spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nos igen...csak az első 20 percet bírtam ki :lol: Én most a Törvénytisztelő polgár című filmre akarom elvinni a barátosnémat, persze majd akkor ha szinkronba nyomják. Láttam a bemutatót és jónak ígérkezik....hm? Mi a véleményetek? nem tudok róla semmit...2012 vége volt a tetőpont, akkor kész, fejeltem a széket magam előtt... :lol: tegnap a becstelen brigantikot néztem, sokan mondták h ne szinkronosan nézzem, és így eredeti nyelven tényleg tök jó volt...még akkor is ha történelmileg nem helyes a story :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 a 2012t nehogy megnézzétek, én már visítottam rajta, annyira nevettséges volt :huh: Megnézem mert barátnőm szeretné, de lehet hogy röhögésbe torkollik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Megnézem mert barátnőm szeretné, de lehet hogy röhögésbe torkollik :huh: hát lehet h nem is röhögni fogsz, hanem sírni....vagyis hát nemtom, nálunk elég sokan anyáztak a teremben, hogy mekkora péniszség az egész :lol: de majd meglátod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Újabb intézkedés autósok részére. No komment... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Újabb intézkedés autósok részére. No komment... :huh: Hú, most akkor összefoglalva kétévente kell műszakira, is meg ződkártyára is mennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Hú, most akkor összefoglalva kétévente kell műszakira, is meg ződkártyára is mennem? Nem eléggé egyértelmű de nekem akkor is az eredeti évenkénti verziójuk tűnik hitelessé :lol: :huh: én meg arra döntöttem, hogy gyors összedobálás helyett inkább rendbe pofozom normálisan a kocsit és úgy tolom műszakizni, jövőre, van rá 1 jó hónapom.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nem eléggé egyértelmű de nekem akkor is az eredeti évenkénti verziójuk tűnik hitelessé :D :lol: én meg arra döntöttem, hogy gyors összedobálás helyett inkább rendbe pofozom normálisan a kocsit és úgy tolom műszakizni, jövőre, van rá 1 jó hónapom.. :lol: Hát akkor szedd össze magad, nekem áprilisban lesz, de már most tök ideg vagyok ha rágondolok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Hát akkor szedd össze magad, nekem áprilisban lesz, de már most tök ideg vagyok ha rágondolok. :lol: Ilyenkor örülök hogy kék színű matrica van a hátsó rendszámomon :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 a 2012t nehogy megnézzétek, én már visítottam rajta, annyira nevettséges volt :lol: Én is végig röhögtem. Illetve marha sok benne a klisé is. :D Annyira tudni lehetett hogy mi fog történni... :huh: A végén én is röhögtem, meg az egész terem, mert beszóltam hangosan, mikor a hapi és a csajszi elkezdtek smárolni, hogy "fúúúúj". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Én is végig röhögtem. Illetve marha sok benne a klisé is. :blink: Annyira tudni lehetett hogy mi fog történni... :huh: A végén én is röhögtem, meg az egész terem, mert beszóltam hangosan, mikor a hapi és a csajszi elkezdtek smárolni, hogy "fúúúúj". :lol: én akkor szóltam mikor a zsilipnél a középsőben halt meg a csaj, ott szakadt a cérna és visítottam :lol: :D ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Még anno az AVP2nél mi is kiabáltunk hogy "köpödki??" "nevegyémindensz.rtaszádba" az is remek film lett. mikor felkapcsolták a lámpákat egymásra néztünk és kérdezgettünk mindenkit hogy akkor most vége van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 én akkor szóltam mikor a zsilipnél a középsőben halt meg a csaj, ott szakadt a cérna és visítottam :lol: :lol: :D ;) Kéretik nem elmesélni, én még nem láttam. :huh: :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Egy alkoholt nem ivónak? :huh: ;) Féláron adok én neked GM-eket -műszakira feltetteket, utána az új tárcsákkal új betéteket kapott, a régi tárcsa szabályozva volt és úgy 2-300 km-et ha a helyükön voltak- szinte semmit sem koptak csak a tárcsaméretet nem tudom. Nesze neked tunying.. :lol: nem jön be am mégis van egy lyuk a kipuff dobon is :D de megoldjuk :angry: Nincs igazad, Opel dieselnél a szervót külön szíj hajtja, nem ugyanaz, mint a generátort. nem értek a traktorokhoz bocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 ne aludjatok, fiatal még az este :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 ne aludjatok, fiatal még az este :lol: Nem alszom, csak ha én fórumozok akkor ki nézi a híradót hogy 9 birkát ütött el egy jóember egyszerre az 5-ösön? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nem alszom, csak ha én fórumozok akkor ki nézi a híradót hogy 9 birkát ütött el egy jóember egyszerre az 5-ösön? :lol: Megvan a kaja az ünnepekre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nem alszom, csak ha én fórumozok akkor ki nézi a híradót hogy 9 birkát ütött el egy jóember egyszerre az 5-ösön? :lol: Cartárs volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Megvan a kaja az ünnepekre! :huh: elég drága volt :lol: :D Cartárs volt :lol: iigeen?? ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 na most éhes lettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 na most éhes lettem :D Én éhes vagyok már nyóc óta de már most dagadt vagyok azt' hol van még az ünnepi kaja-sorozat :lol: Lefrissítettem a tűzrókát ez a dög meg összerántotta a fórumot.(máhogy méretben) vagy nem csak nekem lett kisebb? :blink: :rolleyes: kérdés egyszerűsítve: a hiba az én készülékemben van, vagy a fórumon lett elkövetve valami, és ne akarjam a böngészőmmel beállítani? kérdés sztornó, megnéztem explorer-ben és ott jó. akkor eloltom a rókát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 iigeen?? :rolleyes: :blink: Ha jól láttam, egy fehér, facelift előtti Sedan volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Én éhes vagyok már nyóc óta de már most dagadt vagyok azt' hol van még az ünnepi kaja-sorozat :lol: Lefrissítettem a tűzrókát ez a dög meg összerántotta a fórumot.(máhogy méretben) vagy nem csak nekem lett kisebb? :blink: :rolleyes: kérdés egyszerűsítve: a hiba az én készülékemben van, vagy a fórumon lett elkövetve valami, és ne akarjam a böngészőmmel beállítani? kérdés sztornó, megnéztem explorer-ben és ott jó. akkor eloltom a rókát... én fogytam eleget az elmúlt 3hétben, ideje visszaszedni...75->68....most 70nél tartok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 én fogytam eleget az elmúlt 3hétben, ideje visszaszedni...75->68....most 70nél tartok :blink: azt a hiányzó 5 öt átadnám neked... de még akkor is le kellene adnom 10et :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 tologasd a dózert egy kicsit, edzésképpen :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 azt a hiányzó 5 öt átadnám neked... de még akkor is le kellene adnom 10et :rolleyes: idegeskedj, fussál, gyúrjál :lol: hiphop eltűnik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts