Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 csapatásra értettem, hogy nem volt sok :D mintha ugyan ilyen képet linkeltem volna nemrég :D szinte ugyan ilyen :lol: na ezt jol megcsináltam, leírtam vagy 3x :lol: :) :rolleyes: nekem eleve peresebb gumikvannak, mint a gyári méret, így nekem mi ültetés kellene? rugó nem is lenne benne,hogy a tiéd ültetését elérje ;) :blink: Jaaa.. :lol: értem ;) Milyen gumik vannak? Oh köszönöm. Éreztem is olyan mintha kézzel elvették volna a fájdalamat. Mondcsak, fitymaszűkűletet tudsz gyógyítani? :D ;) azt is lefényképezed és beküldöd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nekem eddig 230 a rekord egyhelyben. (és 4 kerék hajtott) :D ide jársz hazudni? :lol: am mivel csak nem subaruval? Jaaa.. :rolleyes: értem :blink: Milyen gumik vannak? nemtom, de asszem eggyel kisebb a gyári 14estől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 ide jársz hazudni? :rolleyes: am mivel csak nem subaruval? http://m.blog.hu/au/autofilia/image/miluman/skobaru.jpeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 http://m.blog.hu/au/autofilia/image/miluman/skobaru.jpeg hátt erre kár az a szép festék... az F40es skodri az king :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 de úgy próbálj belenézni a kerékjáratba... :rolleyes: tegnap am alig bírtam bejönni a fekvőn, még jó h volt lendület, mert az egész alja felfeküdt. aztán éjjel még mentem faterral egy kört, és lehetett látni hogy hol toltam végig a koptatóval a havat, meg hol haladt a kipuff :blink: :lol: :D ;) :D ;) Eynémen is kb így néz ki a felni és a kerékjárat, csak nem fotóztam le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 a 175/70-est lehet peresnek mondani? :rolleyes: Dita írt nekem smst, hogy Nincsen internete,és nem tudja mikor lesz újra.Dáwid és én tudjuk a számát, ha esetleg valaki igényt tartana rá ( aki ismeri ) kaptam felhatalmazást, hogy elkérheti tőlem, és Dáwidtól is privát üzenetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 a 175/70-est lehet peresnek mondani? :rolleyes: per 70es egyébként nemtudom, a képen nem látni a számokat? :blink: nézd meg, mert én má nem mek ki megnézni,eleget fáztam szánkózásközben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 ......... Kimentem, kp-zár ki, mociháztatő fel akku ki, kp-zár le...baccameg :blink: akku vissza kp-zár ismét le, akku ki. :lol: ...és teljesen lecsuktad a motorház tetejét? Most akkor hogyan nyitod ki? Vagy attól még nyitható az ajtó ha nincs benne aksi de központis csak nem nyissa a többit is vele együtt? - bocsi ha nagy marhaság, de tényleg nem tudom.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nade mi volt vele? Azt nem mondtad meg. Hótoló? Az semmi! Egyik évben voltam anyuéknál karácsonykor, volt vagy 20 centi hó, megállt az élet. Ne menj fiam busszal, az bizonytalan, 9-kor jön a vonat, azzal hazamehetsz! Aha, még láttam 10 ora után az üres peronon dideregve ahogy elmennek az utolsó buszok. 11-kor kijött a bakter, hogy mindenki menjen haza mert vonat se el, se vissza. Mondom mennék, de Győrben lakom. Erre mondta menjek vissza a váróba, ott ráfeküdtam a villanykályhára melegedni, aztán éjfél előtt szólt hogy megjöttt a "szerelvény" . Kibotorkáltam szép ződ-sárga mozdony, megyek mögé, há bakker elhagyta a vagonokat. Kérdem mi van?! Semmi, lefagytak a váltók csak a mozdony tud jönni, elment Kapuvárig, a hátsó fülkében van már 3 ember, én beülhetek előre a masinisztával. Életem egyik legjobb élménye volt tekertünk 100-110-el. Győrnél már nem birtam ki, megkérdeztem, dudálhatok? Az ürge csak röhögött, hát persze! :lol: Én meg repültem :D ;) pilótafülkében. voltam vagy 15 éves, és apu kivitt engem meg öcsémet repülőnapra itt Keszin. volt egy csomó gép ,földön be lehetett ülni, nyomkorászni, hánytatógyűrűben (3 karika egymásban mindegyik 2 helyen rögzítve, és ember a közepében--nemtom mennyire érteni, majd dobok képet) és volt sétarepülés egy AN-2-es kétfedeles utasszállítóval. Nemtom pontosan hogy hány személyes volt, de azt tudom hogy az utolsó kör indult amire jelentkeztünk is, de beszállásnál kiderült hogy valamelyik észlény egyel több jegyet adott a bulira és mivel mi voltunk az uccsók ezért tőlünk akartak lehúzni egyet, apám meg mondta hogy ő nem fog egyikünkel felmenni, sem pedig csak kettőnket felengedni, úgyhogy valamit alkossanak. Alkottak, mentem a pilóta mellé ;) qrva érdekes volt ahogy a botkormány mászkált nálam is. Amitől először besz.rtam az volt hogy a kipufogók direktbe az első ablakokra vannak irányítva kb 20-25 centiről és beindításnál csak füstöt láttam. Amikor semmit nem látni előre, és a gép elkezd gurulni az még ijesztőbb volt, aztán ahogy a menetszél elfújta, már jó volt. :rolleyes: a végén azt is elmondta a pájlot hogy miért az ablakra pufog ki: a ruszkik nem fűtőszállal jégtelenítik a szélvédőt :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 http://agelessbodytimelessmom.files.wordpr...off-6210197.jpg :rolleyes: :blink: :lol: !!! itt kicsit olyan mint a barátokköztből Novák Laci !!!! :D ;) :D ;) :D :D per 70es egyébként nemtudom, a képen nem látni a számokat? :lol: nézd meg, mert én má nem mek ki megnézni,eleget fáztam szánkózásközben :lol: Nem látszódik rajta. majd holnap nézd meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 ...és teljesen lecsuktad a motorház tetejét? Most akkor hogyan nyitod ki? Vagy attól még nyitható az ajtó ha nincs benne aksi de központis csak nem nyissa a többit is vele együtt? - bocsi ha nagy marhaság, de tényleg nem tudom.. :rolleyes: jaja azt amibe bedugod a kulcsot nyithatod aksi nélkül is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 14 felhasználó: Alex0403, Reeckatee, yankee, Dáwid, brezsó, Opeles90, zsolt1982, hening, Novy, Sanci, daykiller, invictus, zotya975, FPepe Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 14 felhasználó: Alex0403, Reeckatee, yankee, Dáwid, brezsó, Opeles90, zsolt1982, hening, Novy, Sanci, daykiller, invictus, zotya975, FPepe ez csak pillanatnyi elmezavar volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 George W. Bush szívrohamot kap, meghal és egyenesen a pokolba kerül. Az ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, melyik helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja George amikor elindulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Regan fuldoklik: elmerül, felmerül, elmerül, felmerül,... - Á, nem - mondja Bush -, ez nem nekem való, én nagyon rossz uszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bush tágra nyílt szemmel bámulja öket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni - és előre dörzsöli a kezét. - Rendben - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Agyalok én is azon, hogy feltépem a motorháztetőt és kirántom az akksit... :rolleyes: Hajnalban indulnék... vagy kipróbáljam hogy milyen állapotban van a 4 éves akksi? :lol: Varta Dynamic Blue 54Ah. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Agyalok én is azon, hogy feltépem a motorháztetőt és kirántom az akksit... :lol: Hajnalban indulnék... vagy kipróbáljam hogy milyen állapotban van a 4 éves akksi? ;) Varta Dynamic Blue 54Ah. ;) Én le nem megyek kiszedni ebben a hidegben. Mondjuk nekem 74-es van. :rolleyes: :D Ma ismét beloptam magam egy kedves cartárs szívébe. :D De nem igazán érdekel. Olvasson, és azután írogasson. :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Agyalok én is azon, hogy feltépem a motorháztetőt és kirántom az akksit... :rolleyes: Hajnalban indulnék... vagy kipróbáljam hogy milyen állapotban van a 4 éves akksi? :D Varta Dynamic Blue 54Ah. :lol: Jó nektek bengások. Egy ceruza elem ereje is elég, hogy hibakódokat dobáljon. ;) Nekem 80 Ah fölött kezdődik egy akksi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Én le nem megyek kiszedni ebben a hidegben. Mondjuk nekem 74-es van. :rolleyes: :D Ma ismét beloptam magam egy kedves cartárs szívébe. :lol: De nem igazán érdekel. Olvasson, és azután írogasson. :blink: ;) Hát igen, kéne néhány liter forró víz, hogy feloldjam a sárvédő és MHT közé beszorult és megfagyott havat. ;) YaY! Szegény. Van egy tippem hogy ki az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha már igy előjött az aksi téma... Lehet abból baj ha éjszakára töltőre teszem az aksit? A régebbi aksival szoktuk csinálni, de azon voltak "csavarok" a cellákon amin keresztül "levegőzhetett" és esetleg, ha szükséges volt, utána tölthettem desztilált vizzel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Jó nektek bengások. Egy ceruza elem ereje is elég, hogy hibakódokat dobáljon. :lol: Nekem 80 Ah fölött kezdődik egy akksi. :rolleyes: Viszont mi legalább tudjuk, hogy mi ment tönkre, mi a rossz. Nagyrészt. :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Én le nem megyek kiszedni ebben a hidegben. Mondjuk nekem 74-es van. :rolleyes: :D Ma ismét beloptam magam egy kedves cartárs szívébe. :D De nem igazán érdekel. Olvasson, és azután írogasson. :blink: ;) Mi történt? :lol: És hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ma ismét beloptam magam egy kedves cartárs szívébe. :blink: De nem igazán érdekel. Olvasson, és azután írogasson. :rolleyes: :lol: Ki a szerencsés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Hát igen, kéne néhány liter forró víz, hogy feloldjam a sárvédő és MHT közé beszorult és megfagyott havat. :blink: YaY! Szegény. Van egy tippem hogy ki az. :rolleyes: nekem is... de neki nincs net. te tipped ki lenne? írd körül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nekem is... de neki nincs net. te tipped ki lenne? írd körül :blink: Hö? :rolleyes: Nem jött be a tippem, úgyhogy tárgytalan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts