Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 és az enyém mióta az? ;) de benyaszagú.. Ettől függetlenül murvajól néz ki egy caravanon a GSi lökős. Én is vadászok rá, majd lassacskán. :D Csak nekem ködlámpás verziós kell belőle. :lol: Hát jah :rolleyes: de én akkor is szeretném megőrízni a gyáriasságát.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 12 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (1 vendég és 1 anonim felhasználó) Ezen mindig jót tudok nevetni. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 így néztünk ki ma reggel. :lol: És így ma este. Nem látszik nagy csodának de az :rolleyes: nyílik csukódik a MHT, lámpa index faca, és már a hűtőmaszkot is beletettem (aztán jól b.sztam lefényképezni... azt majd holnap) és azzal már egész jól néz ki. Majd világosban csinálok olyan képet is :blink: Jah, és csak mínusz 8-at mutatott a TID. ilyen melegben persze hogy leszaladok :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ettől függetlenül murvajól néz ki egy caravanon a GSi lökős. Én is vadászok rá, majd lassacskán. :lol: Csak nekem ködlámpás verziós kell belőle. :rolleyes: naja, én is vadásztam, aztán feladtam :D de benyaszagú.. nem is szántásba való munkástraktor ;) 12 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (1 vendég és 1 anonim felhasználó) Ezen mindig jót tudok nevetni. ;) :D miért? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 naja, én is vadásztam, aztán feladtam :lol: nem is szántásba való munkástraktor :D miért? :blink: A vendég mióta regisztrált felhasználó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 A vendég mióta regisztrált felhasználó? :rolleyes: nekem N felhasználót ír...nincs regisztrált szó :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem N felhasználót ír...nincs regisztrált szó :blink: :rolleyes: Lépj egyet vissza az Astra részlegbe, ott írja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nem is szántásba való munkástraktor :blink: Valakiéhez képest pedig mégis terepjáró :lol: legalább az enyém kipuffja nem szánt alapból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Lépj egyet vissza az Astra részlegbe, ott írja. :lol: jaa, én ott nem járok ;) a legfrissebb offolásokra vagyok kíváncsi :rolleyes: Valakiéhez képest pedig mégis terepjáró :D legalább az enyém kipuffja nem szánt alapból :D alapból az enyém sem, legalább 8centire van a talajtól :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Valakiéhez képest pedig mégis terepjáró :lol: legalább az enyém kipuffja nem szánt alapból :blink: Mert túl nehéz a dízel és megemeli a hátulját a súly. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 jaa, én ott nem járok :D a legfrissebb offolásokra vagyok kíváncsi :rolleyes: alapból az enyém sem, legalább 8centire van a talajtól :lol: Meddig pör... izé BC-d belőve van-e? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 jaa, én ott nem járok :D a legfrissebb offolásokra vagyok kíváncsi :rolleyes: alapból az enyém sem, legalább 8centire van a talajtól :blink: rossz helyen vagy. Itt olyan sose nem szokott lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Meddig pör... izé BC-d belőve van-e? :rolleyes: Nah, mingyá lebukik :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Meddig pör... izé BC-d belőve van-e? :rolleyes: nemtom mikor lesz... :lol: rossz helyen vagy. Itt olyan sose nem szokott lenni :D baccameg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Témánál vagytok látom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Témánál vagytok látom. :blink: most offolni akarsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 most offolni akarsz? :rolleyes: Nem. Most offolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nem. Most offolok. és nem akarsz, csak úgy jön? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 dáw az az opel jeles karton king :blink: szerintem nem kell erre uj mocitető... ha csak nem találsz pont ilyen pirosat, mint a tiéd :lol: hajrá, már nem sok van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 dáw az az opel jeles karton king ;) szerintem nem kell erre uj mocitető... ha csak nem találsz pont ilyen pirosat, mint a tiéd :D hajrá, már nem sok van :D De találok mert már találtam kettőt is csak kötözködök velük me' drága :D Meg pont szar helyen lett megnyomva, nem érdemes sz.pni vele. Persze hogy opel jeles. Há' majd pócvágen kartont teszek bele nem? :blink: http://gazmegfek.blog.hu/2009/12/21/terdre...ek_itt_az_isten :rolleyes: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 http://pics.coldline.hu/pics/12783-20091221-02ygMm.jpg És így ma este. Nem látszik nagy csodának de az :rolleyes: nyílik csukódik a MHT, lámpa index faca, és már a hűtőmaszkot is beletettem Nekem ez az új típusú "karton-hűtőmaszk" tetszik a legjobban a különleges ragasztószalag rögzítéssel B-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 http://pics.coldline.hu/pics/12783-20091221-02ygMm.jpg És így ma este. Nem látszik nagy csodának de az :rolleyes: nyílik csukódik a MHT, lámpa index faca, és már a hűtőmaszkot is beletettem Az Opel jellel a közepén:-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 De találok mert már találtam kettőt is csak kötözködök velük me' drága :D Meg pont szar helyen lett megnyomva, nem érdemes sz.pni vele. Persze hogy opel jeles. Há' majd pócvágen kartont teszek bele nem? :blink: http://gazmegfek.blog.hu/2009/12/21/terdre...ek_itt_az_isten :rolleyes: :lol: ;) Idézek az egyik hozzászólásból: "Rásegít a kamionnak. Nem egészen ugyanaz, mintha elhúzná önerejéből a behemótot." ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem ez az új típusú "karton-hűtőmaszk" tetszik a legjobban a különleges ragasztószalag rögzítéssel B-) valami kellett bele mert úgy kapja arcba a szelet hogy az életbe nem melegeszik be :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ma haverommal kimentünk kicsit "szánkózni"... :lol: eszméletlen jó volt :rolleyes: ááááá.... szakadtunk a röhögéstől amikor az autó halálra úgyviselkedett mint egy hátsókerekes és keresztbe mentünk vele a parkolóban ( Sanci.. a Vekeri parkolót próbáld ki :D ) áááá..nagyon élveztük. Feljavította 100%ig az amúgy szar napomat :blink: ;) Köszi Ima, és köszi Polo :D Imádlak titeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts