rtomi Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Sziasztok! Valami Photoshop buherátor nem tudná rátenni EZT a felnit ERRE a fotóra meg Erre is? Megköszönném. Zsoltee megigérte ,hogy megcsinálja de én már nagyon kíváncsi vagyok. Hidegben meg nincs kedvem felszerelni. Multkor is mire leszedtem a nyárikat elgörbült két kerék kulcs is. :lol: Aztán a téli(alu)felnikhez való csavarokat már bezsíroztam picit. :huh: Jaaa Vasárnap sikerült meghúznom a jobb hátsó sárvédőívet a sötétben. ;) Mellém ugrott a kerítés. :lol: Már megpolíroztam és lejavítottam. Nem vészes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 köszi! Akkor végül is a szivattyú felfogatást kell valahogy kitalálni? Főtengely szíjtárcsa sem egyforma felfogatású. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Főtengely szíjtárcsa sem egyforma felfogatású. :lol: Csak azért kérdem, mert a főtengely végén 2 szíjas tárcsa van, egyki a generátoré, másik meg üres. Hoppá! Lehet cumi van, mert az vastag bordás szíj, nekem meg vékony kell. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Csak azért kérdem, mert a főtengely végén 2 szíjas tárcsa van, egyki a generátoré, másik meg üres. Hoppá! Lehet cumi van, mert az vastag bordás szíj, nekem meg vékony kell. :huh: A tieden van dupla tárcsa, ugye? Akkor csak egy szivattyú tartóbak kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Sziasztok! Valami Photoshop buherátor nem tudná rátenni EZT a felnit ERRE a fotóra meg Erre is? Megköszönném. ... Nem lett valami nagy szám, de remélem sikerül vele látni, hogy hogyan nézne ki: http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=384400469.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Nem lett valami nagy szám, de remélem sikerül vele látni, hogy hogyan nézne ki: http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=384400469.jpg Köszönöm székem. :lol: Nemtom cseréljem-e vagy senem? :huh: Hozzátenném,hogy a mostaniból egyet görgőzni kellett nyáron és tiszta karcosak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Köszönöm székem. ;) Nemtom cseréljem-e vagy senem? :lol: Hozzátenném,hogy a mostaniból egyet görgőzni kellett nyáron és tiszta karcosak is. http://pics.coldline.hu/pics/8617-20091201-5EscGH.jpg siettem, világos is, nagy is, ilyen lett. (a méretét nem tudtam a felninek, de nekem ekkorában tetszene :huh: :angry: :D ) Ha kapok még egy kis időt akkor szépen is megcsinálom, de nem sokáig vagyok itthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Köszönöm székem. :lol: Nemtom cseréljem-e vagy senem? :huh: Hozzátenném,hogy a mostaniból egyet görgőzni kellett nyáron és tiszta karcosak is. Szerintem ennél a Gsi felninél a gyári Calibra felni sokkal szebben áll egy Astra-n. Erre gondolok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Köszönöm székem. :lol: Nemtom cseréljem-e vagy senem? :huh: Hozzátenném,hogy a mostaniból egyet görgőzni kellett nyáron és tiszta karcosak is. Hát nem tudom, de pár cm mínuszt is is elbírna :lol: Amúgy a Borbet felni konfigurátorával is érdemes játszani, hogy milyesmi nézne ki jól alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 tessék Tomi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 tessék Tomi... Még el is forgatja a hátsót, ne egyformán álljon :lol: Stréber :lol: :D De jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Még el is forgatja a hátsót, ne egyformán álljon ;) Stréber :lol: :angry: De jó :huh: de legalább nem fikáztam le a ti munkátokat, pedig amilyen vérgeci vagyok, megtehetném :lol: mostantól jobb, ha hozzászoktok...me ha itt leszek akkó beszósz lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 tessék Tomi... Itt meg a Calibra felgenekkel :lol: Meg ugye az a "pár centi" sem ártana :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Hey! Egész jó kis dísztárcsa :lol: vagy ez felni lenne? neten dísztárcsának írják... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 de legalább nem fikáztam le a ti munkátokat, pedig amilyen vérgeci vagyok, megtehetném ;) mostantól jobb, ha hozzászoktok...me ha itt leszek akkó beszósz lesz :angry: Az enyémet nyugodtan, azt tudom hogy ótvaros :huh: De télleg jó lett nah Itt a calibrás Hazafelé majdnem eldobtam a vasat. Falevél + víz :D :lol: Mikor lesz már nyár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 na ez hűha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 na ez hűha Ezek még autók voltak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 na ez hűha hohóóó ezek voltak még az igazi rallygépek :lol: Kedvenceim :huh: van magyarországi versenyekről is ilyen régi 70es 80as évekbeli videóim DVD-n. Nagyon jók :lol: C kadett coupe 4ever Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 és ez is hűha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 és ez is hűha Azok a repkedések... :lol: Kemény :huh: 1:19-nél a kis unikornis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Azok a repkedések... :lol: Kemény :huh: a bójás merci a legjobb, de van ekadett is 2keréken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 a bójás merci a legjobb, de van ekadett is 2keréken Jaja, én is azt néztem, közben szerkesztettem :lol: Amúgy vazze kéne venni egy ilyen 190-es Mercit és átépíteni ilyenre. Ha lenne pénzem tuti építenék egy ilyen régi DTM autót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Jaja, én is azt néztem, közben szerkesztettem :lol: Amúgy vazze kéne venni egy ilyen 190-es Mercit és átépíteni ilyenre. Ha lenne pénzem tuti építenék egy ilyen régi DTM autót :huh: egy jageres e30.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 egy jageres e30.... Mindegy, csak vér fojjjjjon! :huh: :lol: :lol: gyk. a vicc: Pista bácsi felmegy pestre tüntetni, viszi a transzparenst is: "MENSTRUÁCIÓ!" A többi tüntető észreveszi és szólnak neki: Bácsi, nem menstruáció, hanem demonstráció. Mire a bácsi: "Tökmindegy, csak vér folyjon!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 A tieden van dupla tárcsa, ugye? Akkor csak egy szivattyú tartóbak kell. Igen! Akkor még nincs veszve semmi? Ha szerzek hozzá egy tartóbakot, akkor fel tudom rakni? Csak az a kérdés, hogy "normál ékszíj, vagy a vastag kell rá". Majd holnap kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts