Dáwid Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Hát semmiféleképp nem akarom hogy kattogjon. És Gyárit...? Bontó? Ahha. Hát igazából Nemtudom hogy ott hozzábaszkurált-e valamihez a szerelő... :blink: gondolom hogy nem a helyén csinálta a teljes genetált :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 hejnekem!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 hejnekem!!! :blink: nekemííís. szeressük :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 nekemííís. szeressük :lol: :rolleyes: nemlehet, már csak 7van...és be kell osztani a hétköznapokra, bár holnap kocsmázás, szerdán meg buláj lesz....monnyuk még így is necces a mennyiség :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 gondolom hogy nem a helyén csinálta a teljes genetált ;) :rolleyes: Há'nem. Érdekes lett volna. Mimimi? sörözés megy? engem meg kihagytok? :D :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Há'nem. Érdekes lett volna. Mimimi? sörözés megy? engem meg kihagytok? :D :rolleyes: :blink: há nyiss egyet te is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 nemlehet, már csak 7van...és be kell osztani a hétköznapokra, bár holnap kocsmázás, szerdán meg buláj lesz....monnyuk még így is necces a mennyiség ;) Mi szombatra rendezünk egy szédülős sokat vigyorgós estét, de az még messze van :lol: egy van itthon de ma meg még vezetek :rolleyes: Kezdett elegem lenni a hidegből. Ma reggel is beültem, mire elértem a sarokig már befagyott a s.ggem de onnantól még kb 5 km mire elkezd fűteni a gép :blink: A pinyóból elővakartam egy remek ülésfűtéshuzatot amit fater még anno a trabiba szerkesztett magának. Gondoltam ha ott elég meleget csinált akkor az ide is jó lesz :D persze az a csatlakozó az nem igazán kompatibilis a jelenlegi szivargyújtóval :D tettem rá egy mostani csatit, biztivel, kipróbáltam bent 12 voltos tápról, aztán úgy döntöttem hogy felgyújtani inkább nem fogom az autót, annyira meleg nem kell :D ;) Hazafelé beugrottam a norautóba és beruháztam egy rendkívül dekoratív fekete cuccra nem egész kétezer pénzért. Úgy fűt hogy lehet hogy lentalszom. Jobb mint a szobám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mi szombatra rendezünk egy szédülős sokat vigyorgós estét, de az még messze van :lol: egy van itthon de ma meg még vezetek :rolleyes: Kezdett elegem lenni a hidegből. Ma reggel is beültem, mire elértem a sarokig már befagyott a s.ggem de onnantól még kb 5 km mire elkezd fűteni a gép :blink: A pinyóból elővakartam egy remek ülésfűtéshuzatot amit fater még anno a trabiba szerkesztett magának. Gondoltam ha ott elég meleget csinált akkor az ide is jó lesz :D persze az a csatlakozó az nem igazán kompatibilis a jelenlegi szivargyújtóval ;) tettem rá egy mostani csatit, biztivel, kipróbáltam bent 12 voltos tápról, aztán úgy döntöttem hogy felgyújtani inkább nem fogom az autót, annyira meleg nem kell :D ;) Hazafelé beugrottam a norautóba és beruháztam egy rendkívül dekoratív fekete cuccra nem egész kétezer pénzért. Úgy fűt hogy lehet hogy lentalszom. Jobb mint a szobám :D milyen jó hogy az si már 1km elteltével meleget fúvik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 há nyiss egyet te is :rolleyes: Nah. Nyitottam :blink: Német autó... Német sör... kell ennél több? Egy magyar nő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nah. Nyitottam :rolleyes: Német autó... Német sör... kell ennél több? Egy magyar nő :lol: huh most a nőkből kcisit elegem van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 huh most a nőkből kcisit elegem van :D Befigyel a buzulás? :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 huh most a nőkből kcisit elegem van :lol: Nekem már kezd elmúlni az elegemség... szeptemberben az excsajom... felrúgta a 3 éves kapcsolatunkat mert neki fontosabbak voltak a haverjai... :rolleyes: akkó mennyé akkó! Az astrát se szerette... meg Dáwidnak már meséltem.. állandóan kutatott benne... :blink: ha meg szóltam hogy ne tegye, besértődött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mi szombatra rendezünk egy szédülős sokat vigyorgós estét, de az még messze van :lol: egy van itthon de ma meg még vezetek :rolleyes: Kezdett elegem lenni a hidegből. Ma reggel is beültem, mire elértem a sarokig már befagyott a s.ggem de onnantól még kb 5 km mire elkezd fűteni a gép :blink: A pinyóból elővakartam egy remek ülésfűtéshuzatot amit fater még anno a trabiba szerkesztett magának. Gondoltam ha ott elég meleget csinált akkor az ide is jó lesz :D persze az a csatlakozó az nem igazán kompatibilis a jelenlegi szivargyújtóval ;) tettem rá egy mostani csatit, biztivel, kipróbáltam bent 12 voltos tápról, aztán úgy döntöttem hogy felgyújtani inkább nem fogom az autót, annyira meleg nem kell :D ;) Hazafelé beugrottam a norautóba és beruháztam egy rendkívül dekoratív fekete cuccra nem egész kétezer pénzért. Úgy fűt hogy lehet hogy lentalszom. Jobb mint a szobám :D ósonba néztem én is 1990ért, de nem vettem meg.. hiba volt? :D csüt hajnalban 03:50körül el kell indulni, nemhiszem, hogy meleg lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nekem már kezd elmúlni az elegemség... szeptemberben az excsajom... felrúgta a 3 éves kapcsolatunkat mert neki fontosabbak voltak a haverjai... :rolleyes: akkó mennyé akkó! Az astrát se szerette... meg Dáwidnak már meséltem.. állandóan kutatott benne... :blink: ha meg szóltam hogy ne tegye, besértődött. nekem egy kicsit összetettebb. most nem írnám le. a lényeg ennyi: :lol: :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nah holnap kezdem szétbombázni az autót, mert még a héten jó lenne elvinni műszakira! Látom egy csomó helyen esik a hó, itt valszeg azért nem, mert még nekem nincs kész és megvárja, hogy majd akkor fog esni, ha Gizivel tudok majd száguldozni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 nekem egy kicsit összetettebb. most nem írnám le. a lényeg ennyi: :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) Végeredményben, nekem is. Nagyon nagyon így ahogy mutattad a szmájlikkal. Ahogy mondják a bölcsek, tényleg csak 1 hajszál van a szerelem és a gyűlölet között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Végeredményben, nekem is. Nagyon nagyon így ahogy mutattad a szmájlikkal. elég lájtos kifejezés ez a 2féle smile....szánalmas és gusztustalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nekem már kezd elmúlni az elegemség... szeptemberben az excsajom... felrúgta a 3 éves kapcsolatunkat mert neki fontosabbak voltak a haverjai... :rolleyes: akkó mennyé akkó! Az astrát se szerette... meg Dáwidnak már meséltem.. állandóan kutatott benne... :blink: ha meg szóltam hogy ne tegye, besértődött. Mi jól megvagyunk. 3 hónap múlva leszünk 3 évesek! :lol: Ő szereti Gizit, de köztük is megvan az az egészséges féltékenység! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 elég lájtos kifejezés ez a 2féle smile....szánalmas és gusztustalan. Mondom....van megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mondom....van megoldás. Ádám, szeritem most anyukád félrenyelte az esti sütijét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mi jól megvagyunk. 3 hónap múlva leszünk 3 évesek! :blink: Ő szereti Gizit, de köztük is megvan az az egészséges féltékenység! :lol: :rolleyes: Maradjon is így :D elég lájtos kifejezés ez a 2féle smile....szánalmas és gusztustalan. hmm... igen. és a legundorítóbb hogy utánna vagy 1 hónap elteltével fel akart hívni az anyja, hogy adjam meg a honlapjának a felhasználói nevét meg kódját, mert az ex új pasija esetleg tovább szerkesztené... letöröltem abban a pillanatban az egész honlapot. szemétládák.. Novy! mostmár nem csak te gyűlölöd azt az A betűs női nevet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Asszem holnap a vasútállomásra korábban megyek le és tartok egy gyenge 5 perces drift bemutatót a közönségnek. Vastagon esik a hó. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 :rolleyes: Maradjon is így ;) hmm... igen. és a legundorítóbb hogy utánna vagy 1 hónap elteltével fel akart hívni az anyja, hogy adjam meg a honlapjának a felhasználói nevét meg kódját, mert az ex új pasija esetleg tovább szerkesztené... letöröltem abban a pillanatban az egész honlapot. szemétládák.. Köszi! :blink: Akkor megoldottad rendesen! ;) :D Ha már nők, akkor Hűha!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 :rolleyes: Maradjon is így :D hmm... igen. és a legundorítóbb hogy utánna vagy 1 hónap elteltével fel akart hívni az anyja, hogy adjam meg a honlapjának a felhasználói nevét meg kódját, mert az ex új pasija esetleg tovább szerkesztené... letöröltem abban a pillanatban az egész honlapot. szemétládák.. Novy! mostmár nem csak te gyűlölöd azt az A betűs női nevet... egy hónap :blink: :lol: egy kibaszott hetet se bírt ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 egy hónap ;) :D egy kibaszott hetet se bírt ki Látom ám... Hát igen... Én amikor megtudtam idegességemben ( most fogtok hülyének nézni ) elindultam lefele a kocsikulcsal...aztán inkább zsebrevágtam a kulcsot és amilyen gyorsan csak tudtam elkezdtem rohanni minél távolabb az autótól. a Belvárosig futottam.... :lol: Aztán muter hívott hogy hova vitted a kulcsot? az autó meg itthon maradt... Köszi! :rolleyes: Akkor megoldottad rendesen! :D :lol: Ha már nők, akkor Hűha!!! :D ;) ;) Alap Lalibarátom, alap ;) 1000. hozzászólásom :) ( megkésve.. Aki érti éri aki nem nem :lol: :blink: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts