zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Azért nézz ki az ablakon nem állt-e meg egy fekete csajka pár sötét öltönyös fickóval :lol: Csajka nem, csak Volga, az nem számít? Lehet csak beszélgetni akarnak. :lol: Amúgy úgyis akartám már kérdezni, ha nem szabad a kazikat-cd-ket másolni akkor mire fel árulnak mp3-as lejátszót hm? Arra hogyan teszem fel a számot legálisan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Csajka nem, csak Volga, az nem számít? Lehet csak beszélgetni akarnak. :lol: Amúgy úgyis akartám már kérdezni, ha nem szabad a kazikat-cd-ket másolni akkor mire fel árulnak mp3-as lejátszót hm? Arra hogyan teszem fel a számot legálisan? :huh: Hát Putyin keze messzire elér... Legálisan megvásárolod és rámásolod saját használatra. Vagy legális zenetárból töltesz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hát Putyin keze messzire elér... Legálisan megvásárolod és rámásolod saját használatra. Vagy legális zenetárból töltesz rá. Ja, csak kérdeztem, mert amúgy nincs mp3-am. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ne szójjál beee! :lol: :huh: Zotya! Majd őt küldik hozzád! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ne szójjál beee! :lol: :huh: Zotya! Majd őt küldik hozzád! :lol: :D De csak azért, hogy segítsen kereketcserélni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :huh: Elég agresszív sofőrt ültettek bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :D Monnyuk azé' hideg motorral üres tankkal nem kéne így nyomni neki :blink: ;) :) Amúgy az astra kupás gépek elvileg széria motor-váltó kombóval mentek, csak a futóműve volt más asszem :huh: jók azok az egyhatok :lol: :lol: A tiednek is így kéne mennie mint a videjón levőnek, biztos rossz benne valami :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Monnyuk azé' hideg motorral üres tankkal nem kéne így nyomni neki :angry: :D :blink: Amúgy az astra kupás gépek elvileg széria motor-váltó kombóval mentek, csak a futóműve volt más asszem :huh: jók azok az egyhatok :lol: :lol: A tiednek is így kéne mennie mint a videjón levőnek, biztos rossz benne valami ;) astrakupában 1.6 se üres kasztni, de a mocihoz nem nyúltak, én is úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 lepasszolhatnád! :lol: Hááát :huh: épp keresgetek télire egy "játékra alkalmas" gépet :angry: amolyan "gagyi" autóversenyhez.. ;) (Vrally3, T.I.R. -Total Immersion Racing) Esetleg valami ellenajánlat? :lol: Amúgy hűtött alu külső usb-s házban van, amolyan tartalék háttértárnak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hááát :huh: épp keresgetek télire egy "játékra alkalmas" gépet ;) amolyan "gagyi" autóversenyhez.. :D (Vrally3, T.I.R. -Total Immersion Racing) Esetleg valami ellenajánlat? :lol: Amúgy hűtött alu külső usb-s házban van, amolyan tartalék háttértárnak.. :lol: én olyat néztem, másfél terrásat 38 ért ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :huh: Igy meghajtod szegényt aztán meg cserélgeted a hidrotőkéket meg a futóműben is valamit cserélgettél.. :lol: Igy edzettél a pályanapra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Igy meghajtod szegényt aztán meg cserélgeted a hidrotőkéket meg a futóműben is valamit cserélgettél.. :D Igy edzettél a pályanapra? :lol: :lol: Csak egy stabrúd bekötőt! ;) Valahogy kellett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :lol: Miféle játék is ez? :huh: Erősen érdekel, főleg ha hawas és jeges pályák is vannak benne.. ;) :lol: :D én olyat néztem, másfél terrásat 38 ért ha jól emlékszem Ez a 300-as (egyébként 320 csak 300 lesz egy ntfs formázás után) mikor vettem 30 volt, plusz a külső ház még 8.5e -S-Ata és IDE vinyókhoz egyaránt jó.. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Miféle játék is ez? :huh: Erősen érdekel, főleg ha hawas és jeges pályák is vannak benne.. :D :lol: :lol: Ez a 300-as (egyébként 320 csak 300 lesz egy ntfs formázás után) mikor vettem 30 volt, plusz a külső ház még 8.5e -S-Ata és IDE vinyókhoz egyaránt jó.. ;) házzal együtt volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Miféle játék is ez? :lol: Erősen érdekel, főleg ha hawas és jeges pályák is vannak benne.. ;) :lol: :D Ez a 300-as (egyébként 320 csak 300 lesz egy ntfs formázás után) mikor vettem 30 volt, plusz a külső ház még 8.5e -S-Ata és IDE vinyókhoz egyaránt jó.. :angry: Oda van írva, amúgy Need For Speed High Stakes (4. rész). Téves. 320GB úgy, hogy 320-at felszorozzák 1000-s léptékekben. A számítástechnikában meg köztudott, hogy 1024 a váltószám, ezért lesz a 320 000 000 000-ból 300 000 000 000. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Oda van írva, amúgy Need For Speed High Stakes (4. rész). Téves. :huh: Kössze ;) csak már ilyenkor vakon vagyok :D kérdés, hogy honnan szerzem meg... :lol: Egyértelmű.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mindig is tudtam, hogy az Opel Astra F Caravan 1.6 versenyképes szerkezet. És persze az autó mozgása is teljesen gyári felfüggesztéshez méltó, nemhogy a végsebesség. :huh: Ezt én miért nem láttem eddíg? Pedig Need For Speed mániás vagyok. Csak ezekben a régebbi részekben a hang nagyon gagyi. A Posche-ban már egész jó. De a legjobb az Undergrund 2, meg a Mostwanted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ezt én miért nem láttem eddíg? Pedig Need For Speed mániás vagyok. Csak ezekben a régebbi részekben a hang nagyon gagyi. A Posche-ban már egész jó. De a legjobb az Undergrund 2, meg a Mostwanted. Porsche a legjobb, a többi csak egy árkád sz.r. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Porsche a legjobb, a többi csak egy árkád sz.r. :huh: sztem mind sz.r. test drive, meg még van pár ami már kevésbé gagyi. de azért a g-erők hiányoznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 BMW M3 challenge, és társai...azok korrektek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 sztem mind sz.r. test drive, meg még van pár ami már kevésbé gagyi. de azért a g-erők hiányoznak BMW M3 challenge, és társai...azok korrektek. :lol: Half-life a legjobb játék. :lol: Befejeztem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Porsche a legjobb, a többi csak egy árkád sz.r. :huh: Jó volt a Porsche, csak egy ponton elakadtam, sehogy sem tudtam továbblépni. Hiába nyertem meg a versenyeket, vettem a megfelelő kocsit, nem adott be új pályát, játékot. Érdekességképpen megemlítem, hogy egyszer még a régi gépen valami hiba miatt kaptam egy csomó lóvét a játékban. De valami milliós nagyságrendűt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Jó volt a Porsche, csak egy ponton elakadtam, sehogy sem tudtam továbblépni. Hiába nyertem meg a versenyeket, vettem a megfelelő kocsit, nem adott be új pályát, játékot. Érdekességképpen megemlítem, hogy egyszer még a régi gépen valami hiba miatt kaptam egy csomó lóvét a játékban. De valami milliós nagyságrendűt. :lol: Azt csalásnak hívják, nem hibának. :huh: Amúgy én végig toltam, csak a mai technikán már nem fut el sajnos. Valaki adjon egy P2-es gépet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 BMW M3 challenge, és társai...azok korrektek. :huh: Ja lehet, csak ezekkel nem tudok játszani. NFS, Test Drive-sorozat, Colin-rallik, én ezeket csípem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts