Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Birka-nép. Ott a gyanú és az alapja:

http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok...gy-bukas-274640

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/vizsg...szerelok-274395

khhmm..és aki költ rá és a fontosabb cuccok (fék, kormány, futómű ) jók nála..aztán egy 20 Ftos szofita miatt bukik majd el!!

Hát én azt azért nem várom meg, hogy amiatt bukjon, az ilyen apróságokra is odanézek ;) aztán meg egy érzékeny búcsú a drágámtól és csók, ennyi, nem bírom tovább anyagiakkal :lol: :lol: nagyon úgy néz ki, hogy rövidesen megválok tőle :D amíg bírjuk nyögjük a másikat, ha nem akkor attól is megválunk, még mindíg marad 1-2 bringa és majd megyünk lakni az akármilyen térre sátorral meg anyukázni a népépület lakóinak friss munkanélküliként.. :huh:

Elküldve
Jó reggelt! :huh:

Ha bemennék egy opelszervízbe ott kérhetek csak hibakód kiolvasást? Ha igen, ez kb. mennyiért csinálják?

Hónap elején volt apám a Zafirával. Neki 5 ropit mondtak. Úgyhogy elment a Norautóhoz és kiolvastatta 3-ért :lol: :lol:

Elküldve

Szóval a váltószoknya:

1, az alsó keret peremét előrefelé nyomva felfele húzva kipattintható (lehet az első peremnél is próbélkozni talán ott jobban enged a műanyag. Körmök kiakadásakor kijön az alsó keret

DSC00325_resize.JPG

DSC00326_resize.JPG

2, felhúzod az egészet és már látod is a gyorskötözőt amit el kell csípni és már le is jön. Új felszereléséhez kell új gyorskötöző

DSC00328_resize.JPG

Kéziféknél hátul van egy hasonló köröm amit ki kell akasztani. Itt nincs gyorskötöző a szárnál azt csak le kell húzni.

DSC00329_resize.JPG

Elküldve

egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :huh: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni?

Elküldve
egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :lol: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni?

le kell sz@rni :huh:

Elküldve
egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :lol: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni?

Ez ilyen!Opel! :huh:

Elküldve
sztem az újjal mutatja rosszul,m most kb 96 foknál nyit a termosztát

szörnyű gondok....4fokkal többet mutat. látod mikor nyit nem? akkormeg? lehet forgatni...

Elküldve
persze, senki se kérdőjelezi meg a hszeimet, kötekedni sem lehet....nem jó ez így :lol:

Beszótá? Nincs igazad! :lol:

Este jössz Lutriba? :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.