Dáwid Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 hát az a W ettől olyan távol áll, hogy nem is tudom kifejezni :rolleyes: http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Pedig létezik. A 2-es passatba pl a syncro felirat a hátsó szélvédő fűtőszálából van kialakítva. :rolleyes: Dáwid erről mesélt multkor nekem msnen... :blink: ledöbbentem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Dáwid erről mesélt multkor nekem msnen... :rolleyes: ledöbbentem :blink: én is, d mentségemre a képen az 1es szerepel nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 most nézem... ebben a videóban is imprezázzák.. :rolleyes: nem mondtam semmit az előző hszben :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 én is, d mentségemre a képen az 1es szerepel nem? igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol: azt én is néztem de életemben nem láttam még ilyen mocisat, ezt a hangot nem lehet nem felismerni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/ Azért az tetszik ahogy elindul összkerékkel havas úton, amúgy is csípem ezt a csávót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 igen, csak a sima. Videóban amikor beül... de 'szépen' áll az a kézifékkar :rolleyes: :blink: :lol: jah biztos nem használják sűrűn... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Küldtem nektek a rádiómaxon az ace of basetól egy számot :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 http://totalcar.hu/tv/2004/01/10/Totalcar_...ssat_II_Syncro/ Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: ... de 'szépen' áll az a kézifékkar :blink: :lol: :D Az a kartámasz teeeee ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: A himbák végéig :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tiv cartárs keze alatt (7:20 ->) vajon a motra meddig birta volna? :rolleyes: Az a kartámasz teeeee :blink: Jaaaa... akkormeg luxuuuus vazeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 :rolleyes: (katt a szmájlira) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Igazából azért dühöngök, mert az övtáska el sem mozdult a héten az előszobából, van egy kölün tartó benne a személyinek-jogsinak-TAJ-kártyának azt szoktam kivenni ha kocsi nélkül megyek, hogy ne legyen nálam felesleges irat. Na most ami nálam volt azt nem hagytam el, de az összes többi eltünt az előszobából. :blink: Egyszerüen nem értem. De már utánnajártam, zöldkártyán nem lehet pótolni azt újra kell csináltatni, forgalmi a régi fajta 6 ezer az új 12, nem tudom nekem milyen volt. Kell még az adókártya az 2 ezer, bankártya nem érdekel abból van másik. A csekkek voltak még benne a kötelezőröl, arról elméletileg ingyen ad igazolást a biztosító. Igazából tele volt az egész de olyan ideges vagyok nem is emlékszem mik voltak még benne ezeken kívül. :rolleyes: Egyszerűen foggalmam sincs hol hagyhattam el őket. csak nyugi, próbálj meg lecsillapodni... hátha előjön valamelyik. tarifák: szig, (ideiglenessel együtt 3000 Ft) tb.-kártya 2200 adókártya 2200 útlevél 10 000 de ha lopás volt és van jegyzőkönyv így ennyi- meg be kell menni jegyzőkönyveztetni. Elvesztés esetén a duplája!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 csak nyugi, próbálj meg lecsillapodni... hátha előjön valamelyik. tarifák: szig, (ideiglenessel együtt 3000 Ft) tb.-kártya 2200 adókártya 2200 útlevél 10 000 de ha lopás volt és van jegyzőkönyv így ennyi- meg be kell menni Igazából vagy az összes jön elő, vagy semmi. Forgalmi-zöld kártya volt egy fóliában a csekkekkel, meg a bankárta-adókártya-meg még ki emlékszik rá milyen kártya+az asszonyról, gyerekekről fotó a másikban. A harmadik tok volt nálam, szerencsére átraktam ebbe a jogsit, hátha kell. Személyi, szig. lakcímkártya TB-kártya megvan. Az előbb másztam be akutyaólba, hátha kiesett valahol, és őkelme bevitte, de nincs ott. Nem is érdekelne, ha tudnám, hogy a tecsóban elhagytam, vagy valahol, de hogy a lakásból tűnik el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Csináltam 2db 5 chippes ledes foglalatot, behajítottam a BC-be ééss.. valami ááálllaat. :blink: Sokkal élesebben látni a szöveget, nem zavar így se a fényerő és akár egy is be tudná világítani, ha középen lenne. Mert az egyik marhanehezen akart belemenni a helyére, és kipróbáltam eggyel. Kipróbáltam még úgy is, hogy egyik helyen bent az új a másikban a régi. Elnyomta a sima 1 chippes fényét. Úgy világított, mint amikor bent sem volt a régi egy chippes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 3 utcával arrébb kaptam csak parkolóhelyet mert sehova nem lehet megállni ahol eddig. :rolleyes: :lol: Az út szélén lett volna egy hely egy hókupac mellett de épp, hogy befértem de az orra megakadt benne és valami pattant egy jó nagyot. Azt hittem a lököst a vállamon kell hazahoznom. Látszólag semmi baja de majd meglátom holnap. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 3 utcával arrébb kaptam csak parkolóhelyet mert sehova nem lehet megállni ahol eddig. :rolleyes: :lol: Az út szélén lett volna egy hely egy hókupac mellett de épp, hogy befértem de az orra megakadt benne és valami pattant egy jó nagyot. Azt hittem a lököst a vállamon kell hazahoznom. Látszólag semmi baja de majd meglátom holnap. :blink: Nálunk(tudod az f astránál :D ) a koptató résznél van 4 ponton rögzítve a lökös a kasztnihoz. Aztán a sok járdaszigethez állásnál, vagy méginkább amikor vissztolatok, mert hallom, hogy leér akkor szokott pattogni. A multkor nézem hogy a 4 rögzítésből 4 sehol azt se tudom mi volt ott. Most felkábelkötegelőztem, így legalább az pattan el, nem a lökös. Nézd meg hátha neked is van valami alsó rögzítés ami el tud engedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 miért kell olyan közel állni hogy felakadjon az eleje? inkább sétálok 500m... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nekem is volt már ilyen... hogy kattant az eleje.. de szidtam magam.. :rolleyes: De nem lett semmi gáz. Megint munkába ülök.... :blink: :D De legalább szép lesz a kasztni tavasszal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 miért kell olyan közel állni hogy felakadjon az eleje? inkább sétálok 500m... Igazából néhány helyen pölö a tecsónál a kerékfújónál olyan magas a járdaszegély hogy ha normálisan odaálok ültetés nélkül is fönnakad. Ahol lehet meg úgyis a parkoló üres távoli végében állok nehogy összekarcolják/nekinyissák az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :blink: Az tényleg jó. :lol: Itt a környéken valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Vadi új 60 Ah-ás VARTA akkut vettem a kocsiba 10 ezerért. Az jó nem? :rolleyes: A mostani ami benne van 2000 Augusztusi. :lol: hogy csináltad? :blink: az kurvajó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 hogy csináltad? :blink: az kurvajó.... Nincs hozzá számla. :lol: A régi meg nemtom mitől birta eddig. Augusztusban volt egy éve,hogy ezzel vettem a kocsit. Akkor volt 22%-os az akku. :rolleyes: A töltés és a gyujtás pöpec. Eddig szerencsém volt. Azért vettem az újat,hogy,ha netán bekakál a régi akkor egyből lehessen cserélni. Ennyiért meg vétek lett volna nem megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts