott Opel benne van :D
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 invi neked hogy esett le a fogaskerék róla? ;) amikor én kivettem, nekem a fogaskerék alatt volt zégergyűrű, neked nem volt rajta? quote name='Opeles90' date='2009-12-24 - 14:55' post='588270'] én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :rolleyes: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :blink: :lol: :D ;) :D Minden eddig legyártott Opel benne van :D
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 invi neked hogy esett le a fogaskerék róla? :rolleyes: amikor én kivettem, nekem a fogaskerék alatt volt zégergyűrű, neked nem volt rajta? Nekem akkor ezek szerint hiányzik az az alkatrész...simán kicsúszik belőle a fogaskerék.
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Nekem akkor ezek szerint hiányzik az az alkatrész...simán kicsúszik belőle a fogaskerék. a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal?
invictus Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Majd ha lesz időm kiszedem és kap egy zégert.
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Nincsen scannerem :lol: Hétfőn megyek melóhelyre, ott van 1... :rolleyes: Akkor bescannelem és elküldöm. :blink: Sose örültem még könyvnek... de ennek :D A mantás rész is... meg a történelmi részek... Elképesztően jók ;)
Novy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Nincsen scannerem :lol: Hétfőn megyek melóhelyre, ott van 1... :rolleyes: Akkor bescannelem és elküldöm. :blink: Sose örültem még könyvnek... de ennek :D A mantás rész is... meg a történelmi részek... Elképesztően jók ;) 2ezerért lehet megveszem magamnak ;) első könyv, amit magamnak veszek :D
daykiller Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 2ezerért lehet megveszem magamnak :lol: első könyv, amit magamnak veszek :D És amit talán el is olvasol? :rolleyes: :blink:
zotya975 Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Ja, csak a mutató állásának semmi köze ahhoz, hogy mikor villan ki a szegénységjelző. Kikötheted te a szintjelzőt, akkor is világítani fog öntesztnél valamint ha üres a tank. :rolleyes: A kettő független egymástól. Ja az önteszt, kevertem a gyujtás ráadásával, amikor elindul a mutató. De ha semmi köze a szintjelzőhöz, akkor miért világítt amíg a mutató mászik ki a szegénységi zónából? Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :blink: Én megtámasztottam két laposvassal hátul-oldalt, mert féltem hogy megrogyik. Ja és elkészült a fa.: :lol: Ha már a kocsi nem fér be, hogy megnézze, legalább egy darabja legyen velünk.
Recommended Posts