Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 aha egy nő hát nem is fejeztem be az msnezést :lol: bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van..
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van.. :lol: Bírom én is az ilyen fenyegetőzést! :D
Novy Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van.. egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi Hiába jónő ha agyilag annyi mint 1 zokni.. :rolleyes: Bírom én is az ilyen fenyegetőzést! :blink: jaja szájhősség... :lol: Vagy a másik.... Gép elől írja a gyerek hogy megvernélek... :D nekem volt 1 ilyen régen, hogy üzengetett 1 kölyök hogy megverne...meg ilyenek. Aztán összefutottam vele a buszon, aztán amikor mutattam neki hogy gyere csak ide, akkor gyorsan elnézett másik irányba mintha észre se vett volna... én meg nem mentem oda hozzá, inkább csak jót röhögtem a szánalmasságán A MINDENSÉGIT! Betyár videó ;)
zotya975 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :rolleyes: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! :blink:
Guest Sanci Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Endlos felnije kell nekem :rolleyes: nah olyat hogyé' adnak? ;) Tudtommal eladó :lol: de nem mondom 100%ra :D mintha néhány hete azt mondta volna... :blink: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :D ;)
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :rolleyes: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! :blink: :lol: :D Nem semmi! ;)
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! Viszont kívánom Neked is! :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Tudtommal eladó :D de nem mondom 100%ra :D mintha néhány hete azt mondta volna... :rolleyes: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :lol: :lol: Viszont kívánom neked, és családodnak :D Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :lol: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! ;) ;) :blink: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :D
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Viszont kívánom neked, és családodnak ;) :D :rolleyes: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :blink: Mert nem volt a csajon védősisak! :lol:
Dáwid Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Tudtommal eladó ;) de nem mondom 100%ra :lol: mintha néhány hete azt mondta volna... :rolleyes: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :) ;) Akkor majd beszélek vele ha lesz némi felszabadítható pénzegységem. :blink: neked is kellemetes ünnepeket :lol: :D :lol: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :D Gondolom drága ajándék lett volna az egy ilyennek... tudod te mennyiért adnak melós cuccokat? ;) ma néztem sofőr kesztyűt-vezetni és dobozpakolni. semmi extra csak egy kis tuning gumi mintázat a fogófelületen hogy ne csússzon a cucc, 6800 pénz. és nem ez volt a legdrágább kesztyű :D képzelem mennyi egy bakancs :D
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Mert nem volt a csajon védősisak! ;) Az benne a poén :D Akkor majd beszélek vele ha lesz némi felszabadítható pénzegységem. :rolleyes: neked is kellemetes ünnepeket :D Gondolom drága ajándék lett volna az egy ilyennek... tudod te mennyiért adnak melós cuccokat? :lol: ma néztem sofőr kesztyűt-vezetni és dobozpakolni. semmi extra csak egy kis tuning gumi mintázat a fogófelületen hogy ne csússzon a cucc, 6800 pénz. és nem ez volt a legdrágább kesztyű :blink: képzelem mennyi egy bakancs :D Nekem vegyvédelmi savállótalpú acélbetétes bakancsom van... ;) 25 rongyos ezres volt. :D
zotya975 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 :D :rolleyes: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :lol: Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? ;) egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :blink: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! :D
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? :D egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :blink: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! ;) Neked is! :rolleyes: Te mellnéző kukkerály! :lol:
Novy Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Hiába jónő ha agyilag annyi mint 1 zokni.. jaja szájhősség... :rolleyes: Vagy a másik.... Gép elől írja a gyerek hogy megvernélek... :blink: nekem volt 1 ilyen régen, hogy üzengetett 1 kölyök hogy megverne...meg ilyenek. Aztán összefutottam vele a buszon, aztán amikor mutattam neki hogy gyere csak ide, akkor gyorsan elnézett másik irányba mintha észre se vett volna... én meg nem mentem oda hozzá, inkább csak jót röhögtem a szánalmasságán A MINDENSÉGIT! Betyár videó :D ettőla videótol kedvem támadt megnézni ezeket a filemekt valaki nem tudna adni letöltési linket? mondjuk torrent file? de csak magar szinkronnal, mert a sok akciójelenetet akarom nézni, nem a felíratot olvasni :lol: Boldok karit mindekinek
daykiller Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat :blink: /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! :lol: :rolleyes: Már nemazért, de holnap még nem lesz karácsony, csak szenteste és az is csak este. :D ;)
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 ettőla videótol kedvem támadt megnézni ezeket a filemekt valaki nem tudna adni letöltési linket? mondjuk torrent file? de csak magar szinkronnal, mert a sok akciójelenetet akarom nézni, nem a felíratot olvasni :D Boldok karit mindekinek Nemnagyon szoktam letölteni filmeket, szal nemtok linket adni. Bolodg Karácsonyt Neked is! :blink: Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? ;) egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :rolleyes: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! :D Boldog Karácsonyt Neked is Zotyótesókám :lol: És ha már ittjárunk, akkor én is Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Opeles ismerősömnek.
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Nemnagyon szoktam letölteni filmeket, szal nemtok linket adni. Bolodg Karácsonyt Neked is! :blink: Boldog Karácsonyt Neked is Zotyótesókám :lol: És ha már ittjárunk, akkor én is Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Opeles ismerősömnek. Viszont kívánom neked is márkatárs! :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Viszont kívánom neked is márkatárs! :rolleyes: :lol: Remélem a következőévben mégtöbb hűhát linkelünk és nézünk és elemzünk :blink: :D
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 :lol: Remélem a következőévben mégtöbb hűhát linkelünk és nézünk és elemzünk :rolleyes: :D és kevesebb lesz az OFF! De a hűha az nem off, mert az hűha! :blink:
Alex0403 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 és kevesebb lesz az OFF! De a hűha az nem off, mert az hűha! :blink: Rajta leszünk az ügyön :D Megpróbálok kevesebbet :lol: mert ez már nemállapot.. ;) Kezdek eldurvulni... Mai nap eléggé rekord... 60 fölött vagyok a hsz.-ekkel :D Na jó inkább eldugulok :rolleyes:
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :lol: Neked is viszont kívánom! :rolleyes: (nem volt nehéz észrevenni) :blink:
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Rajta leszünk az ügyön ;) Megpróbálok kevesebbet :blink: mert ez már nemállapot.. :D Jaja! Én is visszafogom magam! De most is offolok! :rolleyes: :lol:
Dáwid Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :D télleg? hol? :rolleyes: :lol: :blink:
Recommended Posts