Guest Sanci Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Birka-nép. Ott a gyanú és az alapja: http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok...gy-bukas-274640 http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/vizsg...szerelok-274395 khhmm..és aki költ rá és a fontosabb cuccok (fék, kormány, futómű ) jók nála..aztán egy 20 Ftos szofita miatt bukik majd el!! Hát én azt azért nem várom meg, hogy amiatt bukjon, az ilyen apróságokra is odanézek ;) aztán meg egy érzékeny búcsú a drágámtól és csók, ennyi, nem bírom tovább anyagiakkal :lol: :lol: nagyon úgy néz ki, hogy rövidesen megválok tőle :D amíg bírjuk nyögjük a másikat, ha nem akkor attól is megválunk, még mindíg marad 1-2 bringa és majd megyünk lakni az akármilyen térre sátorral meg anyukázni a népépület lakóinak friss munkanélküliként.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/po...japanok-3-34965 Hüje sárgák :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Jó reggelt! :huh: Ha bemennék egy opelszervízbe ott kérhetek csak hibakód kiolvasást? Ha igen, ez kb. mennyiért csinálják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Jó reggelt! :huh: Ha bemennék egy opelszervízbe ott kérhetek csak hibakód kiolvasást? Ha igen, ez kb. mennyiért csinálják? Hónap elején volt apám a Zafirával. Neki 5 ropit mondtak. Úgyhogy elment a Norautóhoz és kiolvastatta 3-ért :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Jó reggelt! :huh: Ha bemennék egy opelszervízbe ott kérhetek csak hibakód kiolvasást? Ha igen, ez kb. mennyiért csinálják? Nehogy ezért valamit is fizess! Itt van, hogy hogyan lehet kiolvani, aztán már mondjuk is, hogy mit jelent a kód: http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm Lógok még fotókkal, rögtön fel is teszem valahova... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Szóval a váltószoknya: 1, az alsó keret peremét előrefelé nyomva felfele húzva kipattintható (lehet az első peremnél is próbélkozni talán ott jobban enged a műanyag. Körmök kiakadásakor kijön az alsó keret 2, felhúzod az egészet és már látod is a gyorskötözőt amit el kell csípni és már le is jön. Új felszereléséhez kell új gyorskötöző Kéziféknél hátul van egy hasonló köröm amit ki kell akasztani. Itt nincs gyorskötöző a szárnál azt csak le kell húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 A kéziféknél van az a kis tálca, azt ki kell ám pattintani, mert a kf szoknyájának keretét az alatt még rögzíti egy csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Szóval a váltószoknya: úgy látom képek alapján,h a tied is megérett már a cserére! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :huh: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :lol: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni? le kell sz@rni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 le kell sz@rni :huh: :lol: értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 egyébként ma megejtettem végre az óra cserét a műszeregységben, szerencsére minden klappol majdnem! :lol: Az új műszeregység kb 3-4 fokkal magasabb hőfokot mutat,mint a régi! Szerintetek ez nagy probléma? Én úgy gondolom,h ezt mindig belekalkulálom majd vezetés közben. Vagy vmi tipp,h mit lehet ezzel kezdeni? Ez ilyen!Opel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :lol: értem Lehet hogy a régivel mutatta rosszul és ezzel jól. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Lehet hogy a régivel mutatta rosszul és ezzel jól. :huh: sztem az újjal mutatja rosszul,m most kb 96 foknál nyit a termosztát Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 sztem az újjal mutatja rosszul,m most kb 96 foknál nyit a termosztát szörnyű gondok....4fokkal többet mutat. látod mikor nyit nem? akkormeg? lehet forgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Novyt banolták vagy hh ilyen kevés az off? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Novyt banolták vagy hh ilyen kevés az off? Dolgozik és gondolom ott nincsen net. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Dolgozik és gondolom ott nincsen net. szarlehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Novyt banolták vagy hh ilyen kevés az off? Hiányzik már mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Hiányzik már mi? :huh: persze, senki se kérdőjelezi meg a hszeimet, kötekedni sem lehet....nem jó ez így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 persze, senki se kérdőjelezi meg a hszeimet, kötekedni sem lehet....nem jó ez így :lol: Beszótá? Nincs igazad! :lol: Este jössz Lutriba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Beszótá? Nincs igazad! :lol: Este jössz Lutriba? :huh: mindig igazam van....és nem megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 mindig igazam van....és nem megyek Gyere, meghívlak egy csokifagyira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Gyere, meghívlak egy csokifagyira! nyalás? nein danke :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Beszótá? Nincs igazad! :lol: Este jössz Lutriba? :huh: Én is mennék de jegyzőkönyveket kell írnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts