Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Annyira ragaszkodik vagy úgy le tud szívni? :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) :D ;) Ragaszkodik :D :D vagy inkább akaszkodik...
daykiller Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Ja, oké... én színezésre gondoltam. a kék, aztán az ami a balatonnál jár az amit mondtál a 3xxx-es, meg a 2ezer felettiek. Azok sem teljesen kék színűek. De ott az 1139-es... az miféle? az is valami felújított... érdekes annak is az orrán a festés Azok újrafestettek, mert nagyon el voltak rohadva. :rolleyes: Amúgy ilyen még a 1008-as, 1108-as.
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Vagy olyan nyálkás.... :) A szárazblokk nem bevált dolog.. :blink: :lol: :D ;) :D ;) :D Ragaszkodik :D :lol: vagy inkább akaszkodik... Akkor a fene megette :rolleyes: ha előbb adja magát vinni kell, utána meg gyors leléptetni.. :lol:
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Azok újrafestettek, mert nagyon el voltak rohadva. :D Amúgy ilyen még a 1008-as, 1108-as. Jaaa :lol: Azt hittem hogy az is valami újítás a máv részéről ;) :D A szárazblokk nem bevált dolog.. :blink: :lol: Akkor a fene megette :rolleyes: ha előbb adja magát vinni kell, utána meg gyors leléptetni.. :D nem szabad.. túl ragacs. :lol: Meg tényleg olyan... hogyha azt látja hogy nézem 1 nőcinek bármijét, már féltékeny és gyilkol a szemével. Jaj isten ments az ilyentől. -------------- :D ;) 1 csaj szivatni akart msn-en hogy kiadja magát a saját hugának.. IIIIISTENEEEM! Első mondatába lebuktatja magát.... Aszongya: Én amúgy Rebi vagyok.. mondom milyen rebi? erre ő: Hugom...Rá néhány másodpercel Már tina...visszajöttem...
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 nem szabad.. túl ragacs. :blink: Meg tényleg olyan... hogyha azt látja hogy nézem 1 nőcinek bármijét, már féltékeny és gyilkol a szemével. Jaj isten ments az ilyentől. Te dolgod :rolleyes: én azért nem hagynám ki ;) Látod, jó nevelés kérdése és nem lesz olyan :D nekem az asszony előre szól ha lát egy legalább pillantásra érdemlegest :lol: :D
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Te dolgod :rolleyes: én azért nem hagynám ki :D Látod, jó nevelés kérdése és nem lesz olyan :lol: nekem az asszony előre szól ha lát egy legalább pillantásra érdemlegest ;) :D :lol: :D ;) :D Én mé nem bírok kifogni 1 ilyet... :blink:
brezsó Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Ha már munkanélküli lettem legalább ennyi élvezetem legyen ebben a napban.. :lol: :D Eddig állandóan dolgoztál, annyi volt a munka, most meg elbocsájtottak!? :blink: Akkor azért akarod eladni a kocsit? :rolleyes: (lehet, hogy irtad a fórumon már, de nem vagyok gyakran és nem biztos, hogy mindent elolvastam visszamenőleg)
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 :rolleyes: legjobb.... tuningszánka :blink: Amúgy szép vidéken laksz. Itt felém minden csak síkság... sehol domb vagy hegy :D hát végülis itt kezdődik a tokji borvidék...tokajba meg átmész a hídon, és tényleg csak a síkság ;) a szánka megmegvan őőő áltsuli alsó tagozat nemtom hanyadiktől :D vagyis nem is ovi óta megvan kétéve: 1.2.3. tilt, az ugye 120, aztán 4. 160, át ötbe, akkor visszaesett 130ra, ott erőrekapott, és megint ki 160ig, nem nyomtam tovább :lol:
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 ;) :D :D :lol: Én mé nem bírok kifogni 1 ilyet... :rolleyes: Lehet, hogy nem jó helyen keresed? :D Eddig állandóan dolgoztál, annyi volt a munka, most meg elbocsájtottak!? :lol: Akkor azért akarod eladni a kocsit? ;) (lehet, hogy irtad a fórumon már, de nem vagyok gyakran és nem biztos, hogy mindent elolvastam visszamenőleg) Ez ilyen jófajta gondolkozás eredménye ;) de most én fogok kicseszni emberekkel ugyanis holnap irány a doki és 1 hónap passzív táppénzre megyek, amúgy se vagyok agyonfizetve, kiskönyvre meg nem szeressek dolgozni :) Nem, nem ezért, nem állunk korántsem olyan jól mint gondoltam :D de valahogy megpróbáljuk megoldani :blink: :lol:
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Lehet, hogy nem jó helyen keresed? :lol: Hát... lehet... :rolleyes: Bár.. akkor fogalmam sincs hol keressem.. :blink: hát végülis itt kezdődik a tokji borvidék...tokajba meg átmész a hídon, és tényleg csak a síkság :D a szánka megmegvan őőő áltsuli alsó tagozat nemtom hanyadiktől :lol: vagyis nem is ovi óta megvan kétéve: 1.2.3. tilt, az ugye 120, aztán 4. 160, át ötbe, akkor visszaesett 130ra, ott erőrekapott, és megint ki 160ig, nem nyomtam tovább ;) szép vidék. :D Voltunk osztálykiránduláson még ált.suliba tokajban.. Hű a sok részeg.. :D Nekem régen ilyen kis műanyag szánkóm volt. Lábtartó, meg tároló rekesz, meg minden ;) A jutyúkos videóon is kened neki rendesen :D
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Hát... lehet... :rolleyes: Bár.. akkor fogalmam sincs hol keressem.. :blink: szép vidék. :D Voltunk osztálykiránduláson még ált.suliba tokajban.. Hű a sok részeg.. :lol: Nekem régen ilyen kis műanyag szánkóm volt. Lábtartó, meg tároló rekesz, meg minden :D A jutyúkos videóon is kened neki rendesen ;) hát sztem nem volt az sok ;) meg csak egynes út volt :D akartunk most is csinálni egy videót, de teelfonunk az hurka ilyenre, pedig lett volna pár szép kanyar
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 hát sztem nem volt az sok :lol: meg csak egynes út volt :D akartunk most is csinálni egy videót, de teelfonunk az hurka ilyenre, pedig lett volna pár szép kanyar Mármint az osztályból a sok részeg... :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/091220/P201209_19.5...ltoltes.hu_.jpg Rágod a körmöd? :blink:
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 :rolleyes: neem ilyen egyszerre volt a ball lábamon, meg a jobb kezemen :blink: és élek :lol: te is fogsz :D
zotya975 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Te dolgod :rolleyes: én azért nem hagynám ki ;) Látod, jó nevelés kérdése és nem lesz olyan :D nekem az asszony előre szól ha lát egy legalább pillantásra érdemlegest :D ;) Aha persze és mit mond?.: na figyelj ha arra a csajra mersz nézni kiszúrom a szemed!? :lol: http://kepfeltoltes.hu/091220/P201209_19.5...ltoltes.hu_.jpg Már nem fáj Reeckatee, adtam rá a monitoron keresztül, gyógy-gyógy puszit! :lol: És nem, aranyeret nem gyógyit! :D Állófűtés.: Behoztam az akkut már most -14fok van. Már nem mai gyerek, délután is elég lassan tekert. Kimentem, kp-zár ki, mociháztatő fel akku ki, kp-zár le...baccameg :blink: akku vissza kp-zár ismét le, akku ki. :D
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 http://images.netbag.hu/20091220/19083815763.jpg tegnapi mókázás ;) :lol: szép :lol: Kilincsel előre? :D Nekem őőő... 1 napig tán... csak az első volt téli a hátsó meg nyári. Szerdán.. jaja mert akkor esett le nálunk az első nagyobb hó. Aztán 1 kereszteződésbe fater azt mondta teljesen keresztbe dobta a kocsit... :rolleyes: Aha persze és mit mond?.: na figyelj ha arra a csajra mersz nézni kiszúrom a szemed!? :D Már nem fáj Reeckatee, adtam rá a monitoron keresztül, gyógy-gyógy puszit! :lol: És nem, aranyeret nem gyógyit! :D Állófűtés.: http://kep.ivpicture.hu/259042.jpg Behoztam az akkut már most -14fok van. Már nem mai gyerek, délután is elég lassan tekert. Kimentem, kp-zár ki, mociháztatő fel akku ki, kp-zár le...baccameg :blink: akku vissza kp-zár ismét le, akku ki. :D Milyen helyes kis cipőtartó ;)
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Mármint az osztályból a sok részeg... :rolleyes: csapatásra értettem, hogy nem volt sok :lol: tegnapi mókázás :blink: mintha ugyan ilyen képet linkeltem volna nemrég :D szinte ugyan ilyen ;)
Reeckatee Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Már nem fáj Reeckatee, adtam rá a monitoron keresztül, gyógy-gyógy puszit! :D És nem, aranyeret nem gyógyit! :lol: Oh köszönöm. Éreztem is olyan mintha kézzel elvették volna a fájdalamat. Mondcsak, fitymaszűkűletet tudsz gyógyítani? :rolleyes: :blink:
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Aha persze és mit mond?.: na figyelj ha arra a csajra mersz nézni kiszúrom a szemed!? :blink: A saját tapasztalat? :rolleyes: :lol: :D Annyira azért nem fenyeget de felhívja a figyelmemet, hogy "ott az a csaj jól néz ki.." :D ;)
spzoli Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 csapatásra értettem, hogy nem volt sok :D mintha ugyan ilyen képet linkeltem volna nemrég ;) szinte ugyan ilyen :D de úgy próbálj belenézni a kerékjáratba... :rolleyes: tegnap am alig bírtam bejönni a fekvőn, még jó h volt lendület, mert az egész alja felfeküdt. aztán éjjel még mentem faterral egy kört, és lehetett látni hogy hol toltam végig a koptatóval a havat, meg hol haladt a kipuff :blink: :lol:
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Mármint az osztályból a sok részeg... :rolleyes: csapatásra értettem, hogy nem volt sok ;) tegnapi mókázás :D mintha ugyan ilyen képet linkeltem volna nemrég :D szinte ugyan ilyen ;) na ezt jol megcsináltam, leírtam vagy 3x :D :D :blink: nekem eleve peresebb gumikvannak, mint a gyári méret, így nekem mi ültetés kellene? rugó nem is lenne benne,hogy a tiéd ültetését elérje :lol: :lol:
zotya975 Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 neem ilyen egyszerre volt a ball lábamon, meg a jobb kezemen :blink: és élek :lol: te is fogsz :D Egyszerre a bal lábon, és a jobb kézen? Ne ezt meséld csek e! Kötötted a cipöfűzőt amikor ráesett a tégla? :rolleyes:
Novy Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Egyszerre a bal lábon, és a jobb kézen? Ne ezt meséld csek e! Kötötted a cipöfűzőt amikor ráesett a tégla? :rolleyes: belerugtaz ágy lábába, meg valamit nemtudtam megfogni endesen és odacsapta az ujjamat is egy két nap alatt asszem
rtomi Elküldve December20, 2009 Elküldve December20, 2009 Te mennyivel mentél egy helyben? Én 120-szal. Új rekord. :rolleyes: :blink: Nekem eddig 230 a rekord egyhelyben. (és 4 kerék hajtott) :lol:
Recommended Posts