Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Részvétem. :huh: Viszont ha állandóan rájuk figyelsz akkor tovább tart a munka, akkor viszont több időd lesz őket nézni, és a végén egész nap "dolgozol" az autóra meg nem marad idő :lol: 1ig kell maradnom, utánna vmit csinálnak a szerverrel, és nincs hálózat. :lol: szal 1kor ígyis úgyis lépek haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Na léptem haza! CSumi :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hy! Mi ez a dodoz itt az aktívszenes tartály mellet balra? http://kepfeltoltes.hu/view/091128/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Ez meg minek a csatlakozója lenne? http://kepfeltoltes.hu/091128/F_nyk_p_0018...ltoltes.hu_.jpg Eddig le volt szigetelőszalagozva, de már kezdett lejönni. Javítottam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hy! Mi ez a dodoz itt az aktívszenes tartály mellet balra? http://kepfeltoltes.hu/view/091128/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Ez meg minek a csatlakozója lenne? http://kepfeltoltes.hu/091128/F_nyk_p_0018...ltoltes.hu_.jpg Eddig le volt szigetelőszalagozva, de már kezdett lejönni. Javítottam :huh: MAP szenzor. Oldalindex szerintem. Nálam is ott van, de nem foglalkoztam vele, hogy az mi lehet. :lol: Az az UFÓszerűség meg nem a szenes tartály. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 ebbe az 1.6-osban aztán van KM 326.300 km :huh: az lufi...:lol: Nekem van 1 régebbi képem még a generál előttről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 az lufi...:huh: Nekem van 1 régebbi képem még a generál előttről :lol: http://kep.ivpicture.hu/239301.jpg Éljenek a dízelek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Éljenek a dízelek :( :) Szívemből szóltál :blink: :angry: :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :) Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 MAP szenzor. Oldalindex szerintem. Nálam is ott van, de nem foglalkoztam vele, hogy az mi lehet. :huh: Az az UFÓszerűség meg nem a szenes tartály. :lol: Pedig amit egyik nap belinkeltetek képpel, még rá is volt írva a piros nyilakkal, hogy melyik vákumcső hova megy. Meg Gábor is így mondta, legalábbis így emlékszem és nem értettem félre. De nem vagyok tévedhetetlen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Szívemből szóltál :) :blink: :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :) Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :D ;) :angry: és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :( Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :lol: Vagy teljesen meghülyültem?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Szívemből szóltál :) :) :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :( Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :lol: :D ;) :angry: a golf hogy büntet már! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :lol: Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :huh: Vagy teljesen meghülyültem?:lol: miért ne? napvégére bemelegszenek a dogok... hangszóró is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 :lol: a golf hogy büntet már! :lol: Naon betyár :D ;) és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :angry: Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :huh: Vagy teljesen meghülyültem?:blink: Mi hallgattuk hogy zenél a dizel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Naon betyár :lol: :lol: Mi hallgattuk hogy zenél a dizel :D taktaktak, nem jó azt hallgatni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 taktaktak, nem jó azt hallgatni :lol: Mindenki más zenét hallgat :huh: Valakinek Gyózike, meg Pákó is tetszik :D Lehet szépnek hallani egy dízelt is. Reggelente hidegindításnál még mindig meglepődök milyen szépen indul. Ezt nem fogom tudni megszokni ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Tengeralattjáró vagy terepjáró? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Tengeralattjáró vagy terepjáró? :D Ezt egy Nivával is láttam már :huh: :lol: Nesze neked 'lezártmargithíd' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 taktaktak, nem jó azt hallgatni :lol: Próbáltad már? :D Nem úgy tűnik :lol: Amikor 3masban pörgeted nem csak "taktaktak"... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Próbáltad már? ;) Nem úgy tűnik :D Amikor 3masban pörgeted nem csak "taktaktak"... :huh: mikor melózom dízelt vezetek...1.9d rühellem, 1.7 cdti már jobb, ott megvan a 100ps :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 mikor melózom dízelt vezetek...1.9d rühellem, 1.7 cdti már jobb, ott megvan a 100ps :huh: :lol: 1.7DR-t még akkor nem próbáltál.. :lol: a többit nem ismerem nem mondok véleményt. De ennek szép a hangja ha pörög :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 1.7DR-t még akkor nem próbáltál.. :lol: a többit nem ismerem nem mondok véleményt. De ennek szép a hangja ha pörög :lol: volt sima D-nk, igaz azt nem vezettem. pályanapon a 8kerekű astra lehet h DR volt, de tuti h nem csigás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 zolika.... az a helyzet, hogy egy olyan melegítőben van keringető.... a pumpánál meg elforog a víz :) Ha erre gondoltál ennél nem keringtet a csávó írja is egy válaszban. Különben most azonnal vennék egyet.Katt ide! Annak a bódénak egy gumigarnitúrájából, és egy tankolásából veszek 5 astrát. :huh: egy 5 ajtósat, egy GSI-t, egy sedant, egy 2lityis caravant, meg 1 donort a Ribinek :) Valami takony a parkolóban nekivert valamit az autómnak :blink: :lol: :lol: a bal hátsó ajtónál behorpadt a sárvédő, úgy hogy még a csukott hátsó ajtó éléről is leverte a festéket, és nemtom hogy akkor, vagy nem akkor, de a bal hátsó dísztárcsám is elköszönt :angry: nagyon gyilkolhatnékom lett :D ;) Egy csomószor mondtam már, hogy én alapból a parkoló legtávolabbi pontján parkolok, és egyik oldallal fal, vagy bokor vagy akármi mellé állok, és inkább gyalogolok 200métert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ha erre gondoltál ennél nem keringtet a csávó írja is egy válaszban. Különben most azonnal vennék egyet.Katt ide! Egy csomószor mondtam már, hogy én alapból a parkoló legtávolabbi pontján parkolok, és egyik oldallal fal, vagy bokor vagy akármi mellé állok, és inkább gyalogolok 200métert. Ezt add elő éjszaka egy panel-erdő parkolójában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ezt add elő éjszaka egy panel-erdő parkolójában :huh: Jó persze, most én a tecsós -egyéb áruházas parkolóra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 No. Szépen lemostam a kocsit. Ezen kívül beállítottam a ködlámpákat, így végre nem felfele, hanem előre kicsit lefele világítanak, plusz megtisztogattam féktisztítóval a motoros antenna pálcáját. :huh: Mára ennyi, kis tanulás, pihenés a továbbiakban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 No. Szépen lemostam a kocsit. Ezen kívül beállítottam a ködlámpákat, így végre nem felfele, hanem előre kicsit lefele világítanak, plusz megtisztogattam féktisztítóval a motoros antenna pálcáját. :huh: Mára ennyi, kis tanulás, pihenés a továbbiakban. :lol: Nekem is le kéne mosni, lehet rászánok holnap pár százast, nincs kedvem 5 fokban kézzel mosogatni. Csak nem tudom ilyen trutyi időben érdemes-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts