Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Racing bazaron láttam múltkor maszkokat, asszem piros volt mind2, sima és gsi is. Lámpit vegyél patacsiéknál occsóért. Sárvédőre is aszondom racing bazar, sok a bontós astra, van piros bőven. Köszi. Felhívtam a szokásos bontómat, ott a srác asszondta hogy tető van 15-ért, sárvédője 5-ért, lámpi szintén 5-ért. A cumis része alattuk lesz attól félek :blink: récingbazárt még nem néztem de megyek :rolleyes:
invictus Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Köszi. Felhívtam a szokásos bontómat, ott a srác asszondta hogy tető van 15-ért, sárvédője 5-ért, lámpi szintén 5-ért. A cumis része alattuk lesz attól félek :blink: récingbazárt még nem néztem de megyek :rolleyes: Kell talán húzni a nyúlványt? :lol:
Reeckatee Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: Épp most akartam ajánlani neked egy endzsint de neked a DR sem való :D Sajnálom a pirosat... :lol:
daykiller Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Köszi. Felhívtam a szokásos bontómat, ott a srác asszondta hogy tető van 15-ért, sárvédője 5-ért, lámpi szintén 5-ért. A cumis része alattuk lesz attól félek :blink: récingbazárt még nem néztem de megyek :rolleyes: Rohadék nagy szerencséd, hogy nincs lufi a kocsiban. Az enyém ilyentől már tuti, hogy durran. :lol:
Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Kell talán húzni a nyúlványt? :lol: Ahogy belenéztem a lyukon igen :blink: MHT-t áttolta az oszlop a másik oldalra, meg is emelte a sárvédő fölé. A húzást talán okosban el tudom intézni egy ismerőssel. még nem nyitottam ki az elejét, féltem hogy nem tudom visszacsukni úgyhogy inkább hagytam. Folyni semmi nem folyt, itthonról voltam vagy 2 km-re, inkább hazagurultam. Épp most akartam ajánlani neked egy endzsint de neked a DR sem való ;) Sajnálom a pirosat... :D Én is sajnálom. nem a DR miatt volt ez sem :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: http://pics.coldline.hu/pics/12044-20091216-5IkA0I.jpg Vazze! :lol: :D ;) Hálistennek hogy nem lett bajod! Aúú... ;) Lali... az a kombi bódé megvan még? amit pár hete mutattál... Abból össze lehetne dobni ezt. Meg lehetne csinálgatni. Nem? :D
Breki Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Dáwid! Nem kell a maszk meg a lökös??? Nem mondtam, hogy fizess érte! Segítségről volt szó!!!
Alex0403 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: Fényezést megcsinálom hiper olcsón (sajna csak ebben tudok segíteni :lol: ).... vatera.hu Ott láttam egy csomó F-es alkatrészt...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Dáwid! Nem kell a maszk meg a lökös??? Nem mondtam, hogy fizess érte! Segítségről volt szó!!! Fényezést megcsinálom hiper olcsón (sajna csak ebben tudok segíteni :blink: ).... vatera.hu Ott láttam egy csomó F-es alkatrészt... Köszikösziköszi mindenki, egy kicsit lassítsunk mert még csak a racingbazárig jutottam, meg a szomszéd szobáig mert apám hazajött. Köszi breki, majd lehet hogy kell, de ahogy elnéztem pont a lökös ami visszarúgta magát szépen, teljesen visszatette magát az eredeti állapotába, a maszk meg megvan, csak a patentjait nem néztem még meg, bár gondolom törött. Kösziu szépen, holnap többet látok majd :rolleyes:
Breki Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Köszikösziköszi mindenki, egy kicsit lassítsunk mert még csak a racingbazárig jutottam, meg a szomszéd szobáig mert apám hazajött. Köszi breki, majd lehet hogy kell, de ahogy elnéztem pont a lökös ami visszarúgta magát szépen, teljesen visszatette magát az eredeti állapotába, a maszk meg megvan, csak a patentjait nem néztem még meg, bár gondolom törött. Kösziu szépen, holnap többet látok majd :rolleyes: Rendben! Ha kell szólj, és viheted... :blink:
conquistador Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Nem... :rolleyes: Ez a tehetség! :blink: Viszont milyen faca a motorvédő lemeze :lol:
astrásgyerek Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: .. Bakker... ha újítani akarod van más módja is :lol: De legalább a kutyus túlélte... ez egy jó pont :D És hogy neked sem lett bajod, az meg a másik! Sajnálom a történteket!
Reeckatee Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Köszikösziköszi mindenki, egy kicsit lassítsunk mert még csak a racingbazárig jutottam, meg a szomszéd szobáig mert apám hazajött. Köszi breki, majd lehet hogy kell, de ahogy elnéztem pont a lökös ami visszarúgta magát szépen, teljesen visszatette magát az eredeti állapotába, a maszk meg megvan, csak a patentjait nem néztem még meg, bár gondolom törött. Kösziu szépen, holnap többet látok majd :rolleyes: Ha gondolod besegíthetek én is valamivel. Pl megmérjem a vérnyomásod? Olyan jó látni, hogy egyből mindenki dobja a helpet. Isten Áldjon meg mindenkit :blink:
Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Nah ezért szeretem ezt a fórumot :lol: :rolleyes: köszi mindenkinek mégegyszer :blink:
Opeles90 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Tényleg tök jó látni hogy mindenki próbál segíteni :blink: Akkor ha úgy alakul, szólj és szétnézek a bontódba itt. Végülis csak közel van, és nem kerül semmibe se kimenni. :lol: Dokibácsi! nekem mérhetnél 1et...mostanába fáj a fejem mint a veszedelem :rolleyes:
Reeckatee Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Tényleg tök jó látni hogy mindenki próbál segíteni :blink: Akkor ha úgy alakul, szólj és szétnézek a bontódba itt. Végülis csak közel van, és nem kerül semmibe se kimenni. :lol: Dokibácsi! nekem mérhetnél 1et...mostanába fáj a fejem mint a veszedelem :rolleyes: S a munka is kezdett az ivás róvására menni kitaláltam?
Opeles90 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 S a munka is kezdett az ivás róvására menni kitaláltam? :rolleyes: :blink: a gépezés, az ivás, autózás, és az autózás közbeni ivás és gépezés rovására nem megy semmi :lol:
Reeckatee Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Nah ezért szeretem ezt a fórumot :lol: :rolleyes: köszi mindenkinek mégegyszer :blink: A Ribit mivel fogod kiengesztelni? Mit kap majd fájdalomdíjként?
Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 A Ribit mivel fogod kiengesztelni? Mit kap majd fájdalomdíjként? egy bólogatós kutyát, meg egy kis villanyoszlopot :D :blink: Meg azt ami kell rá :rolleyes: erről aztán télleg nem ő tehet :lol:
daykiller Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 egy bólogatós kutyát, meg egy kis villanyoszlopot :D :lol: Meg azt ami kell rá :rolleyes: erről aztán télleg nem ő tehet :D Vigasztalásképpen elmesélem én is a mai történetemet, ami Invinek már unalmas ;) Ma reggel, -4.5 fok, zebra felfestés, asztra orra kitolódik, gyorsan egyenesbe kormány, hogy ne kapjon oldalütést a futómű a padkától. :blink: Így felmentem a járdára. Ott rendszeresen parkolnak amúgy autók, de most pont nem. Megúsztam. ;)
Laleekirály Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Vazze! :lol: :D ;) Hálistennek hogy nem lett bajod! Aúú... :D Lali... az a kombi bódé megvan még? amit pár hete mutattál... Abból össze lehetne dobni ezt. Meg lehetne csinálgatni. Nem? :D Igen megvan :rolleyes: Nah ezért szeretem ezt a fórumot :D :blink: köszi mindenkinek mégegyszer ;) Ha mégiscsak elkocsikázol errefelé, akkor adok egy telszámot, hívd fel, olcsón adja a dolgokat. Most szólt, hogy van párban lámpája 6e-ért stb... Lehet vele egyezkedni.
astrásgyerek Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 egy bólogatós kutyát, meg egy kis villanyoszlopot :D :blink: Meg azt ami kell rá :rolleyes: erről aztán télleg nem ő tehet ;) szegény autó... most kapott "új" mocit, épp kezdett örülni az új szívének, erre kap egy ráncfelvarrást is az orrára :lol: :D Még jó, hogy itt van Reeckatee, legalább aszisztálhat ;) :D :D
daykiller Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 szegény autó... most kapott "új" mocit, épp kezdett örülni az új szívének, erre kap egy ráncfelvarrást is az orrára :blink: :lol: Még jó, hogy itt van Reeckatee, legalább aszisztálhat :D ;) ;) Ezzel lehet nem mondtál hülyeséget egyébként. :rolleyes: Ráncfelvarrhatná a facelift-mentes gépkocsiját. :D
Opeles90 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Igen megvan :rolleyes: Ha mégiscsak elkocsikázol errefelé, akkor adok egy telszámot, hívd fel, olcsón adja a dolgokat. Most szólt, hogy van párban lámpája 6e-ért stb... Lehet vele egyezkedni. annak az orrán is voltak jó cumók :blink: csak az fehér... de végsőmegoldásban jó :lol:
Dáwid Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Igen megvan :rolleyes: Ha mégiscsak elkocsikázol errefelé, akkor adok egy telszámot, hívd fel, olcsón adja a dolgokat. Most szólt, hogy van párban lámpája 6e-ért stb... Lehet vele egyezkedni. A lámpa lehet hogy érdekelne, de még megnézem a közelebbi lehetőségeket is. Most amúgy se tudok járni vele igazán, rendőr helyből kiszed... holnap elviszem ismerős lakatoshoz, és megbambuljuk a dolgot. Nála is van egy pár cucc amit párban cserélnek, és az egyik jó még az megmarad nála sokszor (pl lámpa :blink: ) majd holnap látok meg mindent :lol: köcc
Recommended Posts