hening Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Mi történt? :blink: És hol? Ki a szerencsés? Mind1. :lol: nekem is... de neki nincs net. te tipped ki lenne? írd körül :D Ne kezdjük el a találgatást, ha kérhetem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 mintha ilyenre vadásztak volna páran :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha már igy előjött az aksi téma... Lehet abból baj ha éjszakára töltőre teszem az aksit? A régebbi aksival szoktuk csinálni, de azon voltak "csavarok" a cellákon amin keresztül "levegőzhetett" és esetleg, ha szükséges volt, utána tölthettem desztilált vizzel. :rolleyes: Nyugodtan. Én is ezt csináltam mostanában elég gyakran. A héten cseréltem generátort, igy nem kell töltögetnem. De az akksi csak 75 % os. 74 es Varta blue dinamic, 8 éves. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nyugodtan. Én is ezt csináltam mostanában elég gyakran. A héten cseréltem generátort, igy nem kell töltögetnem. De az akksi csak 75 % os. 74 es Varta blue dinamic, 8 éves. :rolleyes: És nem baj ha nem kötöm le az autóról? Egyébként mit, hogyan kell mérni rajta, hogy megtudjam hányadán állok vele? Sok a rövidtáv és mennek a fogyasztók (fűtés, ablakok, tükrök, fényszórók, rádió), gondoltam nem ártana neki egy kis "wellnes program". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 mintha ilyenre vadásztak volna páran :rolleyes: és ilyet tudok 5 ért :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 és ilyet tudok 5 ért ;) HOL????? :rolleyes: :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha lehetett, én sem kötöttem le. Nem lesz semmi baja. Nem volt mindig kedvem ujra állitgatni a magnót. Elég macerás mindent ujra állitani rajta. Az akksit egy akkumlátoros nézte meg. A műszere jelezte hogy cserés, mert csak 75 % os. 680A inditó helyett csak 540 et tud. De ma reggel is indult vele a kocsi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 HOL????? :rolleyes: :blink: :lol: :D már sokszor linkeltem www.prodigyaudio.hu -nál kell érdeklődni használt cuccok, de bevizsgáltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 és ilyet tudok 5 ért :D Meg egyébként is sok az a 15e Ft érte amit Dawid linkelt. Egyébként "beszéltem" a fickóval, azt mondta, hogy van meg hogy annyi, meg elküldi ha komolyan kell, de hogy elég megbizhatatlanok ezek a tipusok... :blink: Bár nem tudom mire gondolt konkrétan, milyen téren nem megbizhatóak vagy hogy miért beszélt le róla. :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 már sokszor linkeltem www.prodigyaudio.hu -nál kell érdeklődni használt cuccok, de bevizsgáltak. kössze :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Meg egyébként is sok az a 15e Ft érte. Egyébként "beszéltem" a fickóval, azt mondta, hogy van meg hogy annyi, meg elküldi ha komolyan kell, de hogy elég megbizhatatlanok ezek a tipusok... :blink: Bár nem tudom mire gondolt konkrétan, milyen téren nem megbizhatóak vagy hogy miért beszélt le róla. :rolleyes: :lol: 16ért manta fej volt usb cd memoriakártya és sokkal jobban nézett ki... mondjuk nem ismerem a márkát, de elég jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha lehetett, én sem kötöttem le. Nem lesz semmi baja. Nem volt mindig kedvem ujra állitgatni a magnót. Elég macerás mindent ujra állitani rajta. Az akksit egy akkumlátoros nézte meg. A műszere jelezte hogy cserés, mert csak 75 % os. 680A inditó helyett csak 540 et tud. De ma reggel is indult vele a kocsi. :blink: Gondoltam, hogy multiméterrel is kiderithető róla az állapota. Na, megyek és fel is bököm rá a töltőt. Köszi! Mellesleg nekem csak 40A-os EXIDE van benne - azzal vettem kb. 3 éve, de az aksi tuti öregebb - és az is betekeri gond nélkül pedig tegnaptól ma estig kint állt...kopp-kopp :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 16ért manta fej volt usb cd memoriakártya és sokkal jobban nézett ki... mondjuk nem ismerem a márkát, de elég jól néz ki... Én 19-ért vettem a JVC fejem, cd, mp3, usb....stb. Nagyon szépen szól, szerintem érdemes nem gagyi fejet venni, hanem 2-3 ezressel többért márt márkásakat is kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Én 19-ért vettem a JVC fejem, cd, mp3, usb....stb. Nagyon szépen szól, szerintem érdemes nem gagyi fejet venni, hanem 2-3 ezressel többért márt márkásakat is kapni. vagy felrakni egy jó kipuffot és azt hallgatni :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 vagy felrakni egy jó kipuffot és azt hallgatni :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) :D Hidd el egy hosszabb úton fej- vagy gyomorfájás lesz belőle. Tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :blink: :lol: :D Hidd el egy hosszabb úton fej- vagy gyomorfájás lesz belőle. Tapasztaltam. dehogy is, tök jóóó. utána olyan csend van :rolleyes: gyomorfájás nemtom honnan jön, hisz nem csúszkál a hangtól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 dehogy is, tök jóóó. utána olyan csend van :rolleyes: gyomorfájás nemtom honnan jön, hisz nem csúszkál a hangtól :lol: nekem hiányzik a duruzsolása :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Egy Tatabánya Trogir útvonalon egy indulással kíváncsi lennék a véleményekre a csoda dobokkal kapcsolatban :rolleyes: Szerinte egy ilyen út után a tulaj maga tépi ki a saját kocsija alol a technikát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Suttyó nap volt a mai....megyek leteszem magam. Jó8 mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Egy Tatabánya Trogir útvonalon egy indulással kíváncsi lennék a véleményekre a csoda dobokkal kapcsolatban :rolleyes: Szerinte egy ilyen út után a tulaj maga tépi ki a saját kocsija alol a technikát :blink: nemtudo mennyi kmről beszélsz, meg milyen út, de én pl gyöngyös bekecs odavissza egyseggre ami 300km sok város, sok part lejtő, és nem téptem ki :lol: nemvolt nektek gyerekszobátok invivel karöltve ti se gyosran, se hangosan, se keresztbe, se ..se ... se. na nem megharagudni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nemtudo mennyi kmről beszélsz, meg milyen út, de én pl gyöngyös bekecs odavissza egyseggre ami 300km sok város, sok part lejtő, és nem téptem ki :D nemvolt nektek gyerekszobátok invivel karöltve ti se gyosran, se hangosan, se keresztbe, se ..se ... se. na nem megharagudni ;) azért Balázs eléggé nyomja a se-t, én meg pláne :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 azért Balázs eléggé nyomja a se-t, én meg pláne :rolleyes: :blink: :lol: ki az a Balázs? ;) senkinek se tudom a polgári nevét szinte :D és inviről, meg conqiról beszéltem csak előbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 ki az a Balázs? :D senkinek se tudom a polgári nevét szinte :blink: és inviről, meg conqiról beszéltem csak előbb ;) conqi... :lol: azért gondolom az én polgári keresztnevemet ki tudtad találni :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 conqi... :lol: azért gondolom az én polgári keresztnevemet ki tudtad találni :rolleyes: ;) :D ajj mindég ezek a rövidítések ahj ahj :blink: de ha nyomja az SE nek, akkor áh mindegy úgyse fogom megérteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 ajj mindég ezek a rövidítések ahj ahj :D de ha nyomja az SE nek, akkor áh mindegy úgyse fogom megérteni ;) :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts