hening Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Igen! Akkor még nincs veszve semmi? Ha szerzek hozzá egy tartóbakot, akkor fel tudom rakni? Csak az a kérdés, hogy "normál ékszíj, vagy a vastag kell rá". Majd holnap kiderül. Az a blokk elejére van csavarozva. Feszítőt is tartalmaz. Sztem boltban tudnak adni hozzá szíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 ...a kormány január 1-től egyablakos ügyintézést vezet be a környezetvédelmi felülvizsgálatnál és az időszakos műszaki vizsgálatnál. Ez azt jelenti, hogy a zöldkártyavizsgálatot a műszaki vizsgával egy időben, ugyanazon a helyen is megcsináltathatják ezentúl a gépkocsi-tulajdonosok. Ez csak egy, az adminisztrációt csökkentő lehetőség, így ha valaki ragaszkodik a bevált szervizéhez, az eddigi rendszer szerint is elvégeztetheti a vizsgálatot. Változást jelent továbbá, hogy a jövő évtől mindenkinek, akinek most évente kellett környezetvédelmi felülvizsgálatra vinni az autóját, csak a forgalmi engedély érvényességi időpontjában, azaz egységesen kétévente kell a vizsgálatot elvégeztetnie... Lehet, hogy mégis szerencsénk lesz és nem kell évente vizsgáztatnunk az autóinkat,( mint anno a ladát??? :huh: ) és zöldkártyára is csak 2 évente kell vinni, oda ahova akarjuk Teljes cikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Kellene egy ki segítség! 1,6-os astrából a szervót át lehet rakni 1,7D-be? Puhányodunk, puhányodunk?? ;) Azt a végén még benzises is lesz mi? :lol: Asszem láttam radarblokkolót múkodni. Jöttem egy fekete új-jetta mögött. Az út melletti "böcsület-trafik" az előtte menőnek még kiírták az értéket, amikor ő odaért akkor csak vízszintes vonalak voltak, úgy hogy engem se mért meg. Amikor a kijelző mellett voltam közel akkor még láttam hogy a mögöttem jövőnek már értéket mutatott. Nah mondom ezt se előzzük meg :lol: :D na ez hűha és ez is hűha szeressük :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Lehet, hogy mégis szerencsénk lesz és nem kell évente vizsgáztatnunk az autóinkat,( mint anno a ladát??? :lol: ) és zöldkártyára is csak 2 évente kell vinni, oda ahova akarjuk Teljes cikk! Ezt most nem igazán értem. :huh: 2010 márc 10-n jár le a zöldkártyám, akkor nem kell elvinnem, hanem majd következő műszakin elég? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ezt most nem igazán értem. :huh: 2010 márc 10-n jár le a zöldkártyám, akkor nem kell elvinnem, hanem majd következő műszakin elég? :lol: sztem el kell vinned, csak már 2 évre kapod majd meg :lol: legalábbis én így értelmezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 sztem el kell vinned, csak már 2 évre kapod majd meg :D legalábbis én így értelmezem... Inkább megérdeklődöm, de ha ezt előbb hozzák meg, akkor most a műszakin megcsináltattam volna. :huh: Főleg, hogy műszakin a zöldes részét is nézik az autónak... :lol: Egyébként szerintem is még el kell vinnem és a következő műszakiig nem kell újra ZK-ztatnom az aszfaltkaparót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Valaki keresett gyáritól eltérő számlapokat nem 17-20 ezerért :huh: Szerintemvele intézhető lenne olyan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Valaki keresett gyáritól eltérő számlapokat nem 17-20 ezerért :huh: Szerintemvele intézhető lenne olyan :lol: De ezek gagyik, a simára kell tapasztani. Amúgy kezd elegem lenni bizonyos dolgokból...és már 3/4 1. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 De ezek gagyik, a simára kell tapasztani. Amúgy kezd elegem lenni bizonyos dolgokból...és már 3/4 1. :D Senki nem ígért plazmát, de ha egy kék ledes világítást belecsinál az ember mögé, szerintem nem nézhet ki rosszul. Aki nem vár csodát az eljátszhat vele :huh: 3/4 egy? :lol: baccameg, holnap ma meló van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Senki nem ígért plazmát, de ha egy kék ledes világítást belecsinál az ember mögé, szerintem nem nézhet ki rosszul. Aki nem akar übercsodát az el tud játszani vele :huh: Oké, de magát a számokat meg a skálát nem tudod változtatni mert nem lesz megvilágítva....aki csak fehér számlapot akar, annak nyilván jobb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Az a blokk elejére van csavarozva. Feszítőt is tartalmaz. Sztem boltban tudnak adni hozzá szíjat. Köszi a segítséget! Ma délután megyek megnézem, hogy milyen is. :lol: Egyébként a szervót mennyire veszi észre az 1,7DR? Puhányodunk, puhányodunk?? :D Azt a végén még benzises is lesz mi? :huh: Nem puhányság, hanem jó vétel sztem. :lol: A haver vett egy 1,6 caravant, és hozzám akarja vágni. Ki van vonva véglegesen a forgalomból. De én nem tudok vele mit kezdeni, így egy két dolgot kikapok belőle. Komplett szervó+kormány (mert az enyém el van kopva, meg egy két cucc még ami kell, 10e. Annyi megér... ;) Felfényképezte, Így néz ki. Már eladta a hátsó ajtót, a generátort, meg a szelepfedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Köszi a segítséget! Ma délután megyek megnézem, hogy milyen is. :lol: Egyébként a szervót mennyire veszi észre az 1,7DR? Nem puhányság, hanem jó vétel sztem. :lol: A haver vett egy 1,6 caravant, és hozzám akarja vágni. Ki van vonva véglegesen a forgalomból. De én nem tudok vele mit kezdeni, így egy két dolgot kikapok belőle. Komplett szervó+kormány (mert az enyém el van kopva, meg egy két cucc még ami kell, 10e. Annyi megér... :D Felfényképezte, Így néz ki. Már eladta a hátsó ajtót, a generátort, meg a szelepfedelet. TETŐSÍN! Figyelitek... kinek is nincs tetősín a caravanon? :huh: Amugy milyen 1.6-os? Motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 TETŐSÍN! Figyelitek... kinek is nincs tetősín a caravanon? :D Amugy milyen 1.6-os? Motorkód? Lacinak, de akartam már rásózni egyet de nem kell neki. Nem akarja megfúrni és úgy döntött hogy tetszik neki nélküle :lol: Nekem is olyan felnijeim vannak mint azon a hátsók. :lol: Én azokat a lámpákat nézem, lehet hogy zúzva volt ez eleje és egész új lámpák? lehet hogy gondolkozom rajta ;) Meg ha nem rohad akkor Lacinak áttolhatod a bodét ha már kibelezted, neki úgyis az ajtók kellenének :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Kipufogó dob helyett "köcsög" Egy érdekes cikk: http://totalcar.hu/magazin/technika/2009/1...sog_az_audiban/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 TETŐSÍN! Figyelitek... kinek is nincs tetősín a caravanon? :huh: Amugy milyen 1.6-os? Motorkód? Most voltam megnézni, nem 1,6-os, hanem 1,4-es C14NZ. A srác nem ért hozzá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Lacinak, de akartam már rásózni egyet de nem kell neki. Nem akarja megfúrni és úgy döntött hogy tetszik neki nélküle :D Nekem is olyan felnijeim vannak mint azon a hátsók. :lol: Én azokat a lámpákat nézem, lehet hogy zúzva volt ez eleje és egész új lámpák? lehet hogy gondolkozom rajta :) Meg ha nem rohad akkor Lacinak áttolhatod a bodét ha már kibelezted, neki úgyis az ajtók kellenének :huh: Ez tényleg valami vírus.... ;) ma is láttam 1et a széchenyi utcán amin nem volt tetősín :angry: és annak is az volt a hátulján a felirat sorrendje: astra 1.7D opel. És természetesen facelift előtti. Dáwid! oltasd be Ribit...ez terjed...és lehet enyém volt amelyik indította mert itt debrecenben elég sok van belőlük :blink: :lol: Ja igen.. Jobb hátsó, bal hátsó ajtó belül eléggé rohadt...Bár még nem látszik ki, csak én tudom, hogy ottvan. Aszongya 1ik haver gitteld ki.... :) hát mondom inkább legyen rozsdás mint összekókányolt vacak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most várom az időpontot, hogy mikor vihetem műszakira! :lol: Nemsokára visszaszólnak. :lol: Nagyon nehezen telik az idő... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most voltam megnézni, nem 1,6-os, hanem 1,4-es C14NZ. A srác nem ért hozzá... :lol: Érdeklődd meg az állapotát meg az árát! Zotya szokta emlegetni, hogy esetleg befektetne egy tartalék mocira - biztosan azért mert sokat pörgeti tiltásig az eredetit. :huh: Esetleg fel is hivhatod ez ügyben, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most várom az időpontot, hogy mikor vihetem műszakira! :lol: Nemsokára visszaszólnak. :D Nagyon nehezen telik az idő... :lol: Én meg lementem, "jónapot kívánok, műszaki vizsgát szeretnék a kocsimra. -Rendben, most is lehet csinálni, megvárja? -Hogyne." 1 óra múlva hoztam el levizsgázva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most várom az időpontot, hogy mikor vihetem műszakira! :lol: Nemsokára visszaszólnak. :lol: Nagyon nehezen telik az idő... :huh: a jóöreg érettségire emlékeztet akkor....Mikor várom hogy bekerüljek végre...de még a következő se és az azutáni se én vagyok...na és akkor jön hogy bekerülnék, de a tanárok elmennek ebédelni... :D sz.r volt nagyon.. Nekem amúgy jövő novemberben lesz a műszaki, multhéten..vagy ( multhét előtti héten? mind1 ) zöldkártyát kapott. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Érdeklődd meg az állapotát meg az árát! Zotya szokta emlegetni, hogy esetleg befektetne egy tartalék mocira - biztosan azért mert sokat pörgeti tiltásig az eredetit. :huh: Esetleg fel is hivhatod ez ügyben, szerintem. A mociról hiányzik a szelepfedél, a generátor, meg a gyújtáselosztó. a kábelek megvannak. A moci váltóval együtt 50e. Kompletten az autót 80-ért adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Én meg lementem, "jónapot kívánok, műszaki vizsgát szeretnék a kocsimra. -Rendben, most is lehet csinálni, megvárja? -Hogyne." 1 óra múlva hoztam el levizsgázva. :huh: Erre inkább nem mondok semmit! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 De én "másképp vizsgáztatom"! :lol: ;) ööööh.... Nekem zöldkártyát kapott úgy hogy nem is találkoztak az autóval :huh: :lol: nekem ne pörgessék az új motort :D :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Valami Photoshop buherátor nem tudná rátenni EZT a felnit Na, nekem pont egy ilyen felniközép kellene :angry: vagy esetleg 4 is.. :blink: :) Ez tényleg valami vírus.... :lol: ma is láttam 1et a széchenyi utcán amin nem volt tetősín :lol: Ahogy az egyik illető mondaná: "csak fölösleges súlytöbblet..." :huh: :D ;) De amúgy jó szolgálatot tesz nekem mikor esős időben a garázson kívül állok meg -a bejárón- mert állni szokott a víz, abba "belekapaszkodva" el tudom érni, hogy ne legyek bokáig csurom víz.. :P :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 A mociról hiányzik a szelepfedél, a generátor, meg a gyújtáselosztó. a kábelek megvannak. A moci váltóval együtt 50e. Kompletten az autót 80-ért adja. Nekem mindegy, csak azért irtam mert zotya Egerben van fórum nélkül és eszembe jutott... :lol: De ha érdekelné akkor az ilyen mint a szelepfedél talán nem lenne lényeges. Inkább az állapot meg az ár. De nem akarok helyette/a nevében beszélni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts