zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 én nem vennék zsírt a gumikéderekre, mert sokáig tart azzal átkencézni, és koszolós is sprayval óvatosba, hogy az üvegekre ne menjen :D Én ráteszem a piros csövet, de ez a trutyi úgy száll, még ígyis érezni a pedálokon. háde gecc, te mentél alá nem? örülj, hogynem esett el ütötte be a fejét, és perelt be ;) Há de bakker valaki lecsúszik, és a pálya közepén eszúrja a botokat? :rolleyes: Miért nem fúrod át az taposót a 3 eres MT kábelnek és belül odacsavarozol önmetszővel egy falonkívüli dugaljat? :lol: :D ;) Át nem fúrom, de törtem az agyam hova szerelhetnék dugót bontás nélkül. Nem tudom a tankbeömő mellett nem férne-e el egy villásdugó. De azért megnézném a kutas arcát amikor fenyitja a tanksapka ajtót. :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Há de bakker valaki lecsúszik, és a pálya közepén eszúrja a botokat? :rolleyes: Át nem fúrom, de törtem az agyam hova szerelhetnék dugót bontás nélkül. Nem tudom a tankbeömő mellett nem férne-e el egy villásdugó. De azért megnézném a kutas arcát amikor fenyitja a tanksapka ajtót. :blink: :lol: ez komoly ötlet volt? :D csinéld meg a jelet úgy, hogy elfordíthatósra, és oda pl ;) de a mocitérbe berakhtsz egyet, és behúzod a kábelt a gyári helyen, és a lábtárbe ott rejted ela hősugárzó csatiját, ahol akarod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 ez komoly ötlet volt? :rolleyes: csinéld meg a jelet úgy, hogy elfordíthatósra, és oda pl :D de a mocitérbe berakhtsz egyet, és behúzod a kábelt a gyári helyen, és a lábtárbe ott rejted ela hősugárzó csatiját, ahol akarod ;) Á a mocitérbe nem jó, akkor meg a motorháztetőt kell nyitogatnom. Lehet kihozom a hűtőrácsnál aztán felkarikázom az orrára mint egy-két IFA-n látni. :blink: Vagy beépítem egy porszívó kábelfeltekerőjét, akkor nem is kell a kábellel bajlódni. De nem akarom annyira elrejteni sem, mert lefelejtem kihúzni, aztén az utca végén már jön utánnam a komplett elektromos rendszer a villanyórával a végén. :lol: Szerintem csak simán leengedem az egyik hátsó ablakot résnyire, és ott kidugom. Mindenképpen fent kell kihoznim a kutya miatt. Különben rácsuknám a csomiajtót szerintem nem vágná el a kábelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Á a mocitérbe nem jó, akkor meg a motorháztetőt kell nyitogatnom. Lehet kihozom a hűtőrácsnál aztán felkarikázom az orrára mint egy-két IFA-n látni. :rolleyes: Vagy beépítem egy porszívó kábelfeltekerőjét, akkor nem is kell a kábellel bajlódni. De nem akarom annyira elrejteni sem, mert lefelejtem kihúzni, aztén az utca végén már jön utánnam a komplett elektromos rendszer a villanyórával a végén. :blink: Szerintem csak simán leengedem az egyik hátsó ablakot résnyire, és ott kidugom. Mindenképpen fent kell kihoznim a kutya miatt. Különben rácsuknám a csomiajtót szerintem nem vágná el a kábelt. szerintem felesleges ezzel kínlódni, mert amint kinyitod az ajtót, már ki is ment minden meleg.... tapasztalat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 szerintem felesleges ezzel kínlódni, mert amint kinyitod az ajtót, már ki is ment minden meleg.... tapasztalat :rolleyes: Nem, mert nem csak a levegő melegszik, hanem átveszi a műszerfal, ülések is. De majd kipróbálom. Ha meleg kocsiba szálnak be, akkor sem hül ki fél perc alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nem, mert nem csak a levegő melegszik, hanem átveszi a műszerfal, ülések is. De majd kipróbálom. Ha meleg kocsiba szálnak be, akkor sem hül ki fél perc alatt. hát ha atod benne legaláb egy órát,akkor már talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 hát ha atod benne legaláb egy órát,akkor már talán. Szerdán már nem melózok asszem kábel van, csak aljzat kell, és összedobom. Mondjuk lehet holnap sem, mert a Múzeum tetejét cserepezzük és ónos esőt mondanak, ha lesz akkor biztos nem megyünk fel a tetőre. Ma is odamnetünk, de csak a cserepet húztuk be a sikátorba, meg lestük a csajokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Szerdán már nem melózok asszem kábel van, csak aljzat kell, és összedobom. Mondjuk lehet holnap sem, mert a Múzeum tetejét cserepezzük és ónos esőt mondanak, ha lesz akkor biztos nem megyünk fel a tetőre. Ma is odamnetünk, de csak a cserepet húztuk be a sikátorba, meg lestük a csajokat. ne variálj már egy hosszabbítóval megoldhatod simán úgyis itt lógatsz ott lógatsz nem egyszerűbb, ha a hosszabbítóval viszel neki áramot?? és bedugod és csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Szerdán már nem melózok asszem kábel van, csak aljzat kell, és összedobom. Mondjuk lehet holnap sem, mert a Múzeum tetejét cserepezzük és ónos esőt mondanak, ha lesz akkor biztos nem megyünk fel a tetőre. Ma is odamnetünk, de csak a cserepet húztuk be a sikátorba, meg lestük a csajokat. :lol: vigyázz az asszony nem fórumozik véletlen??? engem van hogy lenyomoznak (öööö ha ezt olvasod csak viccelek kincsem) :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 ne variálj már egy hosszabbítóval megoldhatod simán úgyis itt lógatsz ott lógatsz nem egyszerűbb, ha a hosszabbítóval viszel neki áramot?? és bedugod és csá Van kint villany egy fényvető van kapcsolóval a kocsi felett, csal elágaztatom a villanyt, és teszek rá egy lengőkábelt. Sőt lehet csinálok olyat, mint a gyárakban a futómacskának a kábele, végighúzok egy vezérdrótot, és azon tudom húzni a kábelt előre-hátra a kocsi orrától a faráig. Már a pincébe is akartam ilyet és nem kell a hosszabítóval bajlódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ááá. Ne fogd vissza magad :rolleyes: ! Az AC-gyári, Bosch? Hány báros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Az AC-gyári, Bosch? Hány báros? 3 baros, nem jó neked, hacsak nem SE projecthez kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 kár hogy 3 ajtós az elektromos ablakért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mifi Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Hát őszintén megmondom még nem néztem az Ac-t, hogy Bosch-e de az tuti, hogy 2 baros. Én úgy tudom mindbe ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 kár hogy 3 ajtós az elektromos ablakért :blink: Vedd meg hozzá azt a sárga autót :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Hát őszintén megmondom még nem néztem az Ac-t, hogy Bosch-e de az tuti, hogy 2 baros. Én úgy tudom mindbe ilyen van. Nemjól tudod, 3-as, és csak a hengerenként injektorosokban van ilyen, a központisokban 0.7bar-os van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mifi Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Központisba valóban 0,7-1 baros de nekem az autodata 2 barost hoz a c20ne-re is és az xe-re is. Ugyanaz az Ac mindkettőben. Én csak azt tudom mondani amit a katalógus ad mert soha nem mértem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Első, hátsó lökös a hűtőmaszkkal? :rolleyes: :blink: Csomiajtó a szárnnyal. Lökösök nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nah forgalomképes a drágám :rolleyes: index, beállított fénycóró, és rendesen felrakott lökös :D hűtőmaszk még nincs rajta, nincs befejezve csak használhatóra csinálva. Majd jövőre ha megjön a fizóm akkor visszamegyek, és befejezzük :blink: kap majd új motorháztetőt, sárvédőt, meg zárhidat mert az is megnyekkent de mostmár jóval nyugodtabb vagyok hogy jöhet velem a drága... pontosabban hogy én mehetek vele ;) minnyá csinálok föl pár képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mifi Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Bocsánat, megnéztem jobban! A pumpa 2.2-2,7 baros és a soron van 3-3.5 bar nyomás. Ezt írja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Óóó hogy harapnátok meg egymást a cuccokért :lol: :lol: :D Ha nem volnék az original design híve (meg némileg jobban állnék :D ) a lökikre stipistopi beszavaznék gyorsan.. :D :lol: minnyá csinálok föl pár képet :rolleyes: És képes lemászni pár fotóért minusz akárhány fokban :blink: ez már túl opel-melegség.. ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Óóó hogy harapnátok meg egymást a cuccokért ;) :rolleyes: :blink: Ha nem volnék az original design híve (meg némileg jobban állnék :D ) a lökikre stipistopi beszavaznék gyorsan.. ;) :D mert a gyári gsi lökös szentségtörés mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 mert a gyári gsi lökös szentségtörés mi? :lol: Az enyém mióta géjesiii?? :blink: mégcsak nem is benya meg pájinkaszagúú :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Az enyém mióta géjesiii?? :blink: mégcsak nem is benya meg pájinkaszagúú :lol: :rolleyes: és az enyém mióta az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Az enyém mióta géjesiii?? :blink: mégcsak nem is benya meg pájinkaszagúú ;) :rolleyes: Ettől függetlenül murvajól néz ki egy caravanon a GSi lökős. Én is vadászok rá, majd lassacskán. :D Csak nekem ködlámpás verziós kell belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts