Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Műszeregységet kikapod, hátuljáról lehúzod, előremész váltóról is lehúzod, a gumi átvezetőn áthúzod és kintvan. Visszafelé, belülről kidugod, váltóba betolod, műszeregységet ledezve beteszed, és kész ;) ennyi? :rolleyes: :lol: ez így jó és könnyű :D műszeregységet ledezve beteszem?? Hát csak visszateszem a helyére. Nem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Lali! Te hogy szedted ki a spirálodat? Kiszedtem a km órát, majd a váltóról lecsavartam a spirál végét. Nem bonyolult! Mondjuk én egy az egyben cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mindenkinek Opelben Gazdag Ünnepeket Kívánok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Kiszedtem a km órát, majd a váltóról lecsavartam a spirál végét. Nem bonyolult! Mondjuk én egy az egyben cseréltem. Mármint műszeregységet? Csak nem fordulatszámmérőset tettél bele? Mindenkinek Opelben Gazdag Ünnepeket Kívánok!!! Neked is doktor úr! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ennyi? :rolleyes: :lol: ez így jó és könnyű :D műszeregységet ledezve beteszem?? Hát csak visszateszem a helyére. Nem? :blink: Nem. Ha spirált cserélsz akkor csak LED-es műszeregységet lehet beletenni. Kötelező sajnos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mármint műszeregységet? Csak nem fordulatszámmérőset tettél bele? Neked is doktor úr! :blink: Még nem, de már tervbe van véve egy ideje! Most, hogy eszembe juttattad, így lehet januárban beruházok abba is! :lol: Nem. Ha spirált cserélsz akkor csak LED-es műszeregységet lehet beletenni. Kötelező sajnos. :D Az a duma! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Nem. Ha spirált cserélsz akkor csak LED-es műszeregységet lehet beletenni. Kötelező sajnos. :D őőő... most ez szivatás, vagy tényleg? :blink: :rolleyes: Miért? ami benne van az nem ledes? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 őőő... most ez szivatás, vagy tényleg? :lol: :blink: Miért? ami benne van az nem ledes? :D Ha lesz műszaki végre, akkor ütközhetünk és segítek beledezni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 őőő... most ez szivatás, vagy tényleg? :blink: :rolleyes: Miért? ami benne van az nem ledes? :D ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :lol: :D :blink: Na.. de ugye tényleg csak szivatás volt? ;) :D Ha lesz műszaki végre, akkor ütközhetünk és segítek beledezni! :rolleyes: Okés ;) Mikor lesz a műszaki? Amúgy én is tervezek egy fordulatszámmérős műszeregységet :D A tiedben mi a W szám? 1111? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na.. de ugye tényleg csak szivatás volt? :lol: :D Okés :D Mikor lesz a műszaki? Amúgy én is tervezek egy fordulatszámmérős műszeregységet ;) A tiedben mi a W szám? 1111? Január első hetében! :rolleyes: Szerzek addig ledpanelt még a havertól és megoldjuk! Persze ha jó úgy, mint nekem! :blink: Most nem tudom megnézni, mert nincs itthon az autó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Január első hetében! :rolleyes: Szerzek addig ledpanelt még a havertól és megoldjuk! Persze ha jó úgy, mint nekem! :blink: Tökéletes :D Épp nézegettem a képeidet. Tök jól néz kiii :lol: Nagyon állat. Amúgy képnézegetés közben láttam hoyg a W szám az 1111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Tökéletes :lol: Épp nézegettem a képeidet. Tök jól néz kiii :rolleyes: Nagyon állat. Amúgy képnézegetés közben láttam hoyg a W szám az 1111 akkor jó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 akkor jó! :blink: :lol: amúgy nekünk dizeleseknek majd ki kell vezetni a cuccost a generátorhoz, hogy kapja a jelet a fordulatról? :rolleyes: Bár ha cserélni akarom ezt a műszert akkor lehet hogy a fordulatszámmérőset kéne ledesíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :D amúgy nekünk dizeleseknek majd ki kell vezetni a cuccost a generátorhoz, hogy kapja a jelet a fordulatról? :blink: Nekem alapból be van kábelezve! Annó próbáltam egy benyás ford. mérős km órát és mikor beraktam, beindítottam, akkor meglepődve tapasztaltam, hogy 5e volt az alapjáratom! :lol: Mondom pörög rendesen a moci! Odaléptem neki és akasztotta az órát. Kár, hogy nem volt jó, mert a havertól fillérekért meg tudtam volna venni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :lol: amúgy nekünk dizeleseknek majd ki kell vezetni a cuccost a generátorhoz, hogy kapja a jelet a fordulatról? :blink: Bár ha cserélni akarom ezt a műszert akkor lehet hogy a fordulatszámmérőset kéne ledesíteni? igen a fordulatszámot a generátortól veszi. (ha nincs szerencséd akkor asszem generátort is cserélned kell :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 igen a fordulatszámot a generátortól veszi. (ha nincs szerencséd akkor asszem generátort is cserélned kell :rolleyes: ) Hát.... Nekem a generátor az az ami a Cseppkadettekben van. Nekem alapból be van kábelezve! Annó próbáltam egy benyás ford. mérős km órát és mikor beraktam, beindítottam, akkor meglepődve tapasztaltam, hogy 5e volt az alapjáratom! :lol: Mondom pörög rendesen a moci! Odaléptem neki és akasztotta az órát. Kár, hogy nem volt jó, mert a havertól fillérekért meg tudtam volna venni. :blink: Olyat már láttam videón is :D Tökre jól nézett ki ;) :D csak érdekes volt... még tán a fórumra is be lett küldve.. Dáwid meg rávágta hogy ott a rejtett erő az 1.7Dizelben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 igen a fordulatszámot a generátortól veszi. (ha nincs szerencséd akkor asszem generátort is cserélned kell :rolleyes: ) tudom, hogy a generátorról veszi! Csak most már találni kell jó áron itt a környéken! :blink: Hát.... Nekem a generátor az az ami a Cseppkadettekben van. Olyat már láttam videón is :lol: Tökre jól nézett ki :D :D csak érdekes volt... még tán a fórumra is be lett küldve.. Dáwid meg rávágta hogy ott a rejtett erő az 1.7Dizelben :D ez az! ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 tudom, hogy a generátorról veszi! Csak most már találni kell jó áron itt a környéken! :rolleyes: ez az! :blink: :lol: :D simáááán :D Lali! Akkor ezt a ledezést még megbeszéljük :D hogy és mikor, és hol. Lehet addigra már fordulatszámmérős lesz az óra :lol: Januárra én is beterveztem..bár sokmindent beterveztem januárra, de erre még visszatérünk akkor. ;) Nah én megyek mert fel kell készülni a holnapi karácsonyozásra. :D Jóccakát mindenkinek! Sziasztok! És vigyázzatok holnap ki ne gyúlladjon a fa ;) ( tavaly a csillagszóróval majdnem lerendeztem... de ez 1 másik történet ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 simáááán ;) Lali! Akkor ezt a ledezést még megbeszéljük :D hogy és mikor, és hol. Lehet addigra már fordulatszámmérős lesz az óra ;) Januárra én is beterveztem..bár sokmindent beterveztem januárra, de erre még visszatérünk akkor. :rolleyes: Nah én megyek mert fel kell készülni a holnapi karácsonyozásra. :blink: Jóccakát mindenkinek! Sziasztok! És vigyázzatok holnap ki ne gyúlladjon a fa :D ( tavaly a csillagszóróval majdnem lerendeztem... de ez 1 másik történet ) Rendben van! Csak a ledezéshez kell áram! :lol: Így, hogy copatott egy pár napig, mire kikisérleteztem, hogy hogy lenne jó, már rutinból megy. Sztem ha lesz 2 órád szabad, akkor megoldjuk. De majd még megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nekem is most kéne nekiállnom amikor lent van a nyári felni valami ilyesmire kipingálni. A dísztárcsákat mindíg elhagyom, alufelnit nem veszek, legalább az acél nézzen ki valahogy. A multkor is lehúzódtam egy kocsi elől a padkára látom hogy a hátsó tárcsa karikázik be az árokba , na mondom faca, rüki tolatok vissza érte, reccs! Hogy a túróba jött vissz az útra nem tudom. Előtte héten vettem. Nekem is szokott fenn lenni dísztárcsa (ami az avataron is látszik), el még egyet se hagytam, csak mikor idén felraktam a téli acélfelniket, az egyik dísztárcsa, ami már kicsit repedt volt, eltörött. Akkor leszedtem mindet, pár nap múlva vettem 2 újat, megint nekiálltam felrakni őket, megint eltört, aztán feladtam, és kidobtam őket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! :rolleyes: Na, még januárig van netem, aztán majd meglátjuk. Nézzenek oda! Mostanában az SpZoli kezd határozottan szimpatikus lenni! :D ;) Örülök ám! ;) Dáwid! Na, már egészen egyben van Ribi! Ügyes vagy! :blink: Nálunk Opelügyileg úgy tűnik minden rendben, azóta nem hagyott ott sehol. Rendesen viselkedik. Viszont sikerült Karácsonyra összeszednem valami nyavalyát. :lol: Tegnap 39,6 fokos voltam. Még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyok forróvérű! :D Holnap benézek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! :rolleyes: Na, még januárig van netem, aztán majd meglátjuk. Nézzenek oda! Mostanában az SpZoli kezd határozottan szimpatikus lenni! :D ;) Örülök ám! :D Dáwid! Na, már egészen egyben van Ribi! Ügyes vagy! :blink: Nálunk Opelügyileg úgy tűnik minden rendben, azóta nem hagyott ott sehol. Rendesen viselkedik. Viszont sikerült Karácsonyra összeszednem valami nyavalyát. :lol: Tegnap 39,6 fokos voltam. Még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyok forróvérű! :D Holnap benézek. :D Jobbulást neked! Én most mentem ki a megfázásból! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! :rolleyes: Na, még januárig van netem, aztán majd meglátjuk. Nézzenek oda! Mostanában az SpZoli kezd határozottan szimpatikus lenni! :D ;) Örülök ám! :D Dáwid! Na, már egészen egyben van Ribi! Ügyes vagy! :blink: Nálunk Opelügyileg úgy tűnik minden rendben, azóta nem hagyott ott sehol. Rendesen viselkedik. Viszont sikerült Karácsonyra összeszednem valami nyavalyát. :lol: Tegnap 39,6 fokos voltam. Még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyok forróvérű! :D Holnap benézek. :D ne hízelegj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Jobbulást neked! Én most mentem ki a megfázásból! ;) Köszönöm! :rolleyes: Azt hiszem sikerült "kifőznöm" a kis aljasokat, mert nem vettem be lázcsillapítót. :lol: Ma már egész jól vagyok. ne hízelegj :D :D Naaaa, csak egy kicsit... Azért remélem, hogy a sok rossz tapasztalat miatt a nőkkel kapcsolatban, nem fogtok kiutálni innen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts