Opeles90 Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Na, nekem pont egy ilyen felniközép kellene ;) vagy esetleg 4 is.. :angry: :blink: Ahogy az egyik illető mondaná: "csak fölösleges súlytöbblet..." :huh: :lol: :D De amúgy jó szolgálatot tesz nekem mikor esős időben a garázson kívül állok meg -a bejárón- mert állni szokott a víz, abba "belekapaszkodva" el tudom érni, hogy ne legyek bokáig csurom víz.. :( :) :) jaja jó is az, csak nekem nem lehet feltenni csak ha megfúrom a tetejét...azt meg nem szeretném.... :lol: Akartam én rá...sőt...szereztem is mert van 1 donor astránk.. dehát nem megy rá. Aztán sima tetőcsomagtartó van ( ezek a keresztbe nyúló cuccok ) amikor szükség van rá feltesszük, amikor nincs akkor levesszük.
rtomi Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Srácok! Köszönöm Szépen a képeket. Gondolkodom még a cserén. Ültetve nem lesz mert családi verda. Majd válság után a hátsókerekes Veterán Opel lesz tuningolva. :huh:
Opeles90 Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Lali! Kaptál időpontot? :huh: vagy most intézkedsz? :lol:
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Lali! Kaptál időpontot? :huh: vagy most intézkedsz? :lol: Még nem hívtam, majd holnap. De a héten meglesz. Addig is vettem egy két dolgot. Nagyon zsír állapotú kormányt, mer az enyém le van kopva, meg egy középkonzol kijelzőt, a kettőt 3e-ért. Holnap meló után szerelek. :lol:
daykiller Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Még nem hívtam, majd holnap. De a héten meglesz. Addig is vettem egy két dolgot. Nagyon zsír állapotú kormányt, mer az enyém le van kopva, meg egy középkonzol kijelzőt, a kettőt 3e-ért. Holnap meló után szerelek. :lol: Enyémet is cserélni kéne, egy helyen már kezd kiszakadozni a bőr. :huh:
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Enyémet is cserélni kéne, egy helyen már kezd kiszakadozni a bőr. :lol: Nekem már teljesen lekopott felül, meg ha pára van az autóban, akkor ragad, meg befogja a kezem és tiszta fekete lesz... :huh: De már nem! :lol: A kijelzőt meg egy vagyonért akarták adni a bontóban, így ezerért megérte.
FPepe Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Most voltam megnézni, nem 1,6-os, hanem 1,4-es C14NZ. A srác nem ért hozzá... :lol: Akkor lehet kéne belőle a szervószivattyú a rögzítésével meg a csövekkel együtt. Dieselbe úgyis másmilyen kell :huh:
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Akkor lehet kéne belőle a szervószivattyú a rögzítésével meg a csövekkel együtt. Dieselbe úgyis másmilyen kell :huh: Holnapra megkérdezem. Mert ma voltam lent nála, de nekem nem kellett, mert nem mókolgatok vele, de a fene se gondolta volna, hogy ilyen kelendő az astra alkatrészek...
FPepe Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Holnapra megkérdezem. Mert ma voltam lent nála, de nekem nem kellett, mert nem mókolgatok vele, de a fene se gondolta volna, hogy ilyen kelendő az astra alkatrészek... Csinálj egy-két képet lécci a szivattyú környékéről és a meghajtásáról.
Dáwid Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Műszakit... :D Nekem kék raginyám van 2011-ig :angry: ;) (és nem okosba.) csak a zöldkari lett okosos mert különben feketekártyám lenne, de ez a moci a zöldségen is átmenne ha hagynám hogy kitapossák a lelkét... Holnapra megkérdezem. Mert ma voltam lent nála, de nekem nem kellett, mert nem mókolgatok vele, de a fene se gondolta volna, hogy ilyen kelendő az astra alkatrészek... Szerinted mé' vannak emberek akik másodállásban astrákat darabolnak? :huh: Hozzád nincsenek is messze amúgy :lol: Annak az "egyhatosC14NZ"-nek a lámpáiról tudsz valamit? :lol:
Opeles90 Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Na milyen? :huh: csak rossz oldalon van a kormány :lol:
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Elküldve December2, 2009 Nekem kék raginyám van 2011-ig :angry: ;) (és nem okosba.) csak a zöldkari lett okosos mert különben feketekártyám lenne, de ez a moci a zöldségen is átmenne ha hagynám hogy kitapossák a lelkét... Szerinted mé' vannak emberek akik másodállásban astrákat darabolnak? :huh: Hozzád nincsenek is messze amúgy :D Annak az "egyhatosC14NZ"-nek a lámpáiról tudsz valamit? :lol: agynégyes! :lol: Elkelt...
Dáwid Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 http://www.langlovagok.hu/html/galeria/3964.shtml :lol: :huh:
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Én ilyenkor még tanulok. :lol: :huh: :lol:
Dáwid Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Én ilyenkor még tanulok. :D :huh: :lol: Azt értem hogy Te tanulsz. Azt is értem hogy én dolgozom. Nah de ki ette meg a többieket? :lol:
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Azt értem hogy Te tanulsz. Azt is értem hogy én dolgozom. Nah de ki ette meg a többieket? :lol: A tegnap délután elkezdett tanulást most fejeztem be....már várom az esti alvást. :huh:
Dáwid Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 A tegnap délután elkezdett tanulást most fejeztem be....már várom az esti alvást. :huh: Láttam tegnap este Ma hajnalban :D hogy MSN-en ott virít a neved ződen, meg 3/4 3-kor még helyzetjelentesz a fórumon, Én úgydöntöttem hogy 2 környékén elegem volt a napból attán szunya :lol: (facásan összetört az ágyam, úgyhogy pihentető egy éjszaka volt :lol: ) Ma már a földön alszom, az legalább vízszintes ;)
Opeles90 Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 http://www.langlovagok.hu/html/galeria/3964.shtml :lol: :lol: :D :huh: Jól szétégett... Szegény autó...szegény tulaj.
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Láttam tegnap este Ma hajnalban :D hogy MSN-en ott virít a neved ződen, meg 3/4 3-kor még helyzetjelentesz a fórumon, Én úgydöntöttem hogy 2 környékén elegem volt a napból attán szunya :huh: (facásan összetört az ágyam, úgyhogy pihentető egy éjszaka volt :lol: ) Ma már a földön alszom, az legalább vízszintes ;) Egyre jobban kezdem utálni ezeket az éjszakázásokat. :lol:
Guest gorbi Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Láttam tegnap este Ma hajnalban ;) hogy MSN-en ott virít a neved ződen, meg 3/4 3-kor még helyzetjelentesz a fórumon, Én úgydöntöttem hogy 2 környékén elegem volt a napból attán szunya :huh: (facásan összetört az ágyam, úgyhogy pihentető egy éjszaka volt :lol: ) Ma már a földön alszom, az legalább vízszintes :angry: ...Hát ez nagyon heves "alvás" lehetett :lol: Egyre jobban kezdem utálni ezeket az éjszakázásokat. :D Jaja, először jó buli volt, emlékszem amikor egy-egy beadandó rajzot két nap két éjszaka rajzoltam (sajnos nem CAD, tussal pauszra + előtte a dipára) és a zh-ra tanulás még sehol sem volt, és ez csak egy tantárgy a sokból... süllyedek! Az egész egyetem/kolesz egy életre szóló emlék. Nagyon nehéz, de épp ez benne a jó! Viszont Qva jó érzés mikor a diplomaosztón mondják a nevedet és felkérnek hogy vedd át a diplomád! Kitartás!
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Amúgy a tavasszal vett valeo ablaktörlőim már rendesen csíkoztak, és megtetszettek a mostanában egyre népszerűbb rugósínes darabok, ami szinte csak egy lapát. Bosch aerotwinre nem futotta, de noname-t sem akartam, ezért a lucas márka mellett döntöttem. Feltettem, és amellett hogy nagyon szépen töröl, (szebben mint a valeo az elején) még nagyon jól is néz ki. :huh: Szerk...ha valaki kíváncsi akkor csinálhatok majd róla képet.
Laleekirály Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Vége a hangzavarnak... Ma vettem flexibiliccsövet (50*200-as). Kérdeztem mindenhol és általában 9-14eFt között akarták adni. Az egyik mindent áruló benzinkúton találtam 4500-ért, rögtön megvettem. Holnap délután megyek a kipufogóshoz és kicseréli, mert az enyém felakadt az egyik kapubejáróban és kiszakadt, majd kiégett és olyan hangja volt az autónak, mintha nem lenne rajta kipufogó.
Breki Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Amúgy a tavasszal vett valeo ablaktörlőim már rendesen csíkoztak, és megtetszettek a mostanában egyre népszerűbb rugósínes darabok, ami szinte csak egy lapát. Bosch aerotwinre nem futotta, de noname-t sem akartam, ezért a lucas márka mellett döntöttem. Feltettem, és amellett hogy nagyon szépen töröl, (szebben mint a valeo az elején) még nagyon jól is néz ki. :huh: Szerk...ha valaki kíváncsi akkor csinálhatok majd róla képet. Engem érdekelne! Bár nálam a tavasszal vett Bosch lapátok jól bírják, de nem tökéletesek... Nem tudom mi lesz itt jövőre, de ma este 10 percen belül 2 bringást csaptam majdnem el! Az egyik egyirányú utcában szembe az út közepén kivilágítatlanul, a másik meg kanyarodás közben hirtelen feltűnik a sötétből, persze ő is lámpa nélkül szembe az egyirányúban. Tudom már mit szerzek jövőre az autóra...gallytörő rácsot vaze, meg berakok egy vödröt egy kocsimosó kefével és jöhetnek a drótszamarak...
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Engem érdekelne! Bár nálam a tavasszal vett Bosch lapátok jól bírják, de nem tökéletesek... Akkor majd reggel kattintok egyet.
Recommended Posts