Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Jó volt a Porsche, csak egy ponton elakadtam, sehogy sem tudtam továbblépni. Hiába nyertem meg a versenyeket, vettem a megfelelő kocsit, nem adott be új pályát, játékot. Érdekességképpen megemlítem, hogy egyszer még a régi gépen valami hiba miatt kaptam egy csomó lóvét a játékban. De valami milliós nagyságrendűt. :lol: Azt a hibát nem egy véletlenül beírt karaktersorozat váltotta ki amit valaki cheat-ként emleget? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Azt csalásnak hívják, nem hibának. :huh: Amúgy én végig toltam, csak a mai technikán már nem fut el sajnos. Valaki adjon egy P2-es gépet! :lol: Még a régi gépen kezdtem al Viper Racing-ot, nekem meg ez nem megy el a mostani gépen. Pontosabban elmegy csak a hang torz. Próbáltam trükközni a hardveres gyorsítással, de nem jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Azt a hibát nem egy véletlenül beírt karaktersorozat váltotta ki amit valaki cheat-ként emleget? :huh: Á akkor még netem sem volt, a kódokról még nem is hallottam. A Colin 2 -höz voltak érdekes kódok, csökkentett gravitáció, meg a Vissza a jövőben-kocsik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Porsche a legjobb, a többi csak egy árkád sz.r. :huh: :blink: BMW M3 challenge, és társai...azok korrektek. :) :lol: na az aminekem már sehogy se fut el... meleg low profile kártya miatt :lol: Jó volt a Porsche, csak egy ponton elakadtam, sehogy sem tudtam továbblépni. Hiába nyertem meg a versenyeket, vettem a megfelelő kocsit, nem adott be új pályát, játékot. Érdekességképpen megemlítem, hogy egyszer még a régi gépen valami hiba miatt kaptam egy csomó lóvét a játékban. De valami milliós nagyságrendűt. :angry: hányszor végigtoltam ;) Day egyébként van vmi módja, hogy menjen az ajáték... vmi file-t kell kitörölni... haveromnál megy is szépen, de nekem nem akar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 :blink: :huh: na az aminekem már sehogy se fut el... meleg low profile kártya miatt :lol: hányszor végigtoltam :D Day egyébként van vmi módja, hogy menjen az ajáték... vmi file-t kell kitörölni... haveromnál megy is szépen, de nekem nem akar :lol: Van egy 7300GT-m eladó. ;) AGP-s, 512MB DDR2, passzív hűtéses. :angry: Tudom, hogy van, de a 7300GT-n már nem kínlódtam.. Geforce 2-n még ki lehetett szenvedni hogy üzemeljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Van egy 7300GT-m eladó. :huh: AGP-s, 512MB DDR2, passzív hűtéses. :lol: Tudom, hogy van, de a 7300GT-n már nem kínlódtam.. Geforce 2-n még ki lehetett szenvedni hogy üzemeljen. de gyanítom, hogy nem low profilos... őőő havrnála játékból volt kitörölve egy file, és úgy ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Van egy 7300GT-m eladó. :angry: AGP-s, 512MB DDR2, passzív hűtéses. :blink: Tudom, hogy van, de a 7300GT-n már nem kínlódtam.. Geforce 2-n még ki lehetett szenvedni hogy üzemeljen. öcsém 8800GT-jét tegnap cibáltam ki a gépéből. Kicsit meghótta magát. :huh: Volt itthony egy 128 megás High-end videókártya azt betettem a helyére (monnyuk könnyebben bement ;) ) Neki nem értem miért nem tetszik. Lázad hogy hogy fog így warozni ... :) Holnap veszek termosztátot. Elérte a nemmelegedési tudás azt a szintet hogy elég volt. Elmentem apámért a szerelőhöz, és hazahoztam úgy hogy a hőmérő meg se mozdult. :lol: Meg megpróbálok futni még egy kört a hűtőmaszk betéttel. Múltkor elzavartak hogy ilyen nem létezik csak régi skodákhoz, mit akarok én. Aztán Invi megadta a cikkszámát, telefonon bediktálom ez akkor mi, "jah hát hűtőmaszk betét" :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 de gyanítom, hogy nem low profilos... őőő havrnála játékból volt kitörölve egy file, és úgy ment... WTF az a low profil? Épeszű embereknek gyártott gépházba behelyezhető videókártya. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 WTF az a low profil? Épeszű embereknek gyártott gépházba behelyezhető videókártya. :huh: alacsony profilos keskenyebb a gépházam, mint egy sima gépház... de lehet a vége az lesz, hogy vágok neki egy lyukat, és vmi megoldással leburkolom külön :lol: tuning légbeömlő? :lol: az ati radeonommal, ami ugyan csak 128as mint ami benne van, már elindult a bmw m3 is pl ati radeon 9600as asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Van egy 7300GT-m eladó. :lol: AGP-s, 512MB DDR2, passzív hűtéses. :lol: Mondanám, hogy érdekel, csak nem tudom észrevehető változás lenne-e he 7600GS 256MB-helyére tenném? Ráérsz válaszolni legközelebb pénteken leszek. :huh: Addíg is mindenkinek balesetmentes közlekedést, és próbáljatok meg minél kevsebbet OFF-olni. ;) Ezt hagyjátok meg nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Pálinkás jó reggelt! Hogy van a nép? Miről maradtam le a 7 végén? Más: Szombat éjjel megint egy közúti balesethez riasztottak. 21 éves srác és a haverja atomrészegen kocsikáztak majd jött az árok és supp. A srác a helyszínen bekómázott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 sztem mind sz.r. test drive, meg még van pár ami már kevésbé gagyi. de azért a g-erők hiányoznak Na, igen, én is szivesen játszanék a gépen, de jó lenne valami ilyesmi is hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Hűhák!!! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Hűhák!!! :lol: :huh: Há' már csak ez hiányzott :lol: az első 2 jöhet :blink: a többit vihetitek.. :D ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 szerusztok fiúk, no meg természetesen hölgyek ! :huh: De rég jártam errefelé.... Holnap fizikaikémia vizsga azt arra készülök 1 csomót...ma este meg labor.. ;) Nehéz az élet... De EZ a videó mindíg meghozza az életkedvemet :lol: :lol: :D :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 szerusztok fiúk, no meg természetesen hölgyek ! :huh: De rég jártam errefelé.... Holnap fizikaikémia vizsga azt arra készülök 1 csomót...ma este meg labor.. ;) Nehéz az élet... De EZ a videó mindíg meghozza az életkedvemet :lol: :lol: :D :angry: Csak a legutolsó kék tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 szerusztok fiúk, no meg természetesen hölgyek ! :blink: De rég jártam errefelé.... Holnap fizikaikémia vizsga azt arra készülök 1 csomót...ma este meg labor.. :P Nehéz az élet... De EZ a videó mindíg meghozza az életkedvemet :) :) :( ;) az a piros 0:53-1:04-ig :lol: :D csak én nem ilyen felnit tennék rá, de amúgy idevele ;) jellemző hogy ha szabin vagyok és gépnél egész délelőtt akkor senki nincs fönt ;) ;) Jah a zafira kész van, elindul, megáll, örül. Illetve annyira nem mert 50 ropit el lehetett zavarni arra hogy valaki nem tudja mit csinál, de már mindegy. :huh: :lol: Szerintetek mit vegyek karácsonyra a Ribinek? :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 az a piros 0:53-1:04-ig :lol: :D csak én nem ilyen felnit tennék rá, de amúgy idevele :) jellemző hogy ha szabin vagyok és gépnél egész délelőtt akkor senki nincs fönt :) ;) Jah a zafira kész van, elindul, megáll, örül. Illetve annyira nem mert 50 ropit el lehetett zavarni arra hogy valaki nem tudja mit csinál, de már mindegy. :huh: :lol: Szerintetek mit vegyek karácsonyra a Ribinek? :( :angry: Új fékbetét? :blink: én izzókat akarok az enyémnek! Jut eszembe...tegnap láttam egy olyan piros facelift előttit mint Ribi, és nem volt rajta tetősín :P ugyanolyan volt mint az enyémnek. az a tolós izé Valamék nap Ez ment közel a max hangerőhöz, hogy még ne torzítson...sokan nagyon furán néztek... De jó hangulata volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 én izzókat akarok az enyémnek! Jut eszembe...tegnap láttam egy olyan piros facelift előttit mint Ribi, és nem volt rajta tetősín :) ugyanolyan volt mint az enyémnek. az a tolós izé Jééézusom, ez fertőző?? :lol: :angry: Beoltatom a drágát tetősínsorvadás, -esetleg leválás- ellen :blink: :) Izzókat kapott már, meg ledes helyzetjelzőket is, igaz azt nem tőlem, megdolgozott érte :D ;) igazából 4 felni kéne neki, csak nem igazán van pízem :lol: pedig tegnap is láttam nekem tetszőket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Jééézusom, ez fertőző?? :lol: :blink: Beoltatom a drágát tetősínsorvadás, -esetleg leválás- ellen :) :) Izzókat kapott már, meg ledes helyzetjelzőket is, igaz azt nem tőlem, megdolgozott érte :D ;) igazából 4 felni kéne neki, csak nem igazán van pízem :lol: pedig tegnap is láttam nekem tetszőket :huh: :angry: amúgy sztem az is 93as lehetett, mert hátulján úgy volt a felirat mint az enyémnek annó astra 1.7D opel a régi ajtón. ilyen sorrendben balról jobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Most Gizi kap műszakit! :lol: (persze okosan) :angry: Utána majd januárban adom oda a többit! :D Kap egy komplett kuplungszettet, februárban meg 4 lengéscsillapítót és 4 rugót. A többit majd folyamatosan. ;) Itt van egy kettő Hűha!!! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Szerintetek mit vegyek karácsonyra a Ribinek? ;) :D Műszakit... :) Most Gizi kap műszakit! :angry: (persze okosan) Itt van egy kettő Hűha!!! :lol: Ööö, nekem is kellene valamit alakítani még decemberben, ha jól tudom akkor még az idén vizsgázottak megkapják 2 évre? :lol: 8-12-13-15 a többivel azt kezdtek amit akartok... :( :huh: :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Kellene egy ki segítség! 1,6-os astrából a szervót át lehet rakni 1,7D-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Kellene egy ki segítség! 1,6-os astrából a szervót át lehet rakni 1,7D-be? Sztem nem, mert az 1.6 kisblokkos, a dizil meg nagy. Meg másként van felfogatva a blokk is. De össze kell hasonlítani, hátha "cseresznyéd" van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Sztem nem, mert az 1.6 kisblokkos, a dizil meg nagy. Meg másként van felfogatva a blokk is. De össze kell hasonlítani, hátha "cseresznyéd" van. köszi! Akkor végül is a szivattyú felfogatást kell valahogy kitalálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts