FPepe Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Jah megvan az új termosztátom, csak az a bibi hogy az ajtózsebben... egyszerűen nincs időm beletenni... :lol: Pedig a Te kocsidnál ez eltart vagy 5 percig :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Pedig a Te kocsidnál ez eltart vagy 5 percig :huh: :D igen de 20 percig tart találni 5 szabad percet amikor ráérek, amikor éppen világos van, nem szakad az eső, és még valami szerszám is van nálam. :lol: Ez már mindjárt 25 perc, és akkor még be se tettem fordítva :angry: :lol: (bocs Zotya ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 HOGY ÉRTED AZT HOGY MINDENKI ÜVÖLTÖZIK???? :D :angry: :blink: ;) ;) Jah megvan az új termosztátom, csak az a bibi hogy az ajtózsebben... egyszerűen nincs időm beletenni... :huh: :) Két ari csaj jött be.... De jók... :( elnézegetem őket itt .. "3 percel később" .. Elmentek... :P mert hiány van a leszarom tablettából, ezért nincs nyugalom, és azt támadják be akit érnek :) Milyen igaz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 :lol: Két ari csaj jött be.... De jók... ;) elnézegetem őket itt .. "3 percel később" .. Elmentek... :angry: Milyen igaz... :lol: :huh: no de hányszor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 no de hányszor? :huh: :lol: :lol: Szorongatott 1 párszor... :D De megint van kettő... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Kétvezetékes hőjeladó kicserélve -> pöccröff. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 :D ;) Szorongatott 1 párszor... :angry: De megint van kettő... :blink: szájzár? :) Kétvezetékes hőjeladó kicserélve -> pöccröff. :huh: nekem még mindig nem pöcröf... :lol: viszont legalább majdnem rámgyulladt szerdán...örültem mikor a forró motorra ömlött a benzin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 szájzár? ;) nekem még mindig nem pöcröf... :huh: viszont legalább majdnem rámgyulladt szerdán...örültem mikor a forró motorra ömlött a benzin :lol: Azt hogy csináltad. :lol: Valamelyik tömítés maga alá sz.rt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Azt hogy csináltad. :huh: Valamelyik tömítés maga alá sz.rt? :lol: nem...elindultam itthonról egy barátomhoz, odaértem...überbenzinszag. kiszállok semmi, beszagolok a kocsiba anyáááád. mht óvatosan kinyit, nincs láng jóvan, látom a benzinhídon csordogál a nedű...mondom höö. rátekertem mégjobban a kis kupakot, mégjobban ömlött. kitekertem, nem ömlött...zsír. autókáztunk, megmegnéztem, nem folyt. lementünk másik baráthoz, épp kijöttünk a bontóból, még töményebb benzinszag. szokásos process. levettem a szelepről a qpakot, és hát pisilt a szelep. motor leállít. visszasétál a bontóba, kér egy tűszelepet, meg tekerőt, kicserél...és már jó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 szájzár? :angry: nekem még mindig nem pöcröf... :lol: viszont legalább majdnem rámgyulladt szerdán...örültem mikor a forró motorra ömlött a benzin :D Utoljára a Ladán láttam olyat hogy locsoltam benyával a motort, meg a kipufogót. Leköpte a benzincsövet a dög... :blink: ;) Te hogy csináltad? :huh: Szerk.: Áhá már látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 szájzár? :angry: :huh: :lol: áááá... CSak az izmok.. :lol: De már 1 hűha sincs.. ;) Na mind1..úgyis vége a kajaszünetnek. További szép napot! Este Re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 no de mindeki dolgozik? monnyuk nekem is kellett volna menni, de nem sikerült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 no de mindeki dolgozik? monnyuk nekem is kellett volna menni, de nem sikerült :huh: Mint az állat. Tudod mi a jelenlegi munkaköröm? DHL-váró, és futár-elmenni nem hagyó, távozása esetén (ha mégis bekövetkezne) féltéglával furgonmegdobáló szakember. A névjegykártyámra nem fért ki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Mint az állat. Tudod mi a jelenlegi munkaköröm? DHL-váró, és futár-elmenni nem hagyó, távozása esetén (ha mégis bekövetkezne) féltéglával furgonmegdobáló szakember. A névjegykártyámra nem fért ki :lol: :huh: nekem 3ig kellett volna kivinnem 10 nyomtatót, dehát nem jutott rá idő, még mindig itthon vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 nekem 3ig kellett volna kivinnem 10 nyomtatót, dehát nem jutott rá idő, még mindig itthon vagyok :D Nekem csak egy nyomtatóval van dolgom most, de ahhoz kell a DHL-es is mert nála van az amit bele kéne tennem. :lol: Addig ebből nem lesz nyomtató... Úgylátom ezzel se dolgoznak csak a jövőhéten :lol: még 4-ig ittvagyok aztán majd a futár összerakja, mert én ezenn a héten hozzá nem nyúlok. Tegnap visszavitte a csomagot mert nem voltunk nyitva. Kérdeztük hogy akkor miért nem adta le a másik címre (szomszéd üzlet) "hát mert az is zárva volt. " Ember! mikor jött?" "Há' kicsit csúsztam, oan háromnegyed nyóc körül" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 no de mindeki dolgozik? monnyuk nekem is kellett volna menni, de nem sikerült :huh: Jaja, most értem haza én is. Hát igen egyeseknek könnyű...ha úgy áll megy ha nem akkor fórum. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Nekem csak egy nyomtatóval van dolgom most, de ahhoz kell a DHL-es is mert nála van az amit bele kéne tennem. :lol: Addig ebből nem lesz nyomtató... Úgylátom ezzel se dolgoznak csak a jövőhéten :D még 4-ig ittvagyok aztán majd a futár összerakja, mert én ezenn a héten hozzá nem nyúlok. Tegnap visszavitte a csomagot mert nem voltunk nyitva. Kérdeztük hogy akkor miért nem adta le a másik címre (szomszéd üzlet) "hát mert az is zárva volt. " Ember! mikor jött?" "Há' kicsit csúsztam, oan háromnegyed nyóc körül" :lol: Én is 4ig vagyok... Aztán dobbantok. Amúgy én 'biorobot' vagyok. Csak néha kikapcsolódásként benézek vagy írok. ;) Nemtom hányszáz ügyfelet bedolgoztam már ma... :huh: dögunalom. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Nekem csak egy nyomtatóval van dolgom most, de ahhoz kell a DHL-es is mert nála van az amit bele kéne tennem. :lol: Addig ebből nem lesz nyomtató... Úgylátom ezzel se dolgoznak csak a jövőhéten :lol: még 4-ig ittvagyok aztán majd a futár összerakja, mert én ezenn a héten hozzá nem nyúlok. Tegnap visszavitte a csomagot mert nem voltunk nyitva. Kérdeztük hogy akkor miért nem adta le a másik címre (szomszéd üzlet) "hát mert az is zárva volt. " Ember! mikor jött?" "Há' kicsit csúsztam, oan háromnegyed nyóc körül" :huh: hát én 8-5ig nyomnám...dehát csak hétfőn kedden voltam benn.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 hát én 8-5ig nyomnám...dehát csak hétfőn kedden voltam benn.... :lol: Az én műszakom péntekenként csak 6-tól 12-ig tart, de mivel a ma reggeli vonat lerobbant a nyílt pályán... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Az én műszakom péntekenként csak 6-tól 12-ig tart, de mivel a ma reggeli vonat lerobbant a nyílt pályán... :huh: :lol: Szergej, Szili, Gigant, Csörgő? ;) :D 1ik sem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Autós critical mass odab.sz? :lol: :huh: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/12/1..._a_kis-koruton/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Szergej, Szili, Gigant, Csörgő? :D :lol: 1ik sem? :huh: Szili. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Ott amúgyis rossz oldalon van a kormány. :lol: A mult század elején nálunk is baloldali volt a közlekedés. :huh: Lehet,hogy a miénk van rossz oldalon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Szili. :angry: :lol: heej a jóöreg Szilik... annó soxor az húzott pestre amikor mentem az exhez ;) ... Nagykedvenc volt az 1100as... vagy tényleg nagyon ment az a gép, vagy csak a hajcsár verte neki :lol: A mult század elején nálunk is baloldali volt a közlekedés. :huh: Lehet,hogy a miénk van rossz oldalon. :D Tartani kell a lépést... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Nem vittem műszakira, inkább rendbevágom! :huh: 4 lengéscsillapító, bal oldali kerékcsapágy, komplett hátsó fék. Cserélem a hátsó fékeket... Ha nekem a keskenyebb fékdob van és a szélesebbiket akarom feltenni, akkor megoldható? Persze a fékbetéteket is cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts