Tiv. Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 http://kep.ivpicture.hu/255505.jpg Erre gondoltam... Gumis vacak kifejezés alatt :huh: [/quote/] Látom optimális ültetést kapott a hátulja. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Látom optimális ültetést kapott a hátulja. :lol: :D Csak amit egy házi tunyingból ki lehet hozni! :huh: Szerencsétlen szamár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 http://kep.ivpicture.hu/255505.jpg Erre gondoltam... Gumis vacak kifejezés alatt :huh: [/quote/] Látom optimális ültetést kapott a hátulja. :lol: :D Már lehet mutattam... Ez is ugyanazzal a rakománnyal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djafus Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Sztem hagyd, nem éri meg vele törődni. Ha egy GSi-re szeretnéd tenni akkor oké.. még ott éreznéd is. Milyenre akarod? ( amúgy fingom sincs hogyan kell feltenni... én kormos vagyok, nekem még a legvagányabb legmodernebb legtuningosabb álmaimban sincsen sportszűrőm. :huh: ) Szia! Én most nyáron tettem bele két gyári hangszórót hátra( '93 caravan ) . Az ajtóról azt a kárpitot leszedtük (azt a burkolatot, amit fog 1 rakás csavar ) aztán ott benne van a csatlakozó. Ott megtalálod ha minden igaz. LEgalábbis nekem ott lógott :lol: Onnan hátulról ha jól emléxek ( caravanosok javítsatok ki ha hülyeséget beszélek ) de azon a kis gumis vackon ami az ajtó tetejénél van ha felnyitod át megy előlre. Bár nem vagyok benne 100%ig biztos hogy ott ment a hangszórókábel is... De az ablakfűtés, meg a spriccelőnek a csöve azon keresztül jött. http://kep.ivpicture.hu/255505.jpg Erre gondoltam... Gumis vacak kifejezés alatt :lol: Nem rémlik hogy lenne nekem ilyen, de majd megnézem. Akkor az a hang előkészítés lehetett, remélem az enyémben is van olyan. És a hangfal méretet nem tudod, mert lehet hogy találtam olcsón új hangfalat, ami még olcsóbb is mint a használt gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Már lehet mutattam... Ez is ugyanazzal a rakománnyal... :huh: http://kep.ivpicture.hu/216844.jpg az enyém üresen ilyen :lol: hátsó hangszóró meg 16os Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nem rémlik hogy lenne nekem ilyen, de majd megnézem. Akkor az a hang előkészítés lehetett, remélem az enyémben is van olyan. És a hangfal méretet nem tudod, mert lehet hogy találtam olcsón új hangfalat, ami még olcsóbb is mint a használt gyári Nekem gyáriak lettek beletéve, és azok 16osak. :lol: Ne idézz képpel. Szerkesztésnél a kép linkje elől és mögül szedd ki a Img feliratot. :lol: az enyém üresen ilyen :D hátsó hangszóró meg 16os Hangyaborotváló? :huh: de amúgy faxásan néz ki tőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Hangyaborotváló? :huh: de amúgy faxásan néz ki tőle :lol: aztmondják rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 aztmondják rá... széééép.. :lol: Miféle lökhárító ez? Tök jól néz ki !! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 széééép.. :lol: Miféle lökhárító ez? Tök jól néz ki !! :huh: gyári gsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 gyári gsi? :blink: Ez gyári gsi lökös? :D Na ezt se tudtam ;) Igazából nemnagyon láttam gyári GSi lököst mert ahány gsit láttam eddig annyiféle lökhárító volt rajta.. van akinek meg nem is volt rajta. Olyat is láttam hogy GSi-re rátettek valami majdnem földigérő lököst meg G astra motorháztetőt.. :lol: Szegénykém nagyon gányul nézett ki.. :lol: :huh: Ahogy nézegetem itt az interneten a gyári GSi képeket tényleg ilyen van rajta. :angry: Nagyon állat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 aztmondják rá... Széééép de tegyél már rá 4 ilyen tárcsát :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Ez gyári gsi lökös? :D Na ezt se tudtam ;) Igazából nemnagyon láttam gyári GSi lököst mert ahány gsit láttam eddig annyiféle lökhárító volt rajta.. van akinek meg nem is volt rajta. Olyat is láttam hogy GSi-re rátettek valami majdnem földigérő lököst meg G astra motorháztetőt.. :lol: Szegénykém nagyon gányul nézett ki.. :lol: :huh: Ahogy nézegetem itt az interneten a gyári GSi képeket tényleg ilyen van rajta. :) Nagyon állat :P gtető tud jól is kinézni...van már egy jópár itthon :( Széééép de tegyél már rá 4 ilyen tárcsát :angry: :blink: :) dehogy teszek, tavaly volt rajta gyári...de most nagyon tetszik így madmaxesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Széééép de tegyél már rá 4 ilyen tárcsát :lol: :lol: :D sztem ilyesmi felni illene alá :angry: gtető tud jól is kinézni...van már egy jópár itthon ;) dehogy teszek, tavaly volt rajta gyári...de most nagyon tetszik így madmaxesen 1 GSi-n láttam G tetőt... De csúnya volt nagyon :huh: Nekem most úgy van a generál óta..hátul a gyári dísztárcsák elől pucér lemezfelni. Ilyen-e: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nyár legelején... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Sztem hagyd, nem éri meg vele törődni. Ha egy GSi-re szeretnéd tenni akkor oké.. még ott éreznéd is. Milyenre akarod? ( amúgy fingom sincs hogyan kell feltenni... én kormos vagyok, nekem még a legvagányabb legmodernebb legtuningosabb álmaimban sincsen sportszűrőm. :huh: ) Szia! Én most nyáron tettem bele két gyári hangszórót hátra( '93 caravan ) . Az ajtóról azt a kárpitot leszedtük (azt a burkolatot, amit fog 1 rakás csavar ) aztán ott benne van a csatlakozó. Ott megtalálod ha minden igaz. LEgalábbis nekem ott lógott :D Onnan hátulról ha jól emléxek ( caravanosok javítsatok ki ha hülyeséget beszélek ) de azon a kis gumis vackon ami az ajtó tetejénél van ha felnyitod át megy előlre. Bár nem vagyok benne 100%ig biztos hogy ott ment a hangszórókábel is... De az ablakfűtés, meg a spriccelőnek a csöve azon keresztül jött. http://kep.ivpicture.hu/255505.jpg Erre gondoltam... Gumis vacak kifejezés alatt :lol: Igen olyan átvezetőben megy a hangszórókábel, csak pont nem a jobb oldalon. Az a hátsóspricni csöve :lol: A baloldali az elektronxos részleg ;) amúgy meg itt se vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nyár legelején... Vandál.. :lol: Elfogadnék én is 4 ilyet az enyim alá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Vandál.. :lol: Elfogadnék én is 4 ilyet az enyim alá :lol: nem férne be. Ő már megnyeste a hátsó sárvédőt ha jól rémlik :huh: Na jóvan már kikötözküdtem magam. Majd hónap jövök :D csőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nyár legelején... Baba. :D De képes vagy beállni egy Suzuki mellé? :lol: :lol: Figyeljetek már! Van egy mp3-as lejátszóm olyan fülbedugós fülhalgatóval, és azon tűnődtem, hogy egy Sony nagy fejhalgatóval sokkal szebben szólna. Namost nem tudom , hogy nem rövidítené meg drasztikusan az elem életét. Kimértem őket multiméterrel, mindkettőnél 32ohmot mértem ellenállást akkor ez azt jelenti, hogy egyformán zabálják az elemet, vagy van más paraméter is ami ezt befolyásolja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Vandál.. :lol: Elfogadnék én is 4 ilyet az enyim alá :lol: nem jó semmire, használhatatlan vele az autó... nem férne be. Ő már megnyeste a hátsó sárvédőt ha jól rémlik :huh: Na jóvan már kikötözküdtem magam. Majd hónap jövök :D csőőő a gyári steinmetz felnihez lett megnyesve...nem ekkora csüccshöz lett méretezve. ez van a képen csak 7x18 et40, ugyh az simán befér a gyári helyre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nem férne be. Ő már megnyeste a hátsó sárvédőt ha jól rémlik :huh: Na jóvan már kikötözküdtem magam. Majd hónap jövök :blink: csőőő Attól még elfogadnám :lol: Elment az asszony fürödni te meg besunnyogtál a gép elé... igaz? :lol: Ne tagadd :D Amúgy megcseréltem a karokat. Már jó ;) köszi még1szer :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nem jó semmire, használhatatlan vele az autó... a gyári steinmetz felnihez lett megnyesve...nem ekkora csüccshöz lett méretezve. ez van a képen csak 7x18 et40, ugyh az simán befér a gyári helyre Mekkora az a max méret ami beférne vágás nélkül a kerékjáratba? ( bocsi a két külön hsz.-ért.. Elfigyelmetlenkedtem :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Attól még elfogadnám :huh: Elment az asszony fürödni te meg besunnyogtál a gép elé... igaz? :lol: Ne tagadd :lol: Amúgy megcseréltem a karokat. Már jó :D köszi még1szer ;) helyes. Nem ment el fürdeni. Itt ül mellettem, és várja hogy abba hagyjam már a fórumozást, meg gépelés közben belejavít az elb.szott mondataimba, meg a lemaradt betűimbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Mekkora az a max méret ami beférne vágás nélkül a kerékjáratba? ( bocsi a két külön hsz.-ért.. Elfigyelmetlenkedtem :huh: ) ültetés és et függő... nagy ültetésnél 7.5 et40 körül de ez nagyon határeset, inkább kicsit nagyobb et. 7széles et40el mindenhogy elfér gond nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 ültetés és et függő... nagy ültetésnél 7.5 et40 körül de ez nagyon határeset, inkább kicsit nagyobb et. 7széles et40el mindenhogy elfér gond nélkül és így "colosan" leírva milyen megy be ? Pl most ugye nekem van 13-as.. egy 16os bemegy még alá? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 és így "colosan" leírva milyen megy be ? Pl most ugye nekem van 13-as.. egy 16os bemegy még alá? :lol: Az már inkább gumi függő 16" +offroad gumi már nem megy be :huh: Peressel biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts