Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 aha egy nő hát nem is fejeztem be az msnezést :lol: bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van.. :lol: Bírom én is az ilyen fenyegetőzést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 bírom az ilyen izéket mint itt is " ne írogass a barátnőmnek!!! " mert? mi lesz? :rolleyes: csúnyán nézel a monitorra? vagy esetleg erősen ütöd le az entert? :blink: HÁnyéves amúgy akivel beszéltél? így agyszintre....háát...sztem 14-16 között van.. egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi Hiába jónő ha agyilag annyi mint 1 zokni.. :rolleyes: Bírom én is az ilyen fenyegetőzést! :blink: jaja szájhősség... :lol: Vagy a másik.... Gép elől írja a gyerek hogy megvernélek... :D nekem volt 1 ilyen régen, hogy üzengetett 1 kölyök hogy megverne...meg ilyenek. Aztán összefutottam vele a buszon, aztán amikor mutattam neki hogy gyere csak ide, akkor gyorsan elnézett másik irányba mintha észre se vett volna... én meg nem mentem oda hozzá, inkább csak jót röhögtem a szánalmasságán A MINDENSÉGIT! Betyár videó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 egyet sajnálok, hogy baszott jó nő...csahát agyilag nem éri el a 20at... pedig annyi Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :rolleyes: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Endlos felnije kell nekem :rolleyes: nah olyat hogyé' adnak? ;) Tudtommal eladó :lol: de nem mondom 100%ra :D mintha néhány hete azt mondta volna... :blink: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :rolleyes: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! :blink: :lol: :D Nem semmi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! Viszont kívánom Neked is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Tudtommal eladó :D de nem mondom 100%ra :D mintha néhány hete azt mondta volna... :rolleyes: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :lol: :lol: Viszont kívánom neked, és családodnak :D Aha tegnap cserepeztünk Győrbe, lezártuk a sikátort, tetőn dolgoznak...stb. Csajszi odalibeg, szia, átmehetek? Hát... le van zárva, látod! De ti is bentvagytok! Én meg.: :lol: Mondom, igen de neked nincs fejvédőt! Erre : Kabd be!!! ;) ;) :blink: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Viszont kívánom neked, és családodnak ;) :D :rolleyes: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :blink: Mert nem volt a csajon védősisak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Tudtommal eladó ;) de nem mondom 100%ra :lol: mintha néhány hete azt mondta volna... :rolleyes: Egyébként Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok minden kedves cartársnak! :) ;) Akkor majd beszélek vele ha lesz némi felszabadítható pénzegységem. :blink: neked is kellemetes ünnepeket :lol: :D :lol: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :D Gondolom drága ajándék lett volna az egy ilyennek... tudod te mennyiért adnak melós cuccokat? ;) ma néztem sofőr kesztyűt-vezetni és dobozpakolni. semmi extra csak egy kis tuning gumi mintázat a fogófelületen hogy ne csússzon a cucc, 6800 pénz. és nem ez volt a legdrágább kesztyű :D képzelem mennyi egy bakancs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mert nem volt a csajon védősisak! ;) Az benne a poén :D Akkor majd beszélek vele ha lesz némi felszabadítható pénzegységem. :rolleyes: neked is kellemetes ünnepeket :D Gondolom drága ajándék lett volna az egy ilyennek... tudod te mennyiért adnak melós cuccokat? :lol: ma néztem sofőr kesztyűt-vezetni és dobozpakolni. semmi extra csak egy kis tuning gumi mintázat a fogófelületen hogy ne csússzon a cucc, 6800 pénz. és nem ez volt a legdrágább kesztyű :blink: képzelem mennyi egy bakancs :D Nekem vegyvédelmi savállótalpú acélbetétes bakancsom van... ;) 25 rongyos ezres volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :D :rolleyes: Miért nem dobtad utánna a munkásbakancsodat? :lol: Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? ;) egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :blink: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? :D egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :blink: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! ;) Neked is! :rolleyes: Te mellnéző kukkerály! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hiába jónő ha agyilag annyi mint 1 zokni.. jaja szájhősség... :rolleyes: Vagy a másik.... Gép elől írja a gyerek hogy megvernélek... :blink: nekem volt 1 ilyen régen, hogy üzengetett 1 kölyök hogy megverne...meg ilyenek. Aztán összefutottam vele a buszon, aztán amikor mutattam neki hogy gyere csak ide, akkor gyorsan elnézett másik irányba mintha észre se vett volna... én meg nem mentem oda hozzá, inkább csak jót röhögtem a szánalmasságán A MINDENSÉGIT! Betyár videó :D ettőla videótol kedvem támadt megnézni ezeket a filemekt valaki nem tudna adni letöltési linket? mondjuk torrent file? de csak magar szinkronnal, mert a sok akciójelenetet akarom nézni, nem a felíratot olvasni :lol: Boldok karit mindekinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat :blink: /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! :lol: :rolleyes: Már nemazért, de holnap még nem lesz karácsony, csak szenteste és az is csak este. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ettőla videótol kedvem támadt megnézni ezeket a filemekt valaki nem tudna adni letöltési linket? mondjuk torrent file? de csak magar szinkronnal, mert a sok akciójelenetet akarom nézni, nem a felíratot olvasni :D Boldok karit mindekinek Nemnagyon szoktam letölteni filmeket, szal nemtok linket adni. Bolodg Karácsonyt Neked is! :blink: Hógyisne, hogy aztán megbaccanak a munkavédelmisek? ;) egerszalókon jött két csaj, nézték mindenkinek van-e munkaszerződése, kiskönyv, meg ilyenek. Olyan hűha csaj volt, kicsit bunkó voltam, amikor kérdezgetett nem az arcát néztem hanem a mellét. :rolleyes: Na Kellemes Ünnnepeket mindenkinek! :D Boldog Karácsonyt Neked is Zotyótesókám :lol: És ha már ittjárunk, akkor én is Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Opeles ismerősömnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Nemnagyon szoktam letölteni filmeket, szal nemtok linket adni. Bolodg Karácsonyt Neked is! :blink: Boldog Karácsonyt Neked is Zotyótesókám :lol: És ha már ittjárunk, akkor én is Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Opeles ismerősömnek. Viszont kívánom neked is márkatárs! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Viszont kívánom neked is márkatárs! :rolleyes: :lol: Remélem a következőévben mégtöbb hűhát linkelünk és nézünk és elemzünk :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :lol: Remélem a következőévben mégtöbb hűhát linkelünk és nézünk és elemzünk :rolleyes: :D és kevesebb lesz az OFF! De a hűha az nem off, mert az hűha! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 és kevesebb lesz az OFF! De a hűha az nem off, mert az hűha! :blink: Rajta leszünk az ügyön :D Megpróbálok kevesebbet :lol: mert ez már nemállapot.. ;) Kezdek eldurvulni... Mai nap eléggé rekord... 60 fölött vagyok a hsz.-ekkel :D Na jó inkább eldugulok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :lol: Neked is viszont kívánom! :rolleyes: (nem volt nehéz észrevenni) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Rajta leszünk az ügyön ;) Megpróbálok kevesebbet :blink: mert ez már nemállapot.. :D Jaja! Én is visszafogom magam! De most is offolok! :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az én jó kívánságaimat már napok óta olvashatják a kedves cartársak az aláírásomban :D télleg? hol? :rolleyes: :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts