Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 mindenki elment aludni?:blink: én itt vok csak sunyulok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Már megint kötözködsz? :blink: csak elmentünk hivatalos ügyintézni. Majd jövőre jövünk :lol: Valcsi ilyenkor szokta megkérdezni, vagy én tőle poff kell? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Valcsi ilyenkor szokta megkérdezni, vagy én tőle poff kell? :rolleyes: kell, de majd öcsém átveszi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 kell, de majd öcsém átveszi :blink: volt egy ilyen reklám: legyél te is kemény :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 De sz.r lett a kedvem... :blink: eszembejutott az ex :lol: hmmm.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 De sz.r lett a kedvem... ;) eszembejutott az ex :D hmmm.. :rolleyes: igyál rá egy sört és találj ki valami kibaszást neki karácsonyra :blink: :lol: :D engem meg felhívott tegnap, de nem kapcsoltam elég gyorsan, így megint sikerült kihasználnia a jóindulatom, de a hogyvagy? ig már nem hagytam h eljusson. ;) ok köszi...nacsá, és letettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 igyál rá egy sört és találj ki valami kibaszást neki karácsonyra :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) sör az itt van az asztalon... meg 1 pár üres üveg is már.. ááá csak ilyenkor olyan rohadt 1 érzés amikor eszembejut a sok szépemlék meg hogy milyen király volt az egész.... aztán már csak a hűlt helye van az egésznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 :blink: :lol: sör az itt van az asztalon... meg 1 pár üres üveg is már.. ááá csak ilyenkor olyan rohadt 1 érzés amikor eszembejut a sok szépemlék meg hogy milyen király volt az egész.... aztán már csak a hűlt helye van az egésznek. Nem véletlenül lett vége annak :rolleyes: inkább keressél újat. (de a karácsonyt várd meg! nem gazdaságos egyből költeni :D ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 :rolleyes: :blink: sör az itt van az asztalon... meg 1 pár üres üveg is már.. ááá csak ilyenkor olyan rohadt 1 érzés amikor eszembejut a sok szépemlék meg hogy milyen király volt az egész.... aztán már csak a hűlt helye van az egésznek. próbáld meg leszarni, gondolj arra mennyire bántott...vicces hogy pont annak az embernek a szavai segítenek akivel most jött össze...de tudodmit, ezt is leszarom, vagyis inkább sajnálom a srácot, mert csúnya vége lesz...segáz.. előre nézzél, keress valamit, tökmind1 mit. én ott melózom ahol először beszélgettem vele, a melóhelye környékére kell mennem minden nap áruért, akár többször is. mindig mindenről eszembe jut, de mostmár csak nevetek az egészen, és próbálom élvezni a helyzetet. szétforgatom a verdát, ökörködök, kitalálok új dolgokat....monnyuk lehet megzakkantam, de segáz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 próbáld meg leszarni, gondolj arra mennyire bántott...vicces hogy pont annak az embernek a szavai segítenek akivel most jött össze...de tudodmit, ezt is leszarom, vagyis inkább sajnálom a srácot, mert csúnya vége lesz...segáz.. előre nézzél, keress valamit, tökmind1 mit. én ott melózom ahol először beszélgettem vele, a melóhelye környékére kell mennem minden nap áruért, akár többször is. mindig mindenről eszembe jut, de mostmár csak nevetek az egészen, és próbálom élvezni a helyzetet. szétforgatom a verdát, ökörködök, kitalálok új dolgokat....monnyuk lehet megzakkantam, de segáz :D Aztaku... :rolleyes: Ritkán látni tőled ilyen hosszú hozzászólást! :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 próbáld meg leszarni, gondolj arra mennyire bántott...vicces hogy pont annak az embernek a szavai segítenek akivel most jött össze...de tudodmit, ezt is leszarom, vagyis inkább sajnálom a srácot, mert csúnya vége lesz...segáz.. előre nézzél, keress valamit, tökmind1 mit. én ott melózom ahol először beszélgettem vele, a melóhelye környékére kell mennem minden nap áruért, akár többször is. mindig mindenről eszembe jut, de mostmár csak nevetek az egészen, és próbálom élvezni a helyzetet. szétforgatom a verdát, ökörködök, kitalálok új dolgokat....monnyuk lehet megzakkantam, de segáz :rolleyes: Meddig... ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 próbáld meg leszarni, gondolj arra mennyire bántott...vicces hogy pont annak az embernek a szavai segítenek akivel most jött össze...de tudodmit, ezt is leszarom, vagyis inkább sajnálom a srácot, mert csúnya vége lesz...segáz.. előre nézzél, keress valamit, tökmind1 mit. én ott melózom ahol először beszélgettem vele, a melóhelye környékére kell mennem minden nap áruért, akár többször is. mindig mindenről eszembe jut, de mostmár csak nevetek az egészen, és próbálom élvezni a helyzetet. szétforgatom a verdát, ökörködök, kitalálok új dolgokat....monnyuk lehet megzakkantam, de segáz ;) Nem véletlenül lett vége annak :rolleyes: inkább keressél újat. (de a karácsonyt várd meg! nem gazdaságos egyből költeni :D :D :blink: ) és milyen igazatok van. :D Ezek a mondatok amiket írtatok visszaadják az életkedvemet! Köszi szépen srácok. Én is forgatom ám a verdát :lol: bár ha most kéne....lehet meggyullad a vérem ha begyújtjuk :lol: Na sebaj kell az ilyen is. Imádlak titeket, és tényleg köszi ;) ÉLJENEK AZ OPELESEK!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Aztaku... :rolleyes: Ritkán látni tőled ilyen hosszú hozzászólást! :blink: :lol: beszótá? :D Meddig... ? ;) 8tól fél5ig :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 és milyen igazatok van. :lol: Ezek a mondatok amiket írtatok visszaadják az életkedvemet! Köszi szépen srácok. Én is forgatom ám a verdát ;) bár ha most kéne....lehet meggyullad a vérem ha begyújtjuk :rolleyes: Na sebaj kell az ilyen is. Imádlak titeket, és tényleg köszi :D ÉLJENEK AZ OPELESEK!!!!!!!! ;) nanana... azé' ne nyilvánosan :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 nanana... azé' ne nyilvánosan :lol: :rolleyes: inkább mint titokban megvoodoozzon :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 nanana... azé' ne nyilvánosan :D :rolleyes: :blink: :lol: ááá én nem vagyok az a fajta Valaki amúgy sört? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 beszótá? :D 8tól fél5ig :rolleyes: :blink: :D Be b+! ;) Még nem alszol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 inkább mint titokban megvoodoozzon :rolleyes: Majd én az autóját, hátha kinő a tetősínje végre ;) :blink: :lol: ááá én nem vagyok az a fajta Valaki amúgy sört? :D küldesz mailben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Majd én az autóját, hátha kinő a tetősínje végre :rolleyes: Valamelyik nap láttam egy fehér caravan fészliftless tetősín nélkülit. Egyből eszembe jutott. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Valamelyik nap láttam egy fehér caravan fészliftless tetősín nélkülit. Egyből eszembe jutott. :blink: Mióta láttam az övét, azóta velem is egyre több jön szembe. Tuti fertőzi a caravanokat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Majd én az autóját, hátha kinő a tetősínje végre :D küldesz mailben? :blink: Amúgy nem ártana... :lol: lehet hogy akkor az ágyat nem úgy kéne vinnem hogy el kell kerülnöm a várost mert kinevetnek amilyen pozicióba van az ülés :D MINDENKINEK 1et ;) ( vagy többet ) Mióta láttam az övét, azóta velem is egyre több jön szembe. Tuti fertőzi a caravanokat... ;) Valamelyik nap láttam egy fehér caravan fészliftless tetősín nélkülit. Egyből eszembe jutott. :D Mostanába nagyon figyelem a tetősíneseket... tényleg 99%án van tetősín. Mikor faternak mondtam hogy lehet fel kéne tenni 1et. Beszól: Az mi? mondom az a "vasléc" ami hátramegy...erre ő: azt tetősínnek hívják? :rolleyes: én meg csak nevettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Be b+! :lol: Még nem alszol? :blink: még egy ideig nemis fogok, monnyuk ma pont 1850re értem haza :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Amúgy nem ártana... :lol: lehet hogy akkor az ágyat nem úgy kéne vinnem hogy el kell kerülnöm a várost mert kinevetnek amilyen pozicióba van az ülés :D MINDENKINEK 1et ;) ( vagy többet ) Mostanába nagyon figyelem a tetősíneseket... tényleg 99%án van tetősín. Mikor faternak mondtam hogy lehet fel kéne tenni 1et. Beszól: Az mi? mondom az a "vasléc" ami hátramegy...erre ő: azt tetősínnek hívják? :blink: én meg csak nevettem ;) Nem. Alvázmerevítésnek. :D Heinekken rulz. :lol: még egy ideig nemis fogok, monnyuk ma pont 1850re értem haza :rolleyes: Én 14:53-kor állítottam le Asty-t. :D Legközelebb csak hétfőn megyek dolgozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Nem. Alvázmerevítésnek. :lol: Heinekken rulz. :D Én 14:53-kor állítottam le Asty-t. :D Legközelebb csak hétfőn megyek dolgozni. ;) én meg húzom az optikát látástól mikulásig :rolleyes: facom ezekbe a "mostgyorsankössünkösszekétépületetahálózattal"... tavasz óta húzzák, aztán amikor lehullik a fagy akkor gyorsan mert még idén kell... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Nem. Alvázmerevítésnek. :D Heinekken rulz. :D Én 14:53-kor állítottam le Asty-t. :D Legközelebb csak hétfőn megyek dolgozni. ;) én is akkor. ;) jaja heineken a legjobb :D Multkor haverokkal próbából megkockáztattuk a "kanizsait" :rolleyes: :blink: :lol: te jóisten....mint a lóhugy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts