Reeckatee Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Nah jólvan, elég lesz mert én moderálom meg magunkat minnyá' ;) Azt mesélje el valaki hogy mi lehet ha rendesen kitekert kormánnyal tempósabb balkanyarnál (jellemzően körforgalomban) kattogást vagy inkább ropogást hallok jobb elölről valahonnan :huh: egyszerűen nem tudom mihez kötni, mi lehet. Ki lehet szedni a csatiból a pineket egyenként. Ha nem elvágod, csak kihúzod belőle akkor vissza lehet csinálni :angry: De úgy emlékszem hogy a piros szürke lesz az :lol: A filmekben is mindig a pirosat vágják el...de mondjuk egy filmben sem jelent meg utána dátum :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 A filmekben is mindig a pirosat vágják el...de mondjuk egy filmben sem jelent meg utána dátum :huh: :lol: Dehogynem, a robbanás miatt eszméletét veszíti a fő-hero attán amikor évekkel később felébred egy csini nővérke mellett akkor kiírják hogy hány évet lépett előre :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Dehogynem, a robbanás miatt eszméletét veszíti a fő-hero attán amikor évekkel később felébred egy csini nővérke mellett akkor kiírják hogy hány évet lépett előre :huh: :lol: Jaaaaa háááát tényleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 A filmekben is mindig a pirosat vágják el...de mondjuk egy filmben sem jelent meg utána dátum :huh: :lol: Utánna meg fogd a macskát és fuss? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Utánna meg fogd a macskát és fuss? :huh: Dehogy. Láthattad megannyiszor, hogy egy átlagos hős könnyedén tartja a lépést a lökéshullámmal....szóval csak nyugodtan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Dehogy. Láthattad megannyiszor, hogy egy átlagos hős könnyedén tartja a lépést a lökéshullámmal....szóval csak nyugodtan :D És mindig olyan asztalnál ül amit ha felborít maga elé akkor a golyók nem mennek át rajta, és olyan fegyvere van amiből nem fogy ki a töltény, ha esetleg mégis akkor mindig van nála még egy tár, akkor is ha egy szál alsógatyóban ugrasztották ki az ágyból, Ha pedig van egy 16 éves lánya aki a szomszédos temetőből halk hörgéseket hall mindig megy és megnézi közelebbről. Mostanában mást nézek. Susogós Mackók 1-2. évad :lol: :huh: Jááááj már megint offolok. Mit csináltatok velem?? már majdnem megjavultam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 És mindig olyan asztalnál ül amit ha felborít maga elé akkor a golyók nem mennek át rajta, és olyan fegyvere van amiből nem fogy ki a töltény, ha esetleg mégis akkor mindig van nála még egy tár, akkor is ha egy szál alsógatyóban ugrasztották ki az ágyból, Ha pedig van egy 16 éves lánya aki a szomszédos temetőből halk hörgéseket hall mindig megy és megnézi közelebbről. Mostanában mást nézek. Susogós Mackók 1-2. évad :lol: :huh: Jááááj már megint offolok. Mit csináltatok velem?? már majdnem megjavultam :D Én meg olvasgattam , és rájöttem, hogy nagy mákom volt amikor egy duncosüveg benzinben próbáltam ki, hogy jól kötöttem-e be az AC-t. :lol: ;) Klikk ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Én meg olvasgattam , és rájöttem, hogy nagy mákom volt amikor egy duncosüveg benzinben próbáltam ki, hogy jól kötöttem-e be az AC-t. :lol: :lol: Klikk ide. Nah a dízellel ilyen gond sincs :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Hóóó de jó kis este volt.... Na de nem fotóztam le a dugattyúkat, faterom sztem elvitte őket nyírábrányba... na mind1.. :huh: De csinálgattunk képeket...nagyon Démoniak lettek... :D majd ha átküldi haver akkor megmutatom, és rájöttök miért démoni. Szabályosan fel vagyok frissülve. vagy 60 kilómétert beletettünk szórakozásképp :lol: Amúgy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 (edited) Hóóó de jó kis este volt.... Na de nem fotóztam le a dugattyúkat, faterom sztem elvitte őket nyírábrányba... na mind1.. :huh: De csinálgattunk képeket...nagyon Démoniak lettek... ;) majd ha átküldi haver akkor megmutatom, és rájöttök miért démoni. Szabályosan fel vagyok frissülve. vagy 60 kilómétert beletettünk szórakozásképp :lol: Amúgy: :lol: Ja tényleg nekem is lassan avatart kell váltanom. :D Meg is van. :angry: Módosítva December5, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Ja tényleg nekem is lassan avatart kell váltanom. ;) Meg is van. :angry: Dejóóóó :huh: :blink: Ez tetszik, aranyos :D Zotya! a Te gépedet még nem láttam.. :lol: ha elküldöm az e-mailomat PÜ-ben akkor küldesz rá képet a Kocsiról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Dejóóóó :lol: :blink: Ez tetszik, aranyos :angry: Zotya! a Te gépedet még nem láttam.. ;) ha elküldöm az e-mailomat PÜ-ben akkor küldesz rá képet a Kocsiról? :D Aha, de ezt ki kéne próbálni az asszonnyal.:Klikk ide! :lol: Vagy mégsem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Aha, de ezt ki kéne próbálni az asszonnyal.:Klikk ide! :lol: Vagy mégsem? :huh: :lol: :D Jóöreg osztálykirándulás.... CSináltunk ilyet a csajokkal még 8.-ban ;) Amúgy elküldtem a címemet :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Aha, de ezt ki kéne próbálni az asszonnyal.:Klikk ide! :lol: Vagy mégsem? :huh: egy próbát megér! ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 :huh: :lol: Jóöreg osztálykirándulás.... CSináltunk ilyet a csajokkal még 8.-ban :lol: Amúgy elküldtem a címemet :D Ha minden igaz már én is a képeket. Na jóccakát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Ha minden igaz már én is a képeket. Na jóccakát! :lol: Megvannak! hmmmm.....de szép kocsi :huh: Kicsit hasonlít az enyémre... (Dáwidnak: Jó...tudom nekem nincsen tetősín, Novynak: Jó tudom nekem nincsen fehér indexbúrám :lol: ) de azért...a dísztárcsám az mind olyan ami elől van Neked! De tényleg szép amúgy maga az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 De nekem a legaranyosabb az új avatarom. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 De nekem a legaranyosabb az új avatarom. :D ;) :angry: Tényleg aranyos :lol: Amúgy.... ma kettesből kihúztam 50 ig.... Szerintetek nagyon hülye voltam? :lol: Eléggé köpte kifele magából a kormot... Ennyire még nem volt meghúzva ezzel a motorral. 720 kilóméter van benne. Vagy azért néha nem árt? ( így bejáratás alatt ) Figyu ... Ott az oldalán az a kis indexlámpa.... Az opelekre is tettek? Nem csak Vauxhallokra tették azt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Tényleg aranyos :lol: Amúgy.... ma kettesből kihúztam 50 ig.... Szerintetek nagyon hülye voltam? :lol: Eléggé köpte kifele magából a kormot... Ennyire még nem volt meghúzva ezzel a motorral. 720 kilóméter van benne. Vagy azért néha nem árt? ( így bejáratás alatt ) Figyu ... Ott az oldalán az a kis indexlámpa.... Az opelekre is tettek? Nem csak Vauxhallokra tették azt? :huh: Opeleken is van, olasz exportra készültek így valamint az összes classicon már van oldalindex. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Opeleken is van, olasz exportra készültek így valamint az összes classicon már van oldalindex. Mindennap tanul valami újat az ember! :lol: Köszi a felvilágosítást! :lol: Na de én elteszem magam. Jóéjt mindenkinek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Az 1.4-es motoron lévő indítómotor jó a 1.7DR-hez? Mert az enyém még mindig javításra szorul és ha jó lenne, akkor lekapnám a másikról. A haver kiszedte a motorvezérlőt 8e-ért akarja eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Friss teszt. BC szerint 4 fokban indítás után kis alapjárat, majd indulás, és 4 percnél már mozdult is a mutató, ez 2,5 km alatt sikerült. Ezek szerint pozitív a csonkra visszaszerelt hővédő lemez és cső hatása. :huh: (Múlt alkalommal 8 fokban, 5 perc alatt melegedett be annyira, hogy megmozdult a mutató.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 De nekem a legaranyosabb az új avatarom. ;) :angry: :blink: Király, honnan szereztél ekkora sapit? :huh: Tényleg aranyos :lol: Amúgy.... ma kettesből kihúztam 50 ig.... Szerintetek nagyon hülye voltam? :D Eléggé köpte kifele magából a kormot... Ennyire még nem volt meghúzva ezzel a motorral. 720 kilóméter van benne. Vagy azért néha nem árt? ( így bejáratás alatt ) Figyu ... Ott az oldalán az a kis indexlámpa.... Az opelekre is tettek? Nem csak Vauxhallokra tették azt? :lol: Kösz a bókot, én is szoktam huzatni volt hogy tiltásig is. Szerintem azért találták ki a letiltást, hogy ne károsodjon a motor, ezért melegen egy-két alkalom nem árthat. Igaz sok értelme nincs neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Király, honnan szereztél ekkora sapit? :huh: Gugli a barátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Gugli a barátod. Neked. Nekem inkább Wiki a barátnőm. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts