Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
még mindig felni szélesség és et függő a dolog leginkább :lol: 7x16 et35 simán jó nem nagy ültetéssel..et40 meg mindenhogy

Akkor egész jó. Nekem régebben azt mondta 1 ismerős hogy 14estől nagyobb nem megy be alá... és ahogy néztem a kerékjáratot nemnagyon hittem el. Hú... Uncsim kadettján B manta felnik vannak.. ott mondta az et számot.. de már nemnagyon emléxek rá. :lol: Ránézésre nem gondoltam volna hogy olyan mély..

Az már inkább gumi függő 16" +offroad gumi már nem megy be :huh: Peressel biztos. :angry:

ha majd 1szer valamikooor... tennék alá egy nagy felnit tuti peressel tenném :D Ma se centiztettük ki a téliket.Na de a héten már tuti!! ;) :blink:

Elküldve

manta%20felni.jpg

Ilyen felni.. csak neki Mantásan van megfestve. Nekem 1es Golf felnik a téli gumin és az van pontosan így megfestve. :huh: arról akarok már képet adni be ha felkerülnének.

Elküldve
az enyém üresen ilyen :lol:

hátsó hangszóró meg 16os

...és a másik gumis átvezetésen megy a hangnak a vezetékei, nem azon, amelyik jelölve van a képen, mert ott a hátsó ablakmosó csöve megy át. :huh:

Elküldve
...és a másik gumis átvezetésen megy a hangnak a vezetékei, nem azon, amelyik jelölve van a képen, mert ott a hátsó ablakmosó csöve megy át. :lol:

Oké, már Dáwid írta. :D Nem azért karikáztam be hogy pont azon a jobboldalin megy át, hanem azért karikáztam hogy mutassam, hogy mire gondoltam a gumis vacak szavak alatt. ;) Meg a jobboldali jobban látszik mint a bal :huh: De igazatok van :angry:

Amúgy ma ahogy nyírábrányból kikanyarodtam a 48asra, elhúzott egy Rover, és az első kerékjáratából kékes füst áradt...de nagyon keményen. És fura szaga volt. Kicsit kuplung szagra hasonlított de mégsem. Inkább olyan izé volt...mint a kukinak a szaga.. az a puf@sztott kukorica izé. :lol: olyasmi volt. Szerintetek mi volt?

Elküldve
Amúgy ma ahogy nyírábrányból kikanyarodtam a 48asra, elhúzott egy Rover, és az első kerékjáratából kékes füst áradt...de nagyon keményen. És fura szaga volt. Kicsit kuplung szagra hasonlított de mégsem. Inkább olyan izé volt...mint a kukinak a szaga.. az a puf######tott kukorica izé. :lol: olyasmi volt. Szerintetek mi volt?

Szerintem a fék, nem ment vissza a betét a helyére vagy valami ilyesmi. Cobra11, most ugrattak be egy kamion rakterébe, ami aztán frontálisan ütközöt egy másikkal. Mindenki örül, nem tom mi lett a szolgálati Bömössel, meg a szembejövő kamion sofőrjével? :huh:

Elküldve
Szerintem a fék, nem ment vissza a betét a helyére vagy valami ilyesmi. Cobra11, most ugrattak be egy kamion rakterébe, ami aztán frontálisan ütközöt egy másikkal. Mindenki örül, nem tom mi lett a szolgálati Bömössel, meg a szembejövő kamion sofőrjével? :huh:

Ja a Cobra11et azért utálom mert mindíg astrákat vagy 2es Golfokat törnek benne :lol:

Amúgy lehet fék... de nagyon kemény volt..és nem értem hogy nem vette észre az illető. Kente vagy 140el..

Elküldve
Ja a Cobra11et azért utálom mert mindíg astrákat vagy 2es Golfokat törnek benne :lol:

Amúgy lehet fék... de nagyon kemény volt..és nem értem hogy nem vette észre az illető. Kente vagy 140el..

Akkor lehet csak melegítette a gumikat, az első már jó meleg lehetett. Nyáron mentünk melózni és Szlovákiában hatalmas dugóba kerültünk egy baleset miatt vagy 2 órát araszoltunk, mindenki türelmetlen volt már, teherautók közé beszorulva ment előttünk egy kis kocsi talán Renault és mivel nem látott előre hogy mi a túró lehet jobbra-balra sazzézott. Kérdem ez meg mit csinál? Valaki beszót .: melegíti a gumikat! Ekkor már órák óta csigáztunk ezer fokban alig haladtunk, volt akkora röhögés mint állat. Mellékerültünk a kanyarodósávban, szegény nem értette mit nyeritt rajta egy Boxernyi köműves-segédmunkás. :huh:

Elküldve
Akkor lehet csak melegítette a gumikat, az első már jó meleg lehetett. Nyáron mentünk melózni és Szlovákiában hatalmas dugóba kerültünk egy baleset miatt vagy 2 órát araszoltunk, mindenki türelmetlen volt már, teherautók közé beszorulva ment előttünk egy kis kocsi talán Renault és mivel nem látott előre hogy mi a túró lehet jobbra-balra sazzézott. Kérdem ez meg mit csinál? Valaki beszót .: melegíti a gumikat! Ekkor már órák óta csigáztunk ezer fokban alig haladtunk, volt akkora röhögés mint állat. Mellékerültünk a kanyarodósávban, szegény nem értette mit nyeritt rajta egy Boxernyi köműves-segédmunkás. :lol:

:lol: :D Igen... 1 idő után már a szenvedés negatív fogalma átmegy a pozitív irányú szenvedésbe. ;)

Hú..ezt tényleg én írtam? :huh: de szép volt... :angry:

Elküldve
behalt a cater rakodó, és így egy pár napot megint itthon töltök...

No ;) minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :blink: :) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. :P

(bocs, csak megittam egy sört.. :) :( :lol: )

Nemtok róla... haverom amikor próbálta azt mondta hogy szerinte az, mert kb a szervós autót ilyen könnyű tekerni... de ebbe nincs szervó.. legalábbis én nem láttam még benne sehol. :angry:

Háwazze :D nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :lol: ;)

Elküldve
Háwazze :lol: nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :huh: :angry:

Legjobb lesz ha megnézzük! Kérünk képet a motortérről! :D Bakker lehet nekem is van szervóm? :lol: ;)

Elküldve
No :lol: minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :D ;) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. :)

(bocs, csak megittam egy sört.. :angry: :blink: :lol: )

egy sör nem sör

Elküldve
Legjobb lesz ha megnézzük! Kérünk képet a motortérről! :angry: Bakker lehet nekem is van szervóm? :huh: :)

:lol: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben :blink:

Ékszíjbú meg van generátoré

egy sör nem sör

Dájól mondtad! :)

Amúgy mi a véleményetek a QH fékbetétekről? naon szar?

Nézegetek itt mindenféle alkatrészárakat...aztán van hogy ledöbbenek. Kompletten egy BOSCH generátor 129Ezer Forint. ( persze vadiúj cuccok )

Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :D ) már 27ezer Forint

Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? ;)

Elküldve
Nagyobb motornál nem lehetne érezni? ;) Nemtom... én abból indultam ki hogy egy kis mociba ha nagyon jóminőségű benzint öntesz akkor nem lesz semmi változás, ha egy nagy mociba öntöd akkor jobban megy. Nemtom :angry:

minden motoron érezni a hatását, és hallani a hangját, rugalmasabban lehet vezetni.

No :blink: minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :) :) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. ;)

(bocs, csak megittam egy sört.. :( :P :lol: )

Háwazze :D nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :lol: ;)

mi mennyi? ;)

ugyan annyi szíj, csak nem ugyan olyan :P

Elküldve
:huh: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben ;)

Dájól mondtad! :angry:

Nézegetek itt mindenféle alkatrészárakat...aztán van hogy ledöbbenek. Kompletten egy BOSCH generátor 129Ezer Forint. ( persze vadiúj cuccok )

Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :lol: ) már 27ezer Forint

Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? :D

én nem vennék se QH-t se HQ-t

más tőlük származó alakatrésszel már volt gond.

Elküldve
:huh: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben ;)

Dájól mondtad! :angry:

Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :lol: ) már 27ezer Forint

Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? :D

qht nem vennék semmiből... sőt utángyári lökösöket sem...akkor már egy jóféle bontott 10-20pénzért...mégiscsak gyári, mégiscsak hibátlan. tök más az anyaguk...

Elküldve
én nem vennék se QH-t se HQ-t

más tőlük származó alakatrésszel már volt gond.

Akkor csak jól emlékeztem hogy írták már hogy rossz... Néztem a fékbetéteket.. QH fékbetét 4ezer Forint...egyéb normális minőségű cuccos pedig 8-10ezer Forint között van.

qht nem vennék semmiből... sőt utángyári lökösöket sem...akkor már egy jóféle bontott 10-20pénzért...mégiscsak gyári, mégiscsak hibátlan. tök más az anyaguk...

de utángyártott teleszkópot csomagtartóajtóhoz? Azt...? :huh: A gyárim már megadta magát...aztán bontóbol szereztem bele ingyen 1et tavasszal... Aztán, már most leengedi az ajtót. Nyáron meg éppenhogy megtartja, sőt kicsit vissza is engedi.

Elküldve
Akkor csak jól emlékeztem hogy írták már hogy rossz... Néztem a fékbetéteket.. QH fékbetét 4ezer Forint...egyéb normális minőségű cuccos pedig 8-10ezer Forint között van.

de utángyártott teleszkópot csomagtartóajtóhoz? Azt...? :huh:

nemtom, én gyári bontottat raktam abból is :lol:

Elküldve

Gyári bontott lökössel az a gáz hogy szép feketét nem találsz, már mind kimattult. És sajnos nekem tavaszra-nyárra lekopik a motip réteg, és sajnos normális lökösök után kell néznem.

Elküldve
nemtom, én gyári bontottat raktam abból is :lol:

az a baj hogy én is :huh: aztán ha valami nehéz cuccost teszek bele szenvedek mert 1ik kézzel tartani a nehéz cuccost, másikkal meg a csomagtartóajtót.

Elküldve
Nekem 6,5" et 38 van alatta és a dobbetétbe beleér, ezért a betét csak télen van benn.

Csáooo!

Minden nyáron, kerékcsere alkalmával kiveszed a dobot belőle? Ha igen, akkor ez a függőség :huh: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.