Rajmund Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Az szintjelző nem lett kiszedve? Vagy nem próbáltátok meg kivenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Minden pirosnál körbe sétálod az autót hogy hátha valahol izzót kell cserélni? :lol: :( Ez egy vicc, hol lehet ezeknek írni valamit amit el is olvasnak? :huh: olyat írok hogy még azt is visszavonják ami eszükbe se jutott :lol: Nem, az asszony szólt utánnam telefonon, hogy mintha nem égne az egyik hátul. égett, csak nem olyan erősen, meg volt feketedve az izzó. Pont pirosat kaptam, és gondoltam elkápráztatom a közönséget. :P Ebként szerintetek?: Itt vannak ledes izzók hátsólámpába, féklámpába. Gondolkodom rajta hogy átcserélem apránként, vagy hülyeség? Háháháháháhá!!!! :D ;) :angry: Nem vagy klubtag, azérrt!!! :blink: :) Már vártam mikor írja valaki.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Az szintjelző nem lett kiszedve? Vagy nem próbáltátok meg kivenni? Én csak azt a részt vettem ki ami a hátsó ülés alatt található és 6db csavar fogja. Azt ki vettem és át forrasztottam az új szivattyút, aztán vissza tettem! Átraktad az aljáról az előszűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Nem, az asszony szólt utánnam telefonon, hogy mintha nem égne az egyik hátul. égett, csak nem olyan erősen, meg volt feketedve az izzó. Pont pirosat kaptam, és gondoltam elkápráztatom a közönséget. :lol: Ebként szerintetek?: Itt vannak ledes izzók hátsólámpába, féklámpába. Gondolkodom rajta hogy átcserélem apránként, vagy hülyeség? Már vártam mikor írja valaki.... :huh: Hülyeség. Nem olyan jól szórják a fényt ezért nem homogén lesz a megvilágított lámpatest, hanem középen fényesebb lesz. Ráadásul drága és hamar kiég. Sima izzókból is van ám emelt fényerejű. :lol: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Átraktad az aljáról az előszűrőt? Igen! átraktam! Én is arra gondoltam, hogy az csúszhatott le esetleg de nem. Semmi baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Én ebben a hónapban akartam meglepni magam, de ez eltolódott a következő fizura. :lol: Most kicsit megnövekedett a kiadásom... :huh: Nekem is. Valami hülye becsempészett a naptárba egy Karácsony nevű valamit a múlt héten, én meg most sokkolódtam hogy "ammámostvan??" De akkor is félreteszek ennyit ha öcsém ajándékot se kap :D Ő is biztos azt szeretné hogy tag legyek :lol: (vagy ezt kérjem ajándékba ágy helyett? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Nekem is. Valami hülye becsempészett a naptárba egy Karácsony nevű valamit a múlt héten, én meg most sokkolódtam hogy "ammámostvan??" De akkor is félreteszek ennyit ha öcsém ajándékot se kap :lol: Ő is biztos azt szeretné hogy tag legyek :huh: (vagy ezt kérjem ajándékba ágy helyett? :lol: ) Hát ha engem valaki megkérdezni mit kérnék, tagságot, vagy ágyat nem sokat filóznák. Aludni a kocsiban is lehet. ;) Igaz az ágyból is lehet fórumozni...hát nehéz döntés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Nekem is. Valami hülye becsempészett a naptárba egy Karácsony nevű valamit a múlt héten, én meg most sokkolódtam hogy "ammámostvan??" De akkor is félreteszek ennyit ha öcsém ajándékot se kap :lol: Ő is biztos azt szeretné hogy tag legyek :huh: (vagy ezt kérjem ajándékba ágy helyett? :lol: ) A karácsony mellé nekem még a műszaki is befigyelt és az azzal járó kisebb nagyobb kiadások... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hülyeség. Nem olyan jól szórják a fényt ezért nem homogén lesz a megvilágított lámpatest, hanem középen fényesebb lesz. Ráadásul drága és hamar kiég. Sima izzókból is van ám emelt fényerejű. :huh: LINK Köcce, nem rossz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Kis sufni: A váltókarnál a szoknya alá beteszel egy kics kapcsolót amit maga a váltókar nyom meg ha rükibe pakoltad. Odazsinórozod ami eddig nem ott volt, azt annyi. Váltó nincs bontva, pénzbe nem került, fehér lámpa világít. :D :huh: Végülis... nem is rossz,sőt :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hát ha engem valaki megkérdezni mit kérnék, tagságot, vagy ágyat nem sokat filóznák. Aludni a kocsiban is lehet. :D Igaz az ágyból is lehet fórumozni...hát nehéz döntés... :lol: Kényelmetlen a föld :huh: puhány vagyok ágy kő. Inkább nem tankolok :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Végülis... nem is rossz,sőt :lol: :D :huh: Vagy fogsz egy zseblámpát, tolatásnál hátrafele világítasz, és sípolsz: pííí-píííí-pííí. Ember legyél kicsit kreatív!!! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Vagy fogsz egy zseblámpát, tolatásnál hátrafele világítasz, és sípolsz: pííí-píííí-pííí. Ember legyél kicsit kreatív!!! :angry: :D :huh: :lol: :lol: csak ezt a drága (és egyre drágább) vizsgabiztos-úr nem csinálja meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Igen! átraktam! Én is arra gondoltam, hogy az csúszhatott le esetleg de nem. Semmi baja Érdekes amit leírtál abból arra lehet következtetni, hogy kevés üzemanyagot szállitt, és amikor a legtöbb kell, akkor nem is elég a motornak. Nekem a visszafolyó cső volt kicsúszva a pumpa alatti dobozból, és 15-liter alatt ugyenezt csinálta, ezért kérdeztem a szintjelzőt, mert ott van a visszafolyás. Az új pumpa rendesen bilincsel lett rögzítve/bekötve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Vagy fogsz egy zseblámpát, tolatásnál hátrafele világítasz, és sípolsz: pííí-píííí-pííí. Ember legyél kicsit kreatív!!! :D :lol: :huh: Meg lehet oldani :lol: Mijé....amikor 1 pénisz le akart nyomni az útról mert 80al mentem, azután az út után fogni akartam 1 lapot és kinyomni a hátuljára hogy: BEJÁRATÓS VAZZEG!!! HA NEM TETSZIK ELŐZZ.... aztán elmaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 :huh: Meg lehet oldani :lol: Mijé....amikor 1 pénisz le akart nyomni az útról mert 80al mentem, azután az út után fogni akartam 1 lapot és kinyomni a hátuljára hogy: BEJÁRATÓS VAZZEG!!! HA NEM TETSZIK ELŐZZ.... aztán elmaradt... Én már gondolkodtam hogy most kéne kiragasztani a hátuljára a T-betűt akkor talán nem másznak rám annyira faluban 50-nél, kint meg 90-nél. Vagy lehet pont azért csinálnák. :lol: De az biztos hogy néhe nagyon idegesítő, hogy le sem előz, meg le sem marad, csak autózik mögöttem 1 méterre, féklámpavillogatásra nem reagáll. Ilyenkor ha nem sajnálnám a kocsit beleállnák a fékbe, és kiszállnék kezembe a kerékkulcsal. Főnököm szokta mondani ha lenne rá pénze venne egy nyóchengeres facomtudja hányliterest galytörővel az elején, aztán lehúzodna a nyomulóst elengedni utánna meg letolná az árokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Én már gondolkodtam hogy most kéne kiragasztani a hátuljára a T-betűt akkor talán nem másznak rám annyira faluban 50-nél, kint meg 90-nél. Vagy lehet pont azért csinálnák. :huh: De az biztos hogy néhe nagyon idegesítő, hogy le sem előz, meg le sem marad, csak autózik mögöttem 1 méterre, féklámpavillogatásra nem reagáll. Ilyenkor ha nem sajnálnám a kocsit beleállnák a fékbe, és kiszállnék kezembe a kerékkulcsal. Főnököm szokta mondani ha lenne rá pénze venne egy nyóchengeres facomtudja hányliterest galytörővel az elején, aztán lehúzodna a nyomulóst elengedni utánna meg letolná az árokba. egyik haverom ezt eljátszotta. Igaz, összetört az autó hátulja, kihívták a rendőrt, a rendőr a pénisz sofőrt bacta meg, ugyanis a kreszben van egy olyan, hogy féktávolság. Amit a pénisz nem tartott be. Így megcumiszta. A haver elmondta a rendőrnek, hogy vészfékezett, az a baromarcú meg a seggébe volt. Megbacták a péniszarc fejét, a havernak meg kifizette a biztosító a kárt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 egyik haverom ezt eljátszotta. Igaz, összetört az autó hátulja, kihívták a rendőrt, a rendőr a pénisz sofőrt bacta meg, ugyanis a kreszben van egy olyan, hogy féktávolság. Amit a pénisz nem tartott be. Így megcumiszta. A haver elmondta a rendőrnek, hogy vészfékezett, az a baromarcú meg a seggébe volt. Megbacták a péniszarc fejét, a havernak meg kifizette a biztosító a kárt. :lol: Jó persze elméletileg megcsinálnám, de nem éri meg a kellemetlenséget, esetleg áttolnak a szembe sávba, vagy kiszáll a kocsiból egy kopasz kigyúrt állat, és egyszeriben eltörpül a seggemben-autóznak-probléma. :huh: Olyat már csináltam kalapos-skodással aki végigtolt a fél megyén és nem reagállt se villogtatásra se integettésre, hogy előzz már, hogy 100%-os szembeforgalomnál kiraktam a vészvillogót, és "lerobbantam" a sáv közepén. Persze arra figyeltem, hogy mást ne tartsak fel. Aztán amikor elfogytak a szenbejövők "megjavult" a kocsim, és elindultam. És tudod mit csinált utánna az öreg? Ugyanazt, autózott a seggemben. :lol: Ki érti ezt? Lehet ismerkedni akart vagy félt egyedül. De mostanában ha ilyen van akkor indexelek, és megállok, menjen a picába ne engem zaklasson. Annyi hülye van az utakon az ember agyvérzést kap ha mindegyiken felhúzza magát arra kell vigyázzni, hogy bennem ne tegyenk kárt és tűnjenek el minnél gyorsabban a közelemből. Ha motoros jön előre a kocsik között inkább lehúzodok elengedem, úgyis elmegy ha akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Jó persze elméletileg megcsinálnám, de nem éri meg a kellemetlenséget, esetleg áttolnak a szembe sávba, vagy kiszáll a kocsiból egy kopasz kigyúrt állat, és egyszeriben eltörpül a seggemben-autóznak-probléma. :angry: Olyat már csináltam kalapos-skodással aki végigtolt a fél megyén és nem reagállt se villogtatásra se integettésre, hogy előzz már, hogy 100%-os szembeforgalomnál kiraktam a vészvillogót, és "lerobbantam" a sáv közepén. Persze arra figyeltem, hogy mást ne tartsak fel. Aztán amikor elfogytak a szenbejövők "megjavult" a kocsim, és elindultam. És tudod mit csinált utánna az öreg? Ugyanazt, autózott a seggemben. :blink: Ki érti ezt? Lehet ismerkedni akart vagy félt egyedül. De mostanában ha ilyen van akkor indexelek, és megállok, menjen a picába ne engem zaklasson. Annyi hülye van az utakon az ember agyvérzést kap ha mindegyiken felhúzza magát arra kell vigyázzni, hogy bennem ne tegyenk kárt és tűnjenek el minnél gyorsabban a közelemből. Ha motoros jön előre a kocsik között inkább lehúzodok elengedem, úgyis elmegy ha akar. barmok mindíg lesznek, meg kell szokni... ;) Engem is nemértem miért akart letolni nemrég 1 régi fos merci kisbusz... azért mert 80al mentem? és? ott az út takarodjon a fenébe előzzön meg. Ne húzza rám az autót... megelőz, rámhúzza és pofátlanul előttem vánszorog... én meg rálövöm a refit meg a ködlámpákat és addig nyomom a dudát míg el nem takarodik előlem. :D egyik haverom ezt eljátszotta. Igaz, összetört az autó hátulja, kihívták a rendőrt, a rendőr a pénisz sofőrt bacta meg, ugyanis a kreszben van egy olyan, hogy féktávolság. Amit a pénisz nem tartott be. Így megcumiszta. A haver elmondta a rendőrnek, hogy vészfékezett, az a baromarcú meg a seggébe volt. Megbacták a péniszarc fejét, a havernak meg kifizette a biztosító a kárt. :) Ejha... sok volt benne a pénisz :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Jó persze elméletileg megcsinálnám, de nem éri meg a kellemetlenséget, esetleg áttolnak a szembe sávba, vagy kiszáll a kocsiból egy kopasz kigyúrt állat, és egyszeriben eltörpül a seggemben-autóznak-probléma. :) Olyat már csináltam kalapos-skodással aki végigtolt a fél megyén és nem reagállt se villogtatásra se integettésre, hogy előzz már, hogy 100%-os szembeforgalomnál kiraktam a vészvillogót, és "lerobbantam" a sáv közepén. Persze arra figyeltem, hogy mást ne tartsak fel. Aztán amikor elfogytak a szenbejövők "megjavult" a kocsim, és elindultam. És tudod mit csinált utánna az öreg? Ugyanazt, autózott a seggemben. :) Ki érti ezt? Lehet ismerkedni akart vagy félt egyedül. De mostanában ha ilyen van akkor indexelek, és megállok, menjen a picába ne engem zaklasson. Annyi hülye van az utakon az ember agyvérzést kap ha mindegyiken felhúzza magát arra kell vigyázzni, hogy bennem ne tegyenk kárt és tűnjenek el minnél gyorsabban a közelemből. Ha motoros jön előre a kocsik között inkább lehúzodok elengedem, úgyis elmegy ha akar. Én az utóbbi időkben azt szoktam csinálni, ha valaki a seggembe akar autózni, akkor a lehető legjobban betartom a kreszt. Nincs szerintem annál dühitőbb, mikor mindenki halad én meg 30-al tötyögök! :huh: A tükörbe meg látni a fejét, hogy nem gyengén habba van. Persze, hogy az első adandó alkalommal megelőz, így nem fog a seggembe lenni. Ha integet és is integetek, ha anyázik, akkor én is. Nem fosok visszaszólni. Néha a barátosném szokott szólni,ha látja rajtam, hogy kezd a ruha rajtam átváltozni kényszerzubbonnyá, hogy most már hagyjam abba, ő is abbahagyta. Nem nagyon szoktak vergődni (lehet a kopasz fejem miatt) :lol: Egyszer volt olyan, hogy kikanyarodtam balra, kényelmesen felgyorsulok 50-re, erre egy idegbeteg baromarc beáll a seggembe és dudál, meg integet. Kimutattam az ablakon, hogy 50. Utaltam a sebességhatárra. Erre ő dudál, meg mutogat tovább. Hát nekem sem kellett több, visszamutattam. Majd kitettem az irányjelzőt jobbra, mert mentünk a boltba. Erre ő is és amint bekanyarodott, megelőzött, majd megáll előttem. Erre én azzal a lendülettel kikerültem, majd megint megelőzött és megpróbált megállítani. Lehútam az ablakot, elküldtem a qa anyukájába és elhúztam előle. :lol: Ejha... sok volt benne a pénisz :D ;) :angry: Moderáltam magam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Én az utóbbi időkben azt szoktam csinálni, ha valaki a seggembe akar autózni, akkor a lehető legjobban betartom a kreszt. Nincs szerintem annál dühitőbb, mikor mindenki halad én meg 30-al tötyögök! :huh: A tükörbe meg látni a fejét, hogy nem gyengén habba van. Persze, hogy az első adandó alkalommal megelőz, így nem fog a seggembe lenni. Ha integet és is integetek, ha anyázik, akkor én is. Nem fosok visszaszólni. Néha a barátosném szokott szólni,ha látja rajtam, hogy kezd a ruha rajtam átváltozni kényszerzubbonnyá, hogy most már hagyjam abba, ő is abbahagyta. Nem nagyon szoktak vergődni (lehet a kopasz fejem miatt) :lol: Egyszer volt olyan, hogy kikanyarodtam balra, kényelmesen felgyorsulok 50-re, erre egy idegbeteg baromarc beáll a seggembe és dudál, meg integet. Kimutattam az ablakon, hogy 50. Utaltam a sebességhatárra. Erre ő dudál, meg mutogat tovább. Hát nekem sem kellett több, visszamutattam. Majd kitettem az irányjelzőt jobbra, mert mentünk a boltba. Erre ő is és amint bekanyarodott, megelőzött, majd megáll előttem. Erre én azzal a lendülettel kikerültem, majd megint megelőzött és megpróbált megállítani. Lehútam az ablakot, elküldtem a qa anyukájába és elhúztam előle. :lol: Moderáltam magam! :D :blink: Multkor haverral jöttünk be józsáról debrecenbe...és egy sutyoki 2 swift végig a polo mögött, de szorosan...és nem előzött... aztán amikor kezdtünk közeledni a városhoz, megelőzött... havernak se kellett több vissza 4esbe irány utánna és utánna meg mi végig mögötte. Nekem volt például olyan hogy direkt belefuttattam 1 bunkót a trafiba. ;) faterom arról jött amerre állt a trafi, én meg utánna mentem arrafele és szólt hogy vigyázzak a salakpályánál fehér Ignis + WagonR. És végig mögöttem volt asszem egy rohadt passat...és kacsingatott kifele meg villogott hogy nyomjam már. Én csak szimplán kitettem a kezem, és intettem hogy mennyél b+. Meg is előzött...közbe makogott valamit. Na mondom beszívod gyökér... a fogós fiúk le is meszelték :angry: én meg csak a pofájába vigyorogtam mikor mentem el mellette Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Jó estét! :huh: Legalábbis remélem a Tiétek az. Ma délután végre elhozhattam az autót a szerelőtöl, nagyjából egy óráig tartott mire elértünk a gödöllői hyper-supermarkethez. Ott leállítottam és azóta nem indul. :D Az önindító dolgozik, néha beindul egy pillanatra utána szinte azonnal le is áll. Egyszer kb. 1o mp.-ig járt is, de nagyon kínlódott szegény. ...és igen, benzin van benne! :lol: Azt hittem agyvérzést kapok. Még attól se "égett az arca", hogy egy kis Fiestának kellett hazahúznia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Jó estét! :huh: Legalábbis remélem a Tiétek az. Ma délután végre elhozhattam az autót a szerelőtöl, nagyjából egy óráig tartott mire elértünk a gödöllői hyper-supermarkethez. Ott leállítottam és azóta nem indul. :angry: Az önindító dolgozik, néha beindul egy pillanatra utána szinte azonnal le is áll. Egyszer kb. 1o mp.-ig járt is, de nagyon kínlódott szegény. ...és igen, benzin van benne! ;) Azt hittem agyvérzést kapok. Még attól se "égett az arca", hogy egy kis Fiestának kellett hazahúznia. :lol: Szia Dita! lehet hülyeséget mondok...ha így van akkor bocsi... De benzinszűrő esetleg...? :lol: Bár attól inkább rángatnia kéne...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 lehet hülyeséget mondok...ha így van akkor bocsi... De benzinszűrő esetleg...? :huh: Benzinszűrő most lett cserélve benne. Úgy tűnik a benzinpumpa is beindul, a hangja alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Benzinszűrő most lett cserélve benne. Úgy tűnik a benzinpumpa is beindul, a hangja alapján. Szia Dita! Én sem értek a benyáshoz, de nem lehet, hogy a gyújtás vacakol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts