Breki Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Akkor majd reggel kattintok egyet. Oké :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Engem érdekelne! Bár nálam a tavasszal vett Bosch lapátok jól bírják, de nem tökéletesek... Nem tudom mi lesz itt jövőre, de ma este 10 percen belül 2 bringást csaptam majdnem el! Az egyik egyirányú utcában szembe az út közepén kivilágítatlanul, a másik meg kanyarodás közben hirtelen feltűnik a sötétből, persze ő is lámpa nélkül szembe az egyirányúban. Tudom már mit szerzek jövőre az autóra...gallytörő rácsot vaze, meg berakok egy vödröt egy kocsimosó kefével és jöhetnek a drótszamarak... Nekem egyszer mondták, hogy gallytörő rácsot csak négy kerékmeghajtású autóra lehet felrakni. Egy ismerősömnek ezért vetették le a rácsot, mert gyárilag fent volt, viszont csak elsőkerekes volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Nekem egyszer mondták, hogy gallytörő rácsot csak négy kerékmeghajtású autóra lehet felrakni. Egy ismerősömnek ezért vetették le a rácsot, mert gyárilag fent volt, viszont csak elsőkerekes volt. :lol: Én azt hallotam, hogy bármilyen autóra fel lehet rakni a gallytörő rácsot, ha az illető le tudja papírozni, és igazolni hogy rendszeresen erdőbe jár az autóval....habár akkor az már biztos 4 kerekes :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Én azt hallotam, hogy bármilyen autóra fel lehet rakni a gallytörő rácsot, ha az illető le tudja papírozni, és igazolni hogy rendszeresen erdőbe jár az autóval....habár akkor az már biztos 4 kerekes :huh: Kíváncsi vagyok hogy a smart-os csóka kápmegyeren mennyit erdőzik a teLepjárójával ;) Az ágyam nem nemalvás alatt tört el, egyszerűen csak leültem a végére, és a vége is leült a fődre :D Nem baj, karácsonyra kérek egyet a jázuszkától :blink: :angry: Beígértem valamikor hogy szétszedett kormányról dobok képet. Nah mostanra sikerült :lol: http://pics.coldline.hu/pics/8839-20091203-uAHegT.jpg http://pics.coldline.hu/pics/8840-20091203-wQZJ7p.jpg http://pics.coldline.hu/pics/8841-20091203-gowkGz.jpg A találkozó patentokat karikáztam. Van még egy "réteg" amiről most nincs kép, de majd teszek :lol: a lényeg amúgy ezeken van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Engem érdekelne! Bár nálam a tavasszal vett Bosch lapátok jól bírják, de nem tökéletesek... Íme az ígért kép: Más: volt ofőm odaadta a mazda xedos 6-osát, hogy azzal menjek ma át bnőmhöz, és akkor náluk meg lesz csinálva az olajcsere, plusz szelepfedéltömítés cseréje egyebek. Namost ugy ennek az ótónak vetítőlencsés a fényszórója. De még nem xenon hanem sima halogén. Brutál. Durva. Reggeli szürkületben felkapcsolom...semmi. Kiszállok, mondom biztos kiégtek az izzók. Nem. Világít mindkettő. F@sza. Mintha visszakaptam volna 2 napra az angel eyes fényszórókat. De így majd jobban vágyom vissza az Opelembe. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Íme az ígért kép: http://img7.tar.hu/invictus/img/39256822.jpg Már 3 éve csak ilyet használok és ha télen is vigyázól rá akkor több mint egy évet fog tartani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Amúgy a tavasszal vett valeo ablaktörlőim már rendesen csíkoztak, és megtetszettek a mostanában egyre népszerűbb rugósínes darabok, ami szinte csak egy lapát. Bosch aerotwinre nem futotta, de noname-t sem akartam, ezért a lucas márka mellett döntöttem. Feltettem, és amellett hogy nagyon szépen töröl, (szebben mint a valeo az elején) még nagyon jól is néz ki. :huh: Szerk...ha valaki kíváncsi akkor csinálhatok majd róla képet. Én is ilyet vettem multhéten, 1750Ft volt a par, de a nevére nem emlékszem. Én meg marciusban vettem Bosch-t, eddig birtak, mar elkezdtek csikozni. Még örültem is, hogy kibirta 2évig, mikor megnéztem a karb.tartos füzetemet, latom idén vettem...:-o És tényleg marha frankon töröl, jobb mint amiket eddig haszaltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Már 3 éve csak ilyet használok és ha télen is vigyázól rá akkor több mint egy évet fog tartani. :huh: Csak az a baj hogy a jobb olali kicsit lelóg a szélvédőről, de ez eddig minden lapátnál így volt. Nem lenne jobb a jobbosra 43-asat tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Csak az a baj hogy a jobb olali kicsit lelóg a szélvédőről, de ez eddig minden lapátnál így volt. Nem lenne jobb a jobbosra 43-asat tenni? Az már túl rövid lessz úgy. Nekem is lelógott volt picit és levágtam belőle 2 cm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 B..... meg megint bemértek.... :lol: 8as út 47-es km-nél. 90 helyett 123(Ott nem 110 van?). Ebből blokkoló lesz. Egyéb ötletek? Jöhetnek privátban is. Sorstárs! :D Ma jött a papír, hogy engem is ott fotóztak le. 90 helyett 116. :lol: Egyelőre csekk nincs, közigazgatási eljárás, tudnám miért....? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nekem tegnap jött meg a csekk! 30 darab ezrest kell fizetnem, mert 70 helyett 101-el mentem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Az egész egyetem/kolesz egy életre szóló emlék. Nagyon nehéz, de épp ez benne a jó! Viszont Qva jó érzés mikor a diplomaosztón mondják a nevedet és felkérnek hogy vedd át a diplomád! Ha addig le nem lő valami agyament b@rom.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Na cartársaim egy hónap várakozás után végre visszakaptam a laptopom. kijelzőt cseréltek benne garanciálisan mert kiégett egy pixelsáv. Most itthonról is tudom nyomni a fórumot s nem leszek 10 oldalakkal lemaradva. Opel Isten Áldjon Meg Bennetek, hogy hiányoztatok!!!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Íme az ígért kép: Más: volt ofőm odaadta a mazda xedos 6-osát, hogy azzal menjek ma át bnőmhöz, és akkor náluk meg lesz csinálva az olajcsere, plusz szelepfedéltömítés cseréje egyebek. Namost ugy ennek az ótónak vetítőlencsés a fényszórója. De még nem xenon hanem sima halogén. Brutál. Durva. Reggeli szürkületben felkapcsolom...semmi. Kiszállok, mondom biztos kiégtek az izzók. Nem. Világít mindkettő. F@sza. Mintha visszakaptam volna 2 napra az angel eyes fényszórókat. De így majd jobban vágyom vissza az Opelembe. :huh: Köszi! :lol: Ha tényleg jól törölnek, akkor ilyen lesz a következő... Nekem még bírják a bosch lapátok. Már többször megállapítottuk, hogy a megának nincs jelenleg ellenfele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Köszi! :huh: Ha tényleg jól törölnek, akkor ilyen lesz a következő... Nekem még bírják a bosch lapátok. Már többször megállapítottuk, hogy a megának nincs jelenleg ellenfele :lol: dehogynincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 dehogynincs én a hagyományos halogen megoldásokra gondoltam :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Üdv, megjöttem, mindenki megvan? :huh: Szerintetek ez már kóros?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Üdv, megjöttem, mindenki megvan? :lol: Szerintetek ez már kóros?: http://kep.ivpicture.hu/247589.jpg Nekem a kötelező biztim ennél a biztosítónál van megkötve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nekem a kötelező biztim ennél a biztosátónál van megkötve :huh: http://www.cbx.ro/uploads/pics/logo_astra_04.jpg Kösz, akkor nem kóros. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nekem a kötelező biztim ennél a biztosítónál van megkötve :huh: http://www.cbx.ro/uploads/pics/logo_astra_04.jpg Mit jelent amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Mit jelent amúgy ? asigurare = biztosítás asigurări = biztosítások Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 asigurare = biztosítás asigurări = biztosítások És az asztraaaaa ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 És az asztraaaaa ? :huh: még mindig korán van mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 És az asztraaaaa ? :huh: Az a neve a biztosítónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 még mindig korán van mi? Noigen, igazán ez is megalkuvás, hogy ilyenkor ennyit ittam :huh: Ahogy írtam kiváncsi vagyok mi az "erőltett menet" végeredménye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts