Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem kell valakinek egy Vauxhall hűtőrács? :huh: de az mijé jó? :lol: Nekem nem tetszik a vauxhall rács. Sokan dicsérik meg mittomén... sztem elveszti azt a tipikus opeles feelinget. :D vagy valami ilyesmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 de az mijé jó? :lol: Nekem nem tetszik a vauxhall rács. Sokan dicsérik meg mittomén... sztem elveszti azt a tipikus opeles feelinget. :lol: vagy valami ilyesmi :huh: hát ez az, ők ki akarnak tünni a tömegből :D ( egyébként nekem is jobban tetszik az opelos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 hát ez az, ők ki akarnak tünni a tömegből ;) ( egyébként nekem is jobban tetszik az opelos) szép bezony ám :angry: facelift előtti vagy facelift utáni... mindkettő magávalragadó :huh: :blink: de nekem vauxhall nemkéne. Halvérű angoloknak csinálták... Ott amúgyis rossz oldalon van a kormány. :lol: De Szép :lol: hmmm.... remélem összejön ez a kaminyonos karrirer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Dolgozik és gondolom ott nincsen net. A mobilnetre még alkalmas is a Komatsu lánctalpas :huh: :lol: de hogy hogyan oldja meg meló közben az már egy rejtély.. :angry: :lol: :D De Szép ;) Az :) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nekem sima gyári alap kulcsom van. Ha jól néztem akkor a ledestől csak a tetejében különbözik. Lényegében akkor ha szerzek ledes kulcsot akkor át tudom pakolni? Hol tudok ledes kulcsot szerezni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/uj_sza...izsgan/2130338/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Hol tudok ledes kulcsot szerezni? :lol: Mondjuk innen.. :lol: ---------------------------------------------------------------------- Ahhoz képest, hogy lehet rövidesen megválok a drágámtól most kapott egy adag friss olajat (Fina First 300 10w-40) szűrőstől meg ha holnap ráérek akkor egy szatyornyi Bosch izzót.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Mondjuk innen.. :lol: ---------------------------------------------------------------------- Ahhoz képest, hogy lehet rövidesen megválok a drágámtól most kapott egy adag friss olajat (Fina First 300 10w-40) szűrőstől meg ha holnap ráérek akkor egy szatyornyi Bosch izzót.. :huh: Én gyári ledes belét akarnám áttenni. És ha megválsz mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 És ha megválsz mi lesz helyette? Jó esetben bicikli :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én gyári ledes belét akarnám áttenni. És ha megválsz mi lesz helyette? A gyári világítós kulcs, az nem ledes, hanem szimpla izzó van benne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 A gyári világítós kulcs, az nem ledes, hanem szimpla izzó van benne. :lol: Szerintem ez a lényegen nem változtat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 de az mijé jó? :lol: Nekem nem tetszik a vauxhall rács. Sokan dicsérik meg mittomén... sztem elveszti azt a tipikus opeles feelinget. ;) vagy valami ilyesmi :huh: Nekem tetszik. Te inkább tegyé' föl egy pár tetősínt :blink: :lol: Zoli, neked télleg Novy hiányod van :D :) . Vegyél neki egy mobilnetet a dózerbe :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Szerintem ez a lényegen nem változtat. :lol: De! :lol: Mert rohadt hamar lemerül az elem és szintúgy kiég az izzó! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 hali! Megtudnátok nekem mondani,h mikortól indul ez az 1 évre adjuk a műszakit dolog azöreg autóknak? Már január 1-től? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 hali! Megtudnátok nekem mondani,h mikortól indul ez az 1 évre adjuk a műszakit dolog azöreg autóknak? Már január 1-től? Nem lesz ilyen. Itt olvashatsz bővebb információt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem lesz ilyen. Itt olvashatsz bővebb információt. Én pedig linkeltem a műszakis tőrvényt de senkit nem érdekel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én pedig linkeltem a műszakis tőrvényt de senkit nem érdekel... :lol: Dehogynem, olvastam is csak úgy örültem hogy nem tudtam írni rá :lol: Végülis így több értelme van a dolognak, csak akkor miért jó hogy a drága sájtó kivonást emleget? (tudom, nagyobb hírverés lett így :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Dehogynem, olvastam is csak úgy örültem hogy nem tudtam írni rá :lol: Végülis így több értelme van a dolognak, csak akkor miért jó hogy a drága sájtó kivonást emleget? (tudom, nagyobb hírverés lett így :lol: ) Valamiről kell pofázni s kell szívatni a népet...már megszokhattuk volna, hogy semmi nem az aminek látszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem lesz ilyen. Itt olvashatsz bővebb információt. Ettől akár még lehet is, csak legfeljebb nem januártól! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én pedig linkeltem a műszakis tőrvényt de senkit nem érdekel... :huh: hol az a link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 hol az a link? Lapozz vissza egyet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én pedig linkeltem a műszakis tőrvényt de senkit nem érdekel... :huh: Elolvastam, végra vmi jobb hír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Hali! Nem értem mi a f.sz van az emberekkel de mindenki üvöltözött eddig még. :huh: Egy kis kedves Koleganővel ( Hűűhás ) is úgy ordított 1 majom h az elfogadhatatlan.... :lol: következőt leverem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Hali! Nem értem mi a f.sz van az emberekkel de mindenki üvöltözött eddig még. :huh: Egy kis kedves Koleganővel ( Hűűhás ) is úgy ordított 1 majom h az elfogadhatatlan.... :lol: következőt leverem :lol: mert hiány van a leszarom tablettából, ezért nincs nyugalom, és azt támadják be akit érnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Hali! Nem értem mi a f.sz van az emberekkel de mindenki üvöltözött eddig még. :lol: Egy kis kedves Koleganővel ( Hűűhás ) is úgy ordított 1 majom h az elfogadhatatlan.... :lol: következőt leverem :D HOGY ÉRTED AZT HOGY MINDENKI ÜVÖLTÖZIK???? ;) :blink: :) :angry: :) Jah megvan az új termosztátom, csak az a bibi hogy az ajtózsebben... egyszerűen nincs időm beletenni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts