spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Inkább az a stílusa nem tetszett, mikor ugye nem ment az üzemanyagjelzés, mert szétcsúszott a "kötés". Na az a beszólás nem tetszett! Köszi! :rolleyes: :blink: :lol: elhiheted h nem csak azért voltam ideges mert nem votl ott a nagy csati..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nekem bejött, túlságosan is...de segáz, beszóltam neki helyetted is :rolleyes: :blink: :lol: na jóvan már mondtam már? voltam ma szánkózni kocsival is meg szánkóval is :D kocsival azé nemvolt olyan jó, mert nagyon jeges volt már, és csak lecsúszott a lejtőn, nemtudtam rendesen köröznni az oszlop körül szánkóval meg besötétedett, mire odamásztunk izgi volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nah akkor most kinek kell mit mondani? nehogymá' kimaradjak belőle :blink: fogadjunk hogy rám gondoltál (csak érteném hogy miben, de mindegy akkor is) :D Működik az indexem :lol: kicsit fehér, meg kicsit érdekesen néz ki, de villog :rolleyes: kép nincs. Tessék kicsit képzelőerőt használni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nah akkor most kinek kell mit mondani? nehogymá' kimaradjak belőle :D fogadjunk hogy rám gondoltál (csak érteném hogy miben, de mindegy akkor is) ;) Működik az indexem ;) kicsit fehér, meg kicsit érdekesen néz ki, de villog :rolleyes: kép nincs. Tessék kicsit képzelőerőt használni :D anyáááád villog :blink: így jó? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 anyáááád villog :rolleyes: így jó? :D :D :blink: :lol: :D az anyááád után jól jött volna a pont pont pont ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nah akkor most kinek kell mit mondani? nehogymá' kimaradjak belőle :blink: fogadjunk hogy rám gondoltál (csak érteném hogy miben, de mindegy akkor is) ;) Működik az indexem :lol: kicsit fehér, meg kicsit érdekesen néz ki, de villog :rolleyes: kép nincs. Tessék kicsit képzelőerőt használni :D miért akarja mindenki magára venni? :D de te se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Gondoltam, hogy multiméterrel is kiderithető róla az állapota. Na, megyek és fel is bököm rá a töltőt. Köszi! Mellesleg nekem csak 40A-os EXIDE van benne - azzal vettem kb. 3 éve, de az aksi tuti öregebb - és az is betekeri gond nélkül pedig tegnaptól ma estig kint állt...kopp-kopp :rolleyes: Multival nem tudod az akksi állapotát megnézni. Ahhoz spéci műszer kell, hogy terhelést tudj mérni az akksin. Egy akkumulátoros ingyen megnézi neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 elhiheted h nem csak azért voltam ideges mert nem votl ott a nagy csati..... :D Gondolom, mert van egy olyan marhajó képességem, hogy többfele tudok figyelni és hallottam ezt azt. ;) De, hogy ne érezd magad egyedül. -> Legutóbbi ex-em kijelentette, hogy van nála esélyem, ha újra akarnám kezdeni vele, csak váltsak munkahelyet, mert Ő nem szereti a MÁV-ot. :lol: :D Akar a franc vele lenni ezekután. ;) :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Multival nem tudod az akksi állapotát megnézni. Ahhoz spéci műszer kell, hogy terhelést tudj mérni az akksin. Egy akkumulátoros ingyen megnézi neked. Darab drót, rövidre zár, ha nagyot pukkan, akkor még jó, illetve elkezd olvadni a vezeték szigetelés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Gondolom, mert van egy olyan marhajó képességem, hogy többfele tudok figyelni és hallottam ezt azt. :D De, hogy ne érezd magad egyedül. -> Legutóbbi ex-em kijelentette, hogy van nála esélyem, ha újra akarnám kezdeni vele, csak váltsak munkahelyet, mert Ő nem szereti a MÁV-ot. :lol: :D Akar a franc vele lenni ezekután. ;) :rolleyes: :blink: nálunk más para volt, ezt szóban elmesélni is legalább 2óra :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Gondolom, mert van egy olyan marhajó képességem, hogy többfele tudok figyelni és hallottam ezt azt. :D De, hogy ne érezd magad egyedül. -> Legutóbbi ex-em kijelentette, hogy van nála esélyem, ha újra akarnám kezdeni vele, csak váltsak munkahelyet, mert Ő nem szereti a MÁV-ot. :D ;) Akar a franc vele lenni ezekután. :D :D ;) úúúúristen.... :rolleyes: :blink: :lol: Durr 1 laska... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Darab drót, rövidre zár, ha nagyot pukkan, akkor még jó, illetve elkezd olvadni a vezeték szigetelés. :lol: Állat. :D :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nálunk más para volt, ezt szóban elmesélni is legalább 2óra :D :rolleyes: :blink: De tudok olyat is mesélni egy másik exről, hogy november-től augusztusig rendszeresen meg voltam csalva mire rájöttem egy aljas húzással. :lol: ;) (Jó hogy menti a beszélgetéseket az msn és van pár tárhelyem a neten. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha már igy előjött az aksi téma... Lehet abból baj ha éjszakára töltőre teszem az aksit? A régebbi aksival szoktuk csinálni, de azon voltak "csavarok" a cellákon amin keresztül "levegőzhetett" és esetleg, ha szükséges volt, utána tölthettem desztilált vizzel. :rolleyes: NEM lehet megbontani a szellőzést rajta valahogy? Tegnapelőtt már alig forgott az indítómotor, és köröztem vele párat a hidegben, (olyan smirgliző hang az volt!!! de mi lehetett-) tegnap délben klaty-klaty kettőt fordult és kész.... Hiába 4 éves akksi, igaz néha volt töltve. Na mindegy kábel és töltő lehoz, rádug 1 órát ment. Közben kotorásztunk meg lekotortuk a másikat is. Na abban a 44Ah-ás az már egyszer nagyon kisütve állt télen hetekig. Most úgy indult, mint máskor, kis gáz, sok kuplungolás kellett neki, mert nem ment már több napja. Odábbraktam, de a hátsó gumikból az egyiken már a kopásjelzőig van futva a nyári így még az udvarban is óvatosan mentem. Rendesen pörgött , mire odajártam az Astra nem kért a bikázásból, kis hidrotőke muzsika után, újra jégtelenítés kellett neki- belül is. Addig mentünk, míg még 15 km vidék is belefért (apósom állatait kellett etetni, a földúton nem vitt már fel, tiszta jég volt a hó alatt...) Este akkuk ki 2 töltővel összerak, (van egy öreg orosz, meg egy ledes új, ami töltésszintet is mutat) , ma reggel asszony lük volt nekiállt havat lapátolni, ahol nem volt lényeg- kész is lett tőle, délután mégis mentünk pár apróbb dolgot venni, odafele -10, vissza -20 at mutatott a hőmérő. A tejesdobozkartont rádobtam a hűtőre,motort leállítva alig volt meleg a hűtővíz. Nem csoda, a fűtés rendesen volt hajtva. Én mindenkik helyében meleg helyre vinném az akksit , és ellenőrizném a fagyállót. Még nem késő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 De tudok olyat is mesélni egy másik exről, hogy november-től augusztusig rendszeresen meg voltam csalva mire rájöttem egy aljas húzással. :rolleyes: :lol: (Jó hogy menti a beszélgetéseket az msn és van pár tárhelyem a neten. :blink:) én megmondtam neki, hogy amit eddig mondott nekem, normálisan, sírva stb, mindmind hazugságnak veszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Gondolom, mert van egy olyan marhajó képességem, hogy többfele tudok figyelni és hallottam ezt azt. :D De, hogy ne érezd magad egyedül. -> Legutóbbi ex-em kijelentette, hogy van nála esélyem, ha újra akarnám kezdeni vele, csak váltsak munkahelyet, mert Ő nem szereti a MÁV-ot. :D ;) Akar a franc vele lenni ezekután. :D :rolleyes: :blink: hát téged is tudlak sajnálni ezért, vagy inkább a primitív felfogását? :lol: Darab drót, rövidre zár, ha nagyot pukkan, akkor még jó, illetve elkezd olvadni a vezeték szigetelés. :) addig jó volt ;) De tudok olyat is mesélni egy másik exről, hogy november-től augusztusig rendszeresen meg voltam csalva mire rájöttem egy aljas húzással. ;) :lol: (Jó hogy menti a beszélgetéseket az msn és van pár tárhelyem a neten. :D) hm kitalálni az iwiwes jelszót is tud meglepetéseket okozni, de mikor kinyomtattam a levelezését, és letagadta, mikor megmutattam neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 NEM lehet megbontani a szellőzést rajta valahogy? Tegnapelőtt már alig forgott az indítómotor, és köröztem vele párat a hidegben, (olyan smirgliző hang az volt!!! de mi lehetett-) tegnap délben klaty-klaty kettőt fordult és kész.... Hiába 4 éves akksi, igaz néha volt töltve. Na mindegy kábel és töltő lehoz, rádug 1 órát ment. Közben kotorásztunk meg lekotortuk a másikat is. Na abban a 44Ah-ás az már egyszer nagyon kisütve állt télen hetekig. Most úgy indult, mint máskor, kis gáz, sok kuplungolás kellett neki, mert nem ment már több napja. Odábbraktam, de a hátsó gumikból az egyiken már a kopásjelzőig van futva a nyári így még az udvarban is óvatosan mentem. Rendesen pörgött , mire odajártam az Astra nem kért a bikázásból, kis hidrotőke muzsika után, újra jégtelenítés kellett neki- belül is. Addig mentünk, míg még 15 km vidék is belefért (apósom állatait kellett etetni, a földúton nem vitt már fel, tiszta jég volt a hó alatt...) Este akkuk ki 2 töltővel összerak, (van egy öreg orosz, meg egy ledes új, ami töltésszintet is mutat) , ma reggel asszony lük volt nekiállt havat lapátolni, ahol nem volt lényeg- kész is lett tőle, délután mégis mentünk pár apróbb dolgot venni, odafele -10, vissza -20 at mutatott a hőmérő. A tejesdobozkartont rádobtam a hűtőre,motort leállítva alig volt meleg a hűtővíz. Nem csoda, a fűtés rendesen volt hajtva. Én mindenkik helyében meleg helyre vinném az akksit , és ellenőrizném a fagyállót. Még nem késő. Múltkor mértem, -13-as. Leengedtem belőle, rátöltöttem 2 liter töményet. Csak elég lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 én megmondtam neki, hogy amit eddig mondott nekem, normálisan, sírva stb, mindmind hazugságnak veszem :rolleyes: Én meg angolosan távoztam és az emailjeit olvasatlanul töröltem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Én meg angolosan távoztam és az emailjeit olvasatlanul töröltem. :rolleyes: nemnem, nekem ez már több volt amit még le lehet nyelni....ugyh most először beszéltem így egy lánnyal, remélem idővel belátja h mi miért történt :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nemnem, nekem ez már több volt amit még le lehet nyelni....ugyh most először beszéltem így egy lánnyal, remélem idővel belátja h mi miért történt :rolleyes: :blink: :lol: Nem lehet hogy az volt a baja hogy a hajad ugyanúgy copfban hordod mint ő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 anyáááád villog :rolleyes: így jó? :lol: :D anyám nem villog... :D :blink: még gyakorolj egy kicsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 úgylátom ezen a fórumon jópárunkat megszivattak a nők. Bár sztem mi is őket 1 párszor :rolleyes: :lol: :D :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 hát téged is tudlak sajnálni ezért, vagy inkább a primitív felfogását? :D addig jó volt :D hm kitalálni az iwiwes jelszót is tud meglepetéseket okozni, de mikor kinyomtattam a levelezését, és letagadta, mikor megmutattam neki :rolleyes: De arra azért jó egy mávos, hogy sétálgatni, vásárolni, lógni valamerre satöbbi. Ezt ő mondta, csak a mávos részt tettem hozzá. :blink: :lol: nemnem, nekem ez már több volt amit még le lehet nyelni....ugyh most először beszéltem így egy lánnyal, remélem idővel belátja h mi miért történt :lol: :lol: :) Jóhát, azért tőlem is megkapta a város ribanca oklevelet szóban. ;) ;) Nem lehet hogy az volt a baja hogy a hajad ugyanúgy copfban hordod mint ő? ;) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 mondom az a lejobb, mikor a saját leveleit olvassa kinyomtatva, és még akkor is vetíteni akar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nem lehet hogy az volt a baja hogy a hajad ugyanúgy copfban hordod mint ő? ;) ezt majd megbeszéljük a szarvaskóla mellett.... :lol: anyám nem villog... :D :blink: még gyakorolj egy kicsit :D gyakroljam hogyan villoghatna anyud? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts