Dáwid Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 hát az a W ettől olyan távol áll, hogy nem is tudom kifejezni :rolleyes: http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Pedig létezik. A 2-es passatba pl a syncro felirat a hátsó szélvédő fűtőszálából van kialakítva. :rolleyes: Dáwid erről mesélt multkor nekem msnen... :blink: ledöbbentem :lol:
Novy Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Dáwid erről mesélt multkor nekem msnen... :rolleyes: ledöbbentem :blink: én is, d mentségemre a képen az 1es szerepel nem?
Dáwid Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 most nézem... ebben a videóban is imprezázzák.. :rolleyes: nem mondtam semmit az előző hszben :lol: :blink:
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 én is, d mentségemre a képen az 1es szerepel nem? igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol:
Novy Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol: azt én is néztem de életemben nem láttam még ilyen mocisat, ezt a hangot nem lehet nem felismerni :D
zotya975 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/ Azért az tetszik ahogy elindul összkerékkel havas úton, amúgy is csípem ezt a csávót. :rolleyes:
Dáwid Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol: jah biztos nem használják sűrűn... ;) :D
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Küldtem nektek a rádiómaxon az ace of basetól egy számot :rolleyes: :blink:
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/ Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: ... de 'szépen' áll az a kézifékkar :blink: :lol: :D Az a kartámasz teeeee ;)
Dáwid Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: A himbák végéig :blink: :lol:
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: Az a kartámasz teeeee :blink: Jaaaa... akkormeg luxuuuus vazeeee :lol:
webshark Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Igazából azért dühöngök, mert az övtáska el sem mozdult a héten az előszobából, van egy kölün tartó benne a személyinek-jogsinak-TAJ-kártyának azt szoktam kivenni ha kocsi nélkül megyek, hogy ne legyen nálam felesleges irat. Na most ami nálam volt azt nem hagytam el, de az összes többi eltünt az előszobából. :blink: Egyszerüen nem értem. De már utánnajártam, zöldkártyán nem lehet pótolni azt újra kell csináltatni, forgalmi a régi fajta 6 ezer az új 12, nem tudom nekem milyen volt. Kell még az adókártya az 2 ezer, bankártya nem érdekel abból van másik. A csekkek voltak még benne a kötelezőröl, arról elméletileg ingyen ad igazolást a biztosító. Igazából tele volt az egész de olyan ideges vagyok nem is emlékszem mik voltak még benne ezeken kívül. :rolleyes: Egyszerűen foggalmam sincs hol hagyhattam el őket. csak nyugi, próbálj meg lecsillapodni... hátha előjön valamelyik. tarifák: szig, (ideiglenessel együtt 3000 Ft) tb.-kártya 2200 adókártya 2200 útlevél 10 000 de ha lopás volt és van jegyzőkönyv így ennyi- meg be kell menni jegyzőkönyveztetni. Elvesztés esetén a duplája!!
zotya975 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 csak nyugi, próbálj meg lecsillapodni... hátha előjön valamelyik. tarifák: szig, (ideiglenessel együtt 3000 Ft) tb.-kártya 2200 adókártya 2200 útlevél 10 000 de ha lopás volt és van jegyzőkönyv így ennyi- meg be kell menni Igazából vagy az összes jön elő, vagy semmi. Forgalmi-zöld kártya volt egy fóliában a csekkekkel, meg a bankárta-adókártya-meg még ki emlékszik rá milyen kártya+az asszonyról, gyerekekről fotó a másikban. A harmadik tok volt nálam, szerencsére átraktam ebbe a jogsit, hátha kell. Személyi, szig. lakcímkártya TB-kártya megvan. Az előbb másztam be akutyaólba, hátha kiesett valahol, és őkelme bevitte, de nincs ott. Nem is érdekelne, ha tudnám, hogy a tecsóban elhagytam, vagy valahol, de hogy a lakásból tűnik el...
daykiller Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Csináltam 2db 5 chippes ledes foglalatot, behajítottam a BC-be ééss.. valami ááálllaat. :blink: Sokkal élesebben látni a szöveget, nem zavar így se a fényerő és akár egy is be tudná világítani, ha középen lenne. Mert az egyik marhanehezen akart belemenni a helyére, és kipróbáltam eggyel. Kipróbáltam még úgy is, hogy egyik helyen bent az új a másikban a régi. Elnyomta a sima 1 chippes fényét. Úgy világított, mint amikor bent sem volt a régi egy chippes. :rolleyes:
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 3 utcával arrébb kaptam csak parkolóhelyet mert sehova nem lehet megállni ahol eddig. :rolleyes: :lol: Az út szélén lett volna egy hely egy hókupac mellett de épp, hogy befértem de az orra megakadt benne és valami pattant egy jó nagyot. Azt hittem a lököst a vállamon kell hazahoznom. Látszólag semmi baja de majd meglátom holnap. :blink:
zotya975 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 3 utcával arrébb kaptam csak parkolóhelyet mert sehova nem lehet megállni ahol eddig. :rolleyes: :lol: Az út szélén lett volna egy hely egy hókupac mellett de épp, hogy befértem de az orra megakadt benne és valami pattant egy jó nagyot. Azt hittem a lököst a vállamon kell hazahoznom. Látszólag semmi baja de majd meglátom holnap. :blink: Nálunk(tudod az f astránál :D ) a koptató résznél van 4 ponton rögzítve a lökös a kasztnihoz. Aztán a sok járdaszigethez állásnál, vagy méginkább amikor vissztolatok, mert hallom, hogy leér akkor szokott pattogni. A multkor nézem hogy a 4 rögzítésből 4 sehol azt se tudom mi volt ott. Most felkábelkötegelőztem, így legalább az pattan el, nem a lökös. Nézd meg hátha neked is van valami alsó rögzítés ami el tud engedni.
spzoli Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 miért kell olyan közel állni hogy felakadjon az eleje? inkább sétálok 500m...
Opeles90 Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Nekem is volt már ilyen... hogy kattant az eleje.. de szidtam magam.. :rolleyes: De nem lett semmi gáz. Megint munkába ülök.... :blink: :D De legalább szép lesz a kasztni tavasszal :lol:
zotya975 Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 miért kell olyan közel állni hogy felakadjon az eleje? inkább sétálok 500m... Igazából néhány helyen pölö a tecsónál a kerékfújónál olyan magas a járdaszegély hogy ha normálisan odaálok ültetés nélkül is fönnakad. Ahol lehet meg úgyis a parkoló üres távoli végében állok nehogy összekarcolják/nekinyissák az ajtót.
rtomi Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :blink:
invictus Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :blink: Az tényleg jó. :lol: Itt a környéken valahol?
Opeles90 Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :lol: hogy csináltad? :blink: az kurvajó....
rtomi Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 hogy csináltad? :blink: az kurvajó.... Nincs hozzá számla. :lol: A régi meg nemtom mitől birta eddig. Augusztusban volt egy éve,hogy ezzel vettem a kocsit. Akkor volt 22%-os az akku. :rolleyes: A töltés és a gyujtás pöpec. Eddig szerencsém volt. Azért vettem az újat,hogy,ha netán bekakál a régi akkor egyből lehessen cserélni. Ennyiért meg vétek lett volna nem megvenni.
Recommended Posts