daykiller Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 az kellett volna még... :lol: Csak a lufi eldurranása egyenlő lett volna a gazdasági totálkárral :blink: Áhh... ha csak kormány lufid lenne, akkor megúsznád egy luficserével a kormányban. Nálam műszerfalat is cserélni kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 az kellett volna még... :blink: Csak a lufi eldurranása egyenlő lett volna a gazdasági totálkárral :rolleyes: + adhattál volna magadnak betétlapot! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Áhh... ha csak kormány lufid lenne, akkor megúsznád egy luficserével a kormányban. Nálam műszerfalat is cserélni kell. :blink: Arra gondoltam én is. Egy lufis kormányba még nem halok bele, de műszerfalat cserélni az szép lett volna még... nem értek egyet vele, de értem már azt a jóembert akinek láttam hogy be van varrva a műszerfala lufioldalon :D rendesen tűvel cérnával. Lehet hogy ő sem vette rá magát egy műszerfalcserére? :rolleyes: + adhattál volna magadnak betétlapot! ;) :D persze... és az aláírás résznél a kutyát megkérem hogy pacsizzon má' rá egyet nekem, meg mellékelje a nyakörvének számát is.. :lol: vagy simán magamnak adom, és én vagyok mindkét fél, de nem értek egyet magammal... akkor rendőrt kell hívnom magamhoz? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Arra gondoltam én is. Egy lufis kormányba még nem halok bele, de műszerfalat cserélni az szép lett volna még... nem értek egyet vele, de értem már azt a jóembert akinek láttam hogy be van varrva a műszerfala lufioldalon :lol: rendesen tűvel cérnával. Lehet hogy ő sem vette rá magát egy műszerfalcserére? :rolleyes: persze... és az aláírás résznél a kutyát megkérem hogy pacsizzon má' rá egyet nekem, meg mellékelje a nyakörvének számát is.. :blink: vagy simán magamnak adom, és én vagyok mindkét fél, de nem értek egyet magammal... akkor rendőrt kell hívnom magamhoz? :D :D Igen! Mert az úgy hivatalos! Meg ha verekedni akarsz magaddal, akkor kell, aki lecsitít téged! A többit majd a bíróságon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Igen! Mert az úgy hivatalos! Meg ha verekedni akarsz magaddal, akkor kell, aki lecsitít téged! A többit majd a bíróságon! :rolleyes: oké. Még szerencse hogy nem szoktam összeveszni magammal. De azért megnéznék egy rendőrt mondjuk hogy hogy kezeli le az egyszemélyes tömegverekedést :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De rég láttam ezt a videót! Hatalmas! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De rég láttam ezt a videót! Hatalmas! :blink: :lol: jaja nagyon nagy :D Az öreg bácsika az elejen hivatalosan, szinte oroszosan vezeti azt a zsigát. Egyenesen ül, kapal a fején, és a kormányt jó helyen fogja, közben arcizma se rezzen... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De rég láttam ezt a videót! Hatalmas! :rolleyes: :blink: Nekem ez tetszik így karácsony tájékán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Nekem ez tetszik így karácsony tájékán. :lol: Ismerem! :rolleyes: Ez se gyenge! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Nekem ez tetszik így karácsony tájékán. :D :blink: :rolleyes: oda a mami jó , mégjobb videó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat :blink: /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat :lol: /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! :D :rolleyes: Neked is viszont Kívánom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat :D /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! ;) :rolleyes: Viszont kívánom! :lol: És jó munkát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Skacok & Mindenki! Lassan mennem kell /reggelig még szolgálat ;) /, úgyhogy: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Cartársnak!!! :D :rolleyes: köszönöm, neked is kellemes ünnepeket :blink: Asszem besírok a röhögéstől... a jurósporton kő-papír-olló bajnokságot adnak :lol: :D :D ;) Délután kutya-távolugrás volt, azt néztük barátnőmmel tök jó volt :lol: de ez már nagyon beteg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Egy kis karácsonyi videó összeállítás! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Egy kis karácsonyi videó összeállítás! :rolleyes: Nézted a videót amit linkeltem utoljára? :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Nézted a videót amit linkeltem utoljára? :blink: :rolleyes: hűhaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 jó , mégjobb videó :lol: Nézted a videót amit linkeltem utoljára? ;) :D Húúúú.... :rolleyes: De ellenék ott köztük! Persze szigorúan statiszta ként! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Húúúú.... :rolleyes: De ellenék ott köztük! Persze szigorúan statiszta ként! :blink: ;) Dettó.... Bár nem statisztaként... :lol: Amúgy kemény az a karácsonyi összeállítás... :D amikor elkezd forogni az a kis fa és a gyöngysor szembevágja a csávót ;) hűhaa :D Bejony :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Cobra 11-éknél éppen szikrázik a műanyag lökös amikor belelőnek, és még fém hangja is van :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Cobra 11-éknél éppen szikrázik a műanyag lökös amikor belelőnek, és még fém hangja is van :blink: :rolleyes: Az csak a festék te! Csak úgy néz ki, mintha műanyag lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Cobra 11-éknél éppen szikrázik a műanyag lökös amikor belelőnek, és még fém hangja is van :D :blink: :lol: tipikus... tankba ha lőnek akkor legalább 23 méterre repül a kocsi felfele... ;) Nah...asszem a fogadalmam a következő évre az lesz hogy ne beszéljek annyit a fórumon. Úgylátom megint listavezető vagyok... :rolleyes: Novy lemaradt már legalább 5-6 hsz.-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 nah hogy ma estére is legen értelmes nőkről szó: én: csicseregték a madarak, hogy letöröltél hát helyes :blink: pá Ő: Kapd be!!! Bunkó ###### én: hát ezzel aztán bebizonyítottad magadról, mennyire művelt vagy egy tuti, hogy nem bírod, ha szívják a véred :lol: ;) szia :rolleyes: Ő: cenzored anyád és ne irogass a bnőmnek!!! nos... lehet tényleg én vagyok a bunkó, de hát akkor igen durva vagyok :D egyébként az emlegetett barátnője egy olyan csaj, akit régebben ismerek mint ő, napi szinten dumálunk ;) biztos nemfogok vele ezután beszélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 nah hogy ma estére is legen értelmes nőkről szó: én: csicseregték a madarak, hogy letöröltél hát helyes :lol: pá Ő: Kapd be!!! Bunkó ###### én: hát ezzel aztán bebizonyítottad magadról, mennyire művelt vagy egy tuti, hogy nem bírod, ha szívják a véred :D :D szia :rolleyes: Ő: cenzored anyád és ne irogass a bnőmnek!!! nos... lehet tényleg én vagyok a bunkó, de hát akkor igen durva vagyok ;) egyébként az emlegetett barátnője egy olyan csaj, akit régebben ismerek mint ő, napi szinten dumálunk :D biztos nemfogok vele ezután beszélni ;) Az adott párbeszédben az Ő egy nőszemély? Én azértis rácuppannék az adott személy barátnőjére. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az adott párbeszédben az Ő egy nőszemély? Én azértis rácuppannék az adott személy barátnőjére. :rolleyes: aha egy nő hát nem is fejeztem be az msnezést :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts