Dáwid Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én meg nézegethetem a söröcskémet kívülről :lol: Nagyimékért el kell majd mennem, és este meg hazavinni őket :rolleyes: nah majd ha hazaértem :D félretettem, ráírtam hogy aki hozzányúl nem kap ajándékot, remélem megmarad :D Dita! jobbulást :blink: és boldog karácsonyt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 (edited) Én is kaptaaaaammm!!! Bebeeeeeeee!!!! :D :lol: Zotya, te is mondhatnád azt, hogy: A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdoszobába és elsulyesztette a papirhajócskáimat Ugye? ;) Látom többen betegeskednek/tek. Szokás szerint nálam nincs gond. :D Rongyávannak az idegeim, átrendezni a nappalit, behozni a fát, és még a kocsibejárót is meg kell csinálnom, mert megsüllyedt az orra, és a koptató szántja a talajt. A tecsóban megint majdnem lezúzótt egy nő, sávváltáskor simán rámhúzta a kormányt. Vadásznak rám? :blink: Tényleg van olyan szabály, hogy ilyenkor káosztát kell enni???? :rolleyes: Vicc.: Székelyék eszik a töltött káposztát, de a gyerek csak a húst kanalazza. Ödd mög fiam a káposztát is azt pont olyan finom mint a hús! Ha finom volna, már megettek volna a kutyák a kertben! ;) Módosítva December24, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nna! Hej nekem! Üveges. :lol: Viszont nem világít a szegénység jelzőm. :rolleyes: 20 literből már csak 8 liter lehet benne kb. és 143km-t mentem vele. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nna! Hej nekem! Üveges. :lol: Viszont nem világít a szegénység jelzőm. :rolleyes: 20 literből már csak 8 liter lehet benne kb. és 143km-t mentem vele. :blink: Hagyd a túróba, akkor még nem kell tankolni. 50 Kilóméteres körzetben meg elvontatlak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 nah ma jobban indult a kocsi, és az alapjárat is szebb volt, nem tökéletes, de a tegnapitól sokkal szebb :rolleyes: ezért szépen lemostam :blink: nagyika.. tegnap levittema boltba, de nekem menni kellett tovább, mert gyorsan kellett hozni ezt azt, mert anyám a felét írta össze előző nap, és sütés közben jött rá, hogy ez is kell az is kell meg amaz is kell... nagyit levittem a kisboltnál(egyébként neki a tesco meg se felel, csak utána meg csodálkozik, hogy neki a tej 60-70 forinttal miért drágább meg szinte minden..) gó tovább, hogy megvegyem ami kell, mert gyorsan sietni kell, mert már bele kellene tenni a tésztához.. na meg is oldottam, erre ma nekemállnak, hogy nagyanyámat miért nem hoztam haza a boltból, mert papucsba ment, és úgy kellett hazajönnie abba a nagy hóba. nagy hó, már nem is volt hó :lol: :D arrol nem is beszélve,hogy este is felhívott, hogy siessek már, mert ott van a klubba, és nem bírja el a sok csomagot, amit kaptak... jó én is nehezen bírtam el, mert nehéz volt tényleg, de akkor nem bírt szólni. érdekes emberek... szal ilyen a karácsonyom előnapja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hagyd a túróba, akkor még nem kell tankolni. 50 Kilóméteres körzetben meg elvontatlak. :D Csak szeretnéd!! :lol: Amúgy az öntesztnél sem villan fel, úgyhogy valami gebasz van. Lehet végig égett a falban a vezeték. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Csak szeretnéd!! :lol: Amúgy az öntesztnél sem villan fel, úgyhogy valami gebasz van. Lehet végig égett a falban a vezeték. :rolleyes: :blink: ez az öntesz a board miatt létezik? de szerintem csak az izzó éget ki nem? vagy neked be van ledelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Na tegnap blokkolt először a lézer! +30000Ft Pécsen a 6-os mellett levő volt Vám és Pénzügyőrség kerítésén belül volt a mérő. Szép kis karácsonyi ajándék lesz ez pár embernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ez az öntesz a board miatt létezik? de szerintem csak az izzó éget ki nem? vagy neked be van ledelve? Nem. Neked nem villan fel amikor ráadod a gyújtást, még ha tele is van a tank? :rolleyes: Amúgy ledezett. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nem. Neked nem villan fel amikor ráadod a gyújtást, még ha tele is van a tank? :rolleyes: Amúgy ledezett. :blink: őőőőőőőőőőő nemtudom majd rálesek csak nekem nincs tele sose a tank :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 http://www.mommo.hu/media/Uldozes_Benny_Hill_modra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Minden klubtag és nem klubtag, kedves és nem kedves opelfórumosnak az egészségére! :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 http://www.mommo.hu/media/Uldozes_Benny_Hill_modra :rolleyes: Höhö. Kiszáll az embör és nem rakja üresbe az automata váltót, az meg elindul alapjáraton. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Minden klubtag és nem klubtag, kedves és nem kedves opelfórumosnak az egészségére! :D http://komiketerminal.uw.hu/images/DSC02036.JPG :blink: drágult a 4es pack :rolleyes: múltkor vettem 4packot...de most a legutóbbi 2 már drágább vót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 drágult a 4es pack :rolleyes: múltkor vettem 4packot...de most a legutóbbi 2 már drágább vót :blink: Igazából én azt nem értem, hogy a boltokban miért nem árulnak fekete Staropramen-t. Réggebben gyakrabban találkoztam vele a polcokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 drágult a 4es pack :rolleyes: múltkor vettem 4packot...de most a legutóbbi 2 már drágább vót :blink: 819-ért vettem a fórpackot. Annyi, mintha vennél négy különállót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Igazából én azt nem értem, hogy a boltokban miért nem árulnak fekete Staropramen-t. Réggebben gyakrabban találkoztam vele a polcokon. nekem Dávid barátom hozott néha nem magyar zlatybazant....barna, na az fincsiii :rolleyes: 819-ért vettem a fórpackot. Annyi, mintha vennél négy különállót. :blink: múlthéten még csak 794 volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Amúgy jobbulást kívánok Köszönöm! ....és tudod! :rolleyes: Érthető hisz hosszú haja miatt égész feminin a kisfiú. :D ;) :D Ööö!Most nem biztos, hogy jól értem mire utalsz ezzel! :lol: Ebként nem láttam még. ittatok vagy mi van veletek? :blink: Miért? Rosszul esett? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 nekem Dávid barátom hozott néha nem magyar zlatybazant....barna, na az fincsiii :rolleyes: múlthéten még csak 794 volt :lol: Szerintem ebbe nem számolják hozzá az üveg betétdíját. Mert a másik kettő különállóhoz hozzászámolták a 25ft-ot a 205Ft mellé. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Csak szeretnéd!! ;) Amúgy az öntesztnél sem villan fel, úgyhogy valami gebasz van. Lehet végig égett a falban a vezeték. :lol: :D Akkor rántsd ki gyorsan, amíg el nem ér a tankig! :D :D Nem. Neked nem villan fel amikor ráadod a gyújtást, még ha tele is van a tank? :blink: Amúgy ledezett. ;) Persze, mert alapról indul a mutató. és amíg el nam hagyj a szegénységi zónát addíg világít. Igazából én azt nem értem, hogy a boltokban miért nem árulnak fekete Staropramen-t. Réggebben gyakrabban találkoztam vele a polcokon. Én sem értem. Amúgy mi az? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Köszönöm! ....és tudod! :rolleyes: Ööö!Most nem biztos, hogy jól értem mire utalsz ezzel! :D Ebként nem láttam még. Miért? Rosszul esett? :D mindekinek megvan a véleménye rólam, aki megérti h miért vagyok ilyen, az általában elfogadja, és eljut odáig ahova most Te meg Lacika..csak írásban nem szokták tudatni. és vannak olyanok is akik annak ellenére h mennyit tettem, semmibe vesznek. dehát van ilyen is. ez van. :lol: Szerintem ebbe nem számolják hozzá az üveg betétdíját. Mert a másik kettő különállóhoz hozzászámolták a 25ft-ot a 205Ft mellé. :blink: ezt nemtom, nem néztem mennyi a darabos, így könnyebb vót packolni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Akkor rántsd ki gyorsan, amíg el nem ér a tankig! :lol: :D Persze, mert alapról indul a mutató. és amíg el nam hagyj a szegénységi zónát addíg világít. Én sem értem. Amúgy mi az? :rolleyes: Ja, csak a mutató állásának semmi köze ahhoz, hogy mikor villan ki a szegénységjelző. Kikötheted te a szintjelzőt, akkor is világítani fog öntesztnél valamint ha üres a tank. :blink: A kettő független egymástól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Egyébként névnapot Invi. ;) :D Csatlakozom! :rolleyes: Dita! jobbulást :blink: és boldog karácsonyt :D Köszönöm! :lol: ...és lásd lejjebb! Én is szeretnék boldog, békés Karácsonyt kívánni Nektek! Köszönöm a sok mosollyal teli órát és a sok segítséget! :D :D Köszönöm a Karácsonyi emailt a Fórum csapatának és a MOTE vezetőségének és viszont kívánok minden jót! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 mindekinek megvan a véleménye rólam, aki megérti h miért vagyok ilyen, az általában elfogadja, és eljut odáig ahova most Te meg Lacika..csak írásban nem szokták tudatni. és vannak olyanok is akik annak ellenére h mennyit tettem, semmibe vesznek. dehát van ilyen is. ez van. ;) ezt nemtom, nem néztem mennyi a darabos, így könnyebb vót packolni :D Ez nálam is megvan. Sokan meg sem köszönik a segítségem. Viszont Te igen, ez azért jelent valamit. ;) Viszont nem élek vissza vele, mint egyesek. Hogy akkor most segítettem a BC bekötésben, akkor ugyanmár... :lol: :rolleyes: Legalább itt értékelik a tudásom. :D Én is a blokkon néztem meg és számoltam. De valóban a fórpack be anyósra oszt szevasz. Amúgy jó kis fiatal hölgyike volt a pénztáros. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Akkor rántsd ki gyorsan, amíg el nem ér a tankig! :blink: :lol: Persze, mert alapról indul a mutató. és amíg el nam hagyj a szegénységi zónát addíg világít. Én sem értem. Amúgy mi az? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts