spzoli Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ti is érzitek a pörgést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 :rolleyes: Keményen nyomja akkor a srác. Láthattad tegnap este is.....sztem csak a bólyás szlalomozást akarta leutánozni, de az egyik betonoszlop ijedtében elkapta a kormányt hősünk kárára... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ti is érzitek a pörgést? én éreztem a pörgést, csak kicsit ütős lett a vége :blink: Vettem egy maszkot, meg egy lámpát. A srác olyan sárvédőt hozott amit legszívesebben föltoltam volna neki... Olyan az enyém is megvan :lol: Most úgy néz ki hogy nem teszem rendbe teljesen, csak kalapálok annyi helyet hogy a fényszórót meg az indexet be tudjam tolni, aztán had'cójjon. Ha lesz pénzem rendesen megcsinálom, addig meg annyira hogy a rendőr ne intézze az helyszíni-életfogytiglani-fejbelövést ha meglát. Lökös marad majd, csak egy kis repedés lett rajta meg a horzsolás, de szépen kilökte magát. Majd jövőre be lesz fejezve :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Láthattad tegnap este is.....sztem csak a bólyás szlalomozást akarta leutánozni, de az egyik betonoszlop ijedtében elkapta a kormányt hősünk kárára... :D nem, még nem jutottam oda :blink: pedig kinéztem egy szép hosszú, soksávos, városon kívüli utat. Oda indultunk kicsit forgolódni :rolleyes: csak nem értünk oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_klima-3291640 Ha most állnék autóvásárlás elött akkor őt választanám szerintem, bár karcsunak találom nagyon az oraállást, de így képek alapján egészen egyben van a vas. Hát élőben meg letörnék mint a bili füle lehet! :lol: Ez hogyan 136paci? Nem úgy van, hogy a két literes nyócszelepes 125, a 16 szelepes meg 150? :rolleyes: Most jöttem meg Egerszalókról egész úton izgultam, ott van 10 centi hó. Aztán ahogy közeledtünk, úgy fogyott a hó is meg a lelkesedés is, na ma se lesz csúszkállás. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 én éreztem a pörgést, csak kicsit ütős lett a vége :lol: Vettem egy maszkot, meg egy lámpát. A srác olyan sárvédőt hozott amit legszívesebben föltoltam volna neki... Olyan az enyém is megvan ;) Most úgy néz ki hogy nem teszem rendbe teljesen, csak kalapálok annyi helyet hogy a fényszórót meg az indexet be tudjam tolni, aztán had'cójjon. Ha lesz pénzem rendesen megcsinálom, addig meg annyira hogy a rendőr ne intézze az helyszíni-életfogytiglani-fejbelövést ha meglát. Lökös marad majd, csak egy kis repedés lett rajta meg a horzsolás, de szépen kilökte magát. Majd jövőre be lesz fejezve :D :rolleyes: sok sikert, elég izmosak ott a lemezek Ez hogyan 136paci? Nem úgy van, hogy a két literes nyócszelepes 125, a 16 szelepes meg 150? :blink: Most jöttem meg Egerszalókról egész úton izgultam, ott van 10 centi hó. Aztán ahogy közeledtünk, úgy fogyott a hó is meg a lelkesedés is, na ma se lesz csúszkállás. :D X es moci csak 136 már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ez hogyan 136paci? Nem úgy van, hogy a két literes nyócszelepes 125, a 16 szelepes meg 150? :rolleyes: Most jöttem meg Egerszalókról egész úton izgultam, ott van 10 centi hó. Aztán ahogy közeledtünk, úgy fogyott a hó is meg a lelkesedés is, na ma se lesz csúszkállás. :blink: Ez x20xev...ami már bőven nem ugyanaz mint a c20xe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_klima-3291640 Ha most állnék autóvásárlás elött akkor őt választanám szerintem, bár karcsunak találom nagyon az oraállást, de így képek alapján egészen egyben van a vas. Hát élőben meg letörnék mint a bili füle lehet! :rolleyes: magyar átlagember 10-12ezret megy évente... számolj utánna 12*12000 = 144.000 :blink: (persze ez csak kereskedői duma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 sok sikert, elég izmosak ott a lemezek elég erős a lóf.szt. :D :lol: akkor nem kéne kalapálni :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 elég erős a lóf.szt. :D :lol: akkor nem kéne kalapálni :rolleyes: :blink: Na ja, pont a lámpák környékén nincs semmi nagyon erős anyag...legfeljebb kicsi a kalapács ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Na ja, pont a lámpák környékén nincs semmi nagyon erős anyag...legfeljebb kicsi a kalapács :D sikerült pont a puha részen elkapni. Ott a lökös mögötti rendes merevítés már nincs... :lol: viszont a ledes helyzetjelző még világít ;) :D jó cucc. :rolleyes: holnap még nem lesz időm rá, de szombaton nekiugrok :blink: kalapács-mérettel nincs gond. 5 kilóstól a kindertojás-méretig van minden ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 sikerült pont a puha részen elkapni. Ott a lökös mögötti rendes merevítés már nincs... :D viszont a ledes helyzetjelző még világít :D ;) jó cucc. :rolleyes: holnap még nem lesz időm rá, de szombaton nekiugrok :blink: kalapács-mérettel nincs gond. 5 kilóstól a kindertojás-méretig van minden :D Akkor nem fogsz unatkozni ;) Öltözz fel jól, mert befog fagyni a... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ta-dááám!!! :blink: Mér hetek óta készülödtem, aztán majdnem lemaradtam róla. :rolleyes: Hétvégén kap valamit a tecsóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Akkor nem fogsz unatkozni :D Öltözz fel jól, mert befog fagyni a... :rolleyes: készülés lesz. Optikát húzunk holnaptól :D Érdekes hogy elméletileg 5 fok alatt nem lehet optikázni, tőlünk meg mindig télen rendelnek ilyen hálózatot ;) ;) szal nyomvonal kültéren aknában-tetőkön, épület falán stb. úgyhogy hűvösből készülök :blink: az a cucc jó lesz kopácsolni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Na ja, pont a lámpák környékén nincs semmi nagyon erős anyag...legfeljebb kicsi a kalapács :rolleyes: lámpa alatt eléggé erős aza fém szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ez a nagy élet... ja a jóárasított trabi senkink se kell?? jovan le se sz@rjátok, többet se teszek fel képet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ez a nagy élet... ja a jóárasított trabi senkink se kell?? jovan le se sz@rjátok, többet se teszek fel képet :rolleyes: mert kivételesen szar poén volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ez a nagy élet... ja a jóárasított trabi senkink se kell?? jovan le se sz@rjátok, többet se teszek fel képet :rolleyes: Bocsika de nem izgultam rá a préselt bilivasra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Srácok! Óriási kérésem lenne. Akinek pont van kibontott, helyet foglalós (VDO) fordulatszámmérős műszeregysége, azt megkérném arra, hogy csináljon már a fordulatszámmutató alatt található kis elektronikáról fotót, valamint ha nem látszik a képen, akkor az IC(-k) típusát leírhatná nekem! Köszi előre is annak, aki megteszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 mert kivételesen szar poén volt :lol: Bocsika de nem izgultam rá a préselt bilivasra :blink: volt ott több kép is... nemigaz, hogy egyikre se lehetett volna reagálni,most igenis sértve érzem magam :rolleyes: Srácok! Óriási kérésem lenne. Akinek pont van kibontott, helyet foglalós (VDO) fordulatszámmérős műszeregysége, azt megkérném arra, hogy csináljon már a fordulatszámmutató alatt található kis elektronikáról fotót, valamint ha nem látszik a képen, akkor az IC(-k) típusát leírhatná nekem! Köszi előre is annak, aki megteszi! :D mindjárt megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 volt ott több kép is... nemigaz, hogy egyikre se lehetett volna reagálni,most igenis sértve érzem magam :rolleyes: mindjárt megnézem valami 3dimenziós trabi nem vót? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 mert kivételesen szar poén volt :rolleyes: Ja, akkor jó, azt hittem mindenki röhög, csak én nem értem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Dita most hívott hogy elment hibakód olvastatni, és nem tudták kiszedni belőle. Előzőleg is már vagy 3-an próbálták kivillogtatni is, de nem hajlandó kommunikálni velük az eszköz. Lehet hogy maga az ECU halta meg magát? Vagy létezik olyan hogy nem kommunikál semmivel? Ma reggel sem indult a gépezet :rolleyes: Valakinek volt már hasonló, "időnként nem indul, de ha mégis beindul akkor sem kommunikál" jellegű problémája? Tegnap még azért nem ment a dolog, mert olyan helyre mentem ahol csak a 2000. utániakat tudják kiolvasni. "Házilag" kivillogtatni nem sikerült, pedig többen is próbálkoztak vele. Egyszerűen egyet villant és eltűnt róla a hibajelző lámpa, ennyi volt az eredmény. :blink: Ma 2 órámba és 4000.-Ft.-omba került, hogy megmondják, ugyan kommunikál az olvasóval, de nincs benne hibakód. :lol: Ezt azért sem értem, mert mikor elhoztam volt rángatós időszaka, akkor pl. bevillant a hibajelző lámpa. Az vajon hová lett belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 volt ott több kép is... nemigaz, hogy egyikre se lehetett volna reagálni,most igenis sértve érzem magam :rolleyes: engem sosem érdekeltek a munkagépek...a szeméthalomra meg megintcsak mit mondhatnék? sokkal több olyan dolog van ami miatt lehet sértettnek éreznie magát az embernek....ezek speciel elég kicsinyes problémák, hogy nem reagáltatok a kommentemre Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 volt ott több kép is... nemigaz, hogy egyikre se lehetett volna reagálni,most igenis sértve érzem magam :rolleyes: Most jöttem meg, első a fórum, aztán a család, csak éppen visszaolvasok. :blink: Amúgy én is kérdeztem a multkor egy kis infót a fejhalgatókról, mégse sértődtem, meg hogy le sem tojtak, pedig van itt pár elektrozseni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts