Laleekirály Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hát fakkmá... nem arról volt szó hogy kipróbáljátok azokat az új csodaledeket? Akkor meg illik itt fotosoppóni?? :rolleyes: gyáá :lol: :D (viszont így már értem miért tűntek el az 50-es jelzések a színeseknél ;) ) Milyen alapos megfigyelő vagy! ;) Nekem fel se tűnt! :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ez ám a tehetség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hát fakkmá... nem arról volt szó hogy kipróbáljátok azokat az új csodaledeket? Akkor meg illik itt fotosoppóni?? :rolleyes: gyáá :blink: :lol: (viszont így már értem miért tűntek el az 50-es jelzések a színeseknél :D ) A cél az esztétikai tekintetben való vizsgálás volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ez ám a tehetség. Nem... :rolleyes: Ez a tehetség! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 A cél az esztétikai tekintetben való vizsgálás volt. :blink: Szóval sose tudom meg hogy néznek ki azok a ledek :rolleyes: de akkor is a fehér a nyerősös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Szóval sose tudom meg hogy néznek ki azok a ledek :blink: de akkor is a fehér a nyerősös :lol: Daykillerrel kidogoztunk egy nagyon tuti koncepciót, ami nem is igényel sok mókolást. Alapból mindent fehér, de egy adott fordulat felett a sebességmérő és a fordulatszámmérő bepirosodna. Szerintem zsír lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ez ám a tehetség. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nem... :rolleyes: Ez a tehetség! :blink: Hogyan tudta ezt összehozni...nyíl egyenes szakasz.... Elaludt? Vagy valaki lenyomta mint a bélyeget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Beruháztam egy hűtőmaszk mögötti gyári takaróra. Patacsiéknál 2100 volt. Teljesen jó, ahogy jöttem hazafele, eddig mindig 90 alá ment a hűtővíz (90-100 tempó, menetszél hűt rendesen), most azonban még a -2 fok mellett is bőven tartotta a 90 fokot, és sokkal jobban fűtött mint eddig szokott. Nekem tetszik. :rolleyes: erről beszéltünk de meddig :D csak igazunk volt ugye ugye? :blink: Na végre megvettem mindent Gizihez...(2 első, ill. hátsó lengéscsillapító, 2 hátsó fékdob, fékbetétszett, 2 munkahenger) Kihasználtam a 40% kedvezményt, így sztem elég jó áron vettem mindent. Az a lényeg, hogy ne tudjanak belekötni semmibe! A következő beruházásom komplett kuplungszett, kinéztem Sachs és 20e-ért kapom meg a 40% kedvezménnyel. Ez majd januárba. :D Novy! Kérdeztem a dobbetétet, 6e akárhány, mert arra nem nagyon van kedvezmény! A 40% csak kimondottan alkatrészekre van. az szép, kedvezmény nélkül is lehet máshonnan olcsóbban venni... na mindegy akkor riderauto ;) Csináltam egy montázst a műszerfalról, a legnépszerűbb színekből. Az alsó az eredeti, gyári sárga. Ki-ki döntse el melyik a legkorrektebb. :lol: hát a gyári nem ennyire sárga nekem azért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nem... :rolleyes: Ez a tehetség! :blink: bírom ezeket a béna képeket... de szinte az összes balesetről ilyen béna képeket csinálnak... egyébként ehhez nem kell sok, csak egy jó gumi, ami nyári, meg egy előzés,vagy egy kátyú :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 erről beszéltünk de meddig :lol: csak igazunk volt ugye ugye? :rolleyes: az szép, kedvezmény nélkül is lehet máshonnan olcsóbban venni... na mindegy akkor riderauto :D hát a gyári nem ennyire sárga nekem azért :blink: Vittem le kis fehér lapot, hogy manuálisan állítsak fehéregyensúlyt, de sajnos olyan sötétben nem lehet tökéletesen lefotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Daykillerrel kidogoztunk egy nagyon tuti koncepciót, ami nem is igényel sok mókolást. Alapból mindent fehér, de egy adott fordulat felett a sebességmérő és a fordulatszámmérő bepirosodna. Szerintem zsír lenne. :rolleyes: Ha ezt a koncepciót megosztanátok velünk, sztem ennek örülnénk egy páran. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ha ezt a koncepciót megosztanátok velünk, sztem ennek örülnénk egy páran. :rolleyes: Még erősen tervezés alatt áll és utána a tesztelés. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: http://pics.coldline.hu/pics/12044-20091216-5IkA0I.jpg micsináltál Te fiú? :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: Megy az új motorral, mi?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 micsináltál Te fiú? :lol: :D ;) kicsit ferdén állt egy beton oszlop és kiegyenesítettem :D amúgy kutyát kerültem csak a végére nem sikerült összeszedni... ahol elkezdtem kerülni még hó volt, ahol elindultam vissza ott meg már jég :blink: Tudom... a kutya puhább lett volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 kicsit ferdén állt egy beton oszlop és kiegyenesítettem :rolleyes: Ülj előre balázska. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 kicsit ferdén állt egy beton oszlop és kiegyenesítettem :D amúgy kutyát kerültem csak a végére nem sikerült összeszedni... ahol elkezdtem kerülni még hó volt, ahol elindultam vissza ott meg már jég :blink: Tudom... a kutya puhább lett volna :rolleyes: Raccsing? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Raccsing? :blink: nem, de oda indultam :rolleyes: csak elment tőle a kedvem, pedig olyan faca kis 2x3 sávos nem használt utat találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Asszem most egy időre nem a ledezés lesz a legnagyobb problémám :rolleyes: :blink: http://pics.coldline.hu/pics/12044-20091216-5IkA0I.jpg :D :lol: Bakker... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: CAR300-zal tudok szolgálni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: Racing bazaron láttam múltkor maszkokat, asszem piros volt mind2, sima és gsi is. Lámpit vegyél patacsiéknál occsóért. Sárvédőre is aszondom racing bazar, sok a bontós astra, van piros bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nah mi ez a csönd nem gyászolni, meg nem hót(am), inkább alkatrész ötleteket szórjatok :rolleyes: első rácsekkre: kéne ócóért sárvédő, egy jobbos fénycóró, mociháztető, lökös (nem tuti, lehet hogy még visszamegy) és hűtőmaszk. indexem legalább van. valaki ötletet? :blink: Hűtőmaszkom (zsír új, fényezetlen) meg lökösöm van fölösbe ha kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts